Şimdi Ara

lineage2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lineage2 de zıplamaj gibi bişi varmı ? suan oyun bakımda satın alıcam alamıyorum ne zaman acılcak bide mouse cok gec tepki verir cok sgolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JonasTR

lineage2 de zıplamaj gibi bişi varmı ? suan oyun bakımda satın alıcam alamıyorum ne zaman acılcak bide mouse cok gec tepki verir cok sgolun :)

Zıplama gibi bir şey yok en azından benim bildiğim yok
    Oyunu satın almaktan kastın? Bedava zaten oyun indirip istediğin serverda oynayabilirsin.
    Mouse konusunda yardımcı olamayacağım
  • quote:

lineage2 de zıplamaj gibi bişi varmı ? suan oyun bakımda satın alıcam alamıyorum ne zaman acılcak bide mouse cok gec tepki verir cok sgolun :)

ücretsiz pek çok sunucu bulunmakta eğer paralı serverda oynamak istiyorsanız aylık para yatırmanız gerekiyorwww.lineage2.com'a giriş yapabilirsiniz. Oyunu Türkçe olarak ücretsiz oynayabileceğiniz tek bir adres bulunuyorwww.lineage2best.com

Zaten site sizi kurulumdan oyuna girişe kadar yönlendirecektir iyi oyunlar

zıplama konusuna gelince oyunda aslında zıplama özelliği var ancak bu sizin tarafınızdan yapılmıyor örneğin istediğiniz bir yerde zıplayarak gitme veya bir tuşa basıp zıplama vs. yok bazı yeteneklerinizi kullanırken karakteriniz olduğu yerde çeşitli hareketler yaparak zıplayabilir, yada çak bi beşlik hareketini yaparken vs. zıplar. Bunun dışında lineage2 de ejderhaya binip uçabilirsiniz.
    Yaklaşık 8ay sonra kore sunucuna gelecek olan güncellemeden sonra bazı sınıfların zıplayabileceği gelen haberler arasında ancak şuan kesin bir bilgi bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abek1 -- 2 Şubat 2011; 21:09:43 >

• cok tessekurler 2-3 saat önce kız arkadasımla basladık yapamadık ilk su ödeme kısmısını yapamadık 3 kez ben 3 kezde kız arkadasım almıs yanlıslıkla 15 level olduk bile hatta :D KamikazE diye clan kurduk isteyen gelsin kamaelmi kemalmi nedir o ırktan olduk eglenceli ama mouse kontroll asırı derecede zor chronos serverındeyiz yanlış yazdıysam özürdilerim ama isteyen clana gelebilir nickinizi yazın biz size ulasırız :D oyunda hiç türk yok bide bisi daha sorucam skill kullanmak icin 1-2-3-4 varya basıyoruz harf cıkıyor mouse ile basmak cok zor kısa yolu varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonasTR -- 3 Şubat 2011; 1:08:06 >
  • quote:

google translator mu kullandın?
    zıplamaj ne, oyun bakımda ? , mouse gec tepki verir ?

panpa git kendine bi baktırt
  • quote:

cok tessekurler 2-3 saat önce kız arkadasımla basladık yapamadık ilk su ödeme kısmısını yapamadık 3 kez ben 3 kezde kız arkadasım almıs yanlıslıkla 15 level olduk bile hatta :D KamikazE diye clan kurduk isteyen gelsin kamaelmi kemalmi nedir o ırktan olduk eglenceli ama mouse kontroll asırı derecede zor chronos serverındeyiz yanlış yazdıysam özürdilerim ama isteyen clana gelebilir nickinizi yazın biz size ulasırız :D oyunda hiç türk yok bide bisi daha sorucam skill kullanmak icin 1-2-3-4 varya basıyoruz harf cıkıyor mouse ile basmak cok zor kısa yolu varmı

öncelikle hayırlı olsun hızlı bir başlangıç yapmışsınız, Skill vs. kullanırken kısayol çubuğunu fonksiyon tuşlarıyla yönetirsiniz. F1~F12 ye kadar gider ancak bunları ayarlardan istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
    Genel başlangıç bilgileri için ncsoftun sitesindeki kütüphaneyi veya sitemizin kütüphanesini ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.lineage2best.com/kutuphane/tr/library.php

Enter tuşuna basınca chat bölümüne otomatik gidersiniz.

Klan kurmak çok mantıklı olmamış keşke öncelikle mevcut bir klana girip yardım almayı seçseydiniz.

Mouse lagsız bir serverda geç tepki vermez o tip bir sorun ancak sunucu bilgisayar ülkemizden uzak olduğundan dolayı 100~300ms gibi bir gecikme şeklinde yaşanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

google translator mu kullandın?
    zıplamaj ne, oyun bakımda ? , mouse gec tepki verir ?

panpa git kendine bi baktırt

Adam yeni artık olsun okadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    5 ay önce açıldı
    TÜRKWOW Server..
    15 yıl önce açıldı
    The2Game 97d
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cok tessekurler 2-3 saat önce kız arkadasımla basladık yapamadık ilk su ödeme kısmısını yapamadık 3 kez ben 3 kezde kız arkadasım almıs yanlıslıkla 15 level olduk bile hatta :D KamikazE diye clan kurduk isteyen gelsin kamaelmi kemalmi nedir o ırktan olduk eglenceli ama mouse kontroll asırı derecede zor chronos serverındeyiz yanlış yazdıysam özürdilerim ama isteyen clana gelebilir nickinizi yazın biz size ulasırız :D oyunda hiç türk yok bide bisi daha sorucam skill kullanmak icin 1-2-3-4 varya basıyoruz harf cıkıyor mouse ile basmak cok zor kısa yolu varmı

Kız arkadaşınla başladiysaniz bu oyun aranizi bozar ; birbirinize selam vermez olursunuz .

Hele birde ++ Max bir bow söz konusu oluduğu zaman beni anlarsin

• selam ben naia server'indayim bu serverda cok turk var cronos NA server olup lag coktur egerki naia gelirsen PM at draculla biz 2 HE,2 GH,1 SWS vede 1BD diger oyuncular ise rus clanlarindadir ve kendi const partileri var bizimde lvler yuksek ama size plvl'da yardim ederiz tabiki oncelikle oyun tarziniza gore charater yapin derim cunki oyun nerdeyse full pvp oluyor lvl 80'den sonra naia'aya bekler'z

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Kız arkadaşınla başladiysaniz bu oyun aranizi bozar ; birbirinize selam vermez olursunuz .

sorma yaa..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

sorma yaa..

Yok kardeşim öyle bir sorun olmaz siz reel hayattan sevgiliyseniz tabi. Sana tavsiyem orjinal serverde oynama sıkılırsın çünkü hiç türk yok bir aralar vardı ancak onlarda bu forumda takılmıyor benim bildiğim. Güncebektasın önerdiği serveri öneririm size hem kaliteli hem saglam hemde türk bol ve türkçe. Ben oynamıyorum o yüzden reklam olarak algılamayın =) Ama ben parayı ödedm boşa gitmesin diyorsan oyna tabii ki orjinalde.. Orjinalin tadı bir başka olur ama grubun olursa.

• HAHAHAA hic turk yok ha allah allah bizide turkten saymadinya valla sana helal gel bak bakalim naiada ne kadar turk var ama const partileri oldugu icin seninle ilgilenmezler dostum biz ise genelde pvp takilan 8 turkuz evet privat servarlar beles ama zaman gelince server kapanir veya bir sorun cikar beklersin aylarca acilsin diye beles L2 istiyorsan gidersin l2ru off serverlara
  • Macırdır kesin
  • Kıbrıslılar gibi konuşuyosun
  • quote:

Chronos da türk var ama fazla değiliz 4-5 kişi anca toplasan devianne zamanında 10-15 e yakın türk vardı ama şuan baya azaldı bende eskisi kadar girmiyorum Chronos a l2gang baya sardı bu aralar :) ama akşamları 1-2 saat takılıyorum Ceza char pm atarsan yardımcı olurum

• almanım ama tam olarak nereli oldugumu bilmiyorum rusyada yasadım tatar ve alman karısımı bişi :D
  • Skilleri kullanmak için F1, F2 vs kullanacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.