Şu an ncsoft'dan oyunu indirmekteyim, çok eskiden Naia'da oynamıştım, bir account'um da var yani...
Oyuna tekrar dönmeye karar verdim, yalnız gördüm ki yeni 3 server açılmış. Yeni bir serverda başlamak istiyorum ama karar veremedim...
Size sorum;
1. Bu serverların birbirinden farkı nedir? (GMT olayı açısından hangisi bize daha uygun? Sanırım Shilen GMT'miş, en uygun o geldi gözüme)
2. Online aktif oyuncu sayıları ne durumdadır? (Hangi server boş, hangisi doludur)
3. Hangi serverda daha çok Türk vardır?
Yeni açılan 3 serverden en fazla oyuncuya sahip olanı Shilen. Biz de Shilen de oynuyoruz. Naia ve Chronos eski serverler oldukları için populasyonu daha fazla geriye kalan yeni açılmış Bartz ve Magmeld ise daha düşük bir populasyona sahip genellikle trafikleri light durumda. Oynayan çok fazla Türk olmasa da sanıyorum ki en çok Türk oyuncuya sahip server Shilen. 3 Türk clanı var biri ShadowKings bizim clanımız diğeri bir abimizin clanı Anadolu, 1 tane daha clan var bizimle bir alakası yok kendi hallerindeler. Başlamayı düşünürsen gerekli bilgiler burada mevcut