Şimdi Ara

lineage transformaiton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasla you tubede bi video izledim nerdeyse her char degisime ugruyo kamael cift kanat falan cikiyo bu konuda bilgisi olan yada nasil oldugunu bilen arkadaslar war mi ? bende hell born oynuyom ama daha nasil oldugunu cözemedim

• hellbound e ozel durum.

eger bir hellbound serverinde oynuyorsan mutlaka oyle trans var dir.
  • evette yapabilen yada nasil oldugunu bilen warmi aranizda ben onu merak ediyom yoksa oldugu bi gercek 50 tane video war o okonu ile ilgili
  • 1-2 haftadır oyuna giremiyorum ve L2Jyi takip etmiyorum ama son baktığımda Divine Transformation henüz eklenmemişti, zaten transformation olayını koparan da divine transformation xD Sanırım şu an sadece retailde çalışıyor ama tahminime göre eklenecek ilk serverlardan birisi KingdomOfKings serveri olur. Bu server Ahmed'e ait, kendisiyle bir iki sefer konuşmuştum IRCde xD L2J geliştiricilerinden, genellikle yenilikleri ilk olarak kendi serverinde deniyor. Ama bana göre divine transformation yüksek ratele serverlarda baya bi dengesizliğe yol açar. Normal şartlarda bile karakterler arasında denge bulmak zor oluyor.

Tabi senin ilgilendiğin nokta genel transformation ise combat ve non-combat olarak 2 tane var. Combat trans statlarını etkiliyor, karakterinin skillerini alamıyorsun ama transın skilleri var, misal bir trans hızını düşürüp p.atağını arttırabilir. non-combat, statlarını etkilemiyor ve skill de vermiyor. Transformation için 50 lvl görevi "More than Meets the Eye"yı yapmalısın. Görevden sonra combat trans skill olarak karakterine ekleniyor, ve görev sana onyx beast'i veriyor. Diğer skilleri farklı townlarda ki Guild Adventurer yada Black Marketeer of Mammon'dan Transform Sealbook olarak alabilirsin. Bu skilleride ITde öğrenebilirsin. Ayrıca Common Transformation da var 70+ karaktere healer, wizard veya warrior fonksiyonu olarak eklenebiliyor ama bu da sanırım private serverlarda çalışmıyor.

Kameal'in transformation'ı classına özgüdür yani lvl 79da skill olarak geliyor. Son bir trans şeklide Rare Transformation, bunların sealedbooklarını sadece bosslarda düşürebilirsin, misal Zaken gibi. Ama Antharasın yada Valakasın böyle bir dropu yok xD Ortalıkta buff istiyen Valakastan da kimse hoşlanmaz zaten ^^ Ayrıca Rare Trans için lvlinin dönüşmek istediğin bossunkinden yüksek olmalı. Transformation skilleri 30 dakikalığına geçerli ve baya geç doluyorlar. Bi de Zariche ile Akamanah var onlar malum zaten. Class Transformationa Maestro lvl 81 skilli Golem Armor da eklendi, hayvansı statlar veriyor xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rncy -- 1 Temmuz 2008; 18:52:58 >

• Level 80 de gelen bir skill son skilli aynı C6 da 80 de gelen skiller gibi. Bir diğer transformasyon şeklide 9 scroll ile veya cursed weaponlar ile oluyor. Skilllerin ve scrolların transformasyonu 2 saat sürüyor. Cursed weaponların transformasyonları ise silah elinizden gidene kadar. Bu arada Hellbounda özel bir durum dei. CT1 de gelmiştir bu transformasyon.
  • NcSoft'un oyunu biraz daha cazip kılması açısından daha önce wow ekibinde yer almış Tim Tan'ı kadrosuna katması sonrası (kamael ile birlikte Tim Tan dönemi başladı) oyunun oyuncu yaş ortalamasını düşüren başka bir uygulama daha . transforme olan charlar 7-14 yaş arası L2 oyuncularını heyecanlandırmakla beraber 'nerde o eski günler' diyip saçma sapan tek kanatlı kamael , arkasında bi kediyle koskoca Paladin gibi Dark Avenger gibi char'ları dağıtan garip pokemonları izleyip ah çeken eski L2 oyuncularına
    'OHA ARTIK' dedirten saçma sapan bir olay .
    tamam bir karakter üzerine çok düşüldüğü için (misal : HE,SR,destro,TH,SH,SpS) diğer charlara yeni skiller eklemek genel bir mmorpg stratejisi olabilir ama c3 te attığını bayıltan hawkeye c4 olunca bi kediye boyun eğerse 14 yaşında 'ajajejaejejaejaej' diye gezen hispanik oyuncuları , SA AGA AS AGA diye dolanan 14-15 yaşında oyuncuları oyuna toplaman gayet normal . NcSoft ağlıyor şimdilerde , max lvl - equipment L2 accountları , 0 wow , age of conan accountlarla kafa kafata takas ediliyor . zamanında adena satan çinli GMler (kain serverda bi tanesi tarafından bizzat yok yere banlandım item için insan pk ediosun dedi) , farmerlara izin veren enteresan oyun sistemi yüzünden retail (paralı) serverlar adeta bomboş . gördüğünüz insanların 50% sinden fazlası BOT !
    transformers , keyfini çıkartalım . bakalım Tim Tam bi sonraki versiyonda ne yapacak , insanı tekte alan öpünce prense dönüşen kurbağa karakterler ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.