ben l2 godu indirdim l2 eu/4gameden ama oyuna giriom ekrana hic bir sey gelmıor login paswordu yazacak seyler neden soylermısınız acil yardım
http://www.lineage2.com ben bu siteden indirmiştim ve oyun sorunsuz olarak çalışmıştı. ama hatanın resmini veya ekranı çekip yollarsan belki yardımcı olabilirim
kardeş dediğin yerde indirdim systemin icinde l2yi calıstıracak l2 dosyası yoq
abi tam indiriom giriom ekrana login sifre yazacak sey gelmiyor neden
tamam işte siteden playe bastiktan sonra harici oyun icinde pws id girmiyorsun ok ve start basıyorsun oyundasin.
4game den de yukledimplay dedim updateledi oyuna girdi ekran bombos klıor paylastıındanda ındırdım orj sitesindende indirdin gene aynı ekran bombos kalıyor neden
dediğim gibi ekranın resmini çekip yollarsan sorununu daha iyi anlayabilir ve daha çok yardımcı olabiliriz
Abilerim oyuna girdimmi ekran boyle oluor ne olur bir seyler yapalımda ben oynayım Goddessi ekrana admin yazı gondermıs account yazıor ncsofttan aldım gene aynısı cıkıor onu kapattınmıda ekranda hiç bir şey gozukmuor resim yukleyemiyorum ne olur yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme