Şimdi Ara

-...Lineage II L2 GOLD...- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zmn zerg yapcaz :D
  • öfkem GOLDA DEGİL !!!

TÜM YUNANLARA!!!

YAPMASAYDIN KALLEŞLİK BİZ HEPİMİZ KARDEŞDİK DİMİ AMA
  • HAYIRLISIYLA C6 YA Bİ GEÇSEYDİM

BAŞQA BİŞE İSTEMİOM C6 TAKILCAM EN İYİ SERVERLAR ONDA YAW BİDE C4
  • oyundayim nickim sweetranger salam bi saggitrusa ihtiyaci oln pm atsin lvl dha 40 ama ;) 2 3 gune 78im:)
  • Ben L2 GOLD / es-l2 / l2 pvpx / ve l2 survival oynurum bizim cafe full pro player. bi server fln varsa oynarız pm attarsınız :xhttp://img113.imageshack.us/my.php?image=kodoi2td1.jpg
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 15 Şubat 2009; 14:42:42 >
  • c4 de max +16 deil (hatirladiğim kdr) yanliş bilgi
  • C4 olması kötü abi ya C4 artık tarih oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Cobain* -- 1 Mart 2009; 11:01:42 >
  • Begenmiy0san oynama gracia oynayip full bug dolu olacagina c3 oynarim daha ii 4ever l2hobby :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailcema

haklısınız server 'da donate abartılmış durumda ve çok can sıkıcı :(( ama fiyatlara baktığınızda normalin üzerinde görünüyor ya bütün zengin oyuncular burada yada bazı ayrıcalıklar var gibi ( clandaki yunan arkadaş 40$ lık s sa 'yı 5$ 'a aldığını idda ediyor ısrarla)

sitede donate link 'i yok ama buradan ulaşılabiliyor : http://www.l2gold.org/?p=donation

(hunters villagedeki pwp leri bir deneyin cov 'dan bile güçlü bir buff 10 sn. için buff liste ekleniyor ve coşuyorsunuz)

ya bu site mi bozuk bende mi ole??
     -...Lineage II L2 GOLD...-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 8 Mart 2009; 17:39:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L.O.G_Randy

C4 olması kötü abi ya C4 artık tarih oldu

tarih felan ama en saglam system.
  • bende gelim dicektim ama benim client interlude bunu c4 yapıp gelmenin bi imkanı varmı bu arada eski oyuncular oynamaya dewam ediyonuz mu ona göre 1 sene fln oldu l2 oynamayalı eski pkcılardan HawkEye forever!!...
  • system nerde?
  • http://www.l2euroworld.com/?download
    Burdan Ulasabilirsin

Site Degisti Bu Arada Server El Değiştirdi Simdiki Adı L2Euroworld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 15 Mayıs 2009; 20:38:19 >
  • kolameira diye bi arkadaş vardı formda oda oynuyor sağlam itemleri vardı koymuşştu ss bi ara birde sealion var oda çok ei bir oyuncuya benziyor onunda çarı vardı sanırım goldda pek tanımıyorum ama oynuyorlardı yardım ederler heralde bnde bi ara başlicaktım patchi idiremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyako

kolameira diye bi arkadaş vardı formda oda oynuyor sağlam itemleri vardı koymuşştu ss bi ara birde sealion var oda çok ei bir oyuncuya benziyor onunda çarı vardı sanırım goldda pek tanımıyorum ama oynuyorlardı yardım ederler heralde bnde bi ara başlicaktım patchi idiremedim

valla kolameira saglam ama benim ne b*k yedigim belli degil pc dandik olunca zorluk cekiyorum bende habire server bırakıyorum su anda pc de kurulu temiz sistemler c4 c5 c6 gt2 habire baska bir server hangisinde siege var sa

• hoca patchlerde trojan var, sizdede ölemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

hoca patchlerde trojan var, sizdede ölemi?

Öle şeymi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

hoca patchlerde trojan var, sizdede ölemi?

Nasıl Yani ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.