Şimdi Ara

Lineage2 Interlude

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açtığım konuyu silen mod arkadaşlara teşekkür ederim bundan sonra donanımhaberde yazmıyorum...

site ismi aşağıdadır. tüm açıklama kendi sitemizden yapılacaktır.

donanımhaber forumlarında hiçbir yazıya cevab vermeyeceğiz.

herkese başarılar...

http://lineturk.dyndns.org

• ya bi kere yaptıgınız cok sacma neden kocaeli giremiyormus bunu kim dediyse helal olsun nasıl bir mantık anlamadık..sizin servera girmek için illa şehirdışınamı çıkalım?
  • kocaeli giremio mu gerçekmi bu yahu
  • tamam beyler uzatmayalım. tartışmasız bir forum istiyoruzZzZz
  • türkiyede lineage i oynayanların çoğunluğu kocaeli'den bağlanıyo ne akla hizmetse
  • Ya abicim adam resmen saçmalamiş:F

• uzatmayın kawga yok bakim aaaaaaaaaaa ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97d+99i Server Files...
    16 yıl önce açıldı
    ALTERNATİVE - L2 [İNTERLUDE]
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya giderse gitsin ufff bizler kimsenin nazını çekemeyiz ne koceelisi ya orda 2 yıl yaşadım orda 1 kiide PC gördüm lineage 2'yi nerden bilcekler ufff adamın canını sıkıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Ya giderse gitsin ufff bizler kimsenin nazını çekemeyiz ne koceelisi ya orda 2 yıl yaşadım orda 1 kiide PC gördüm lineage 2'yi nerden bilcekler ufff adamın canını sıkıolar

artık ben buna lol derim...

arkadaşım l2 yi oynayanların büyük bir çoğunluğu kocaeli ve izmirden oynuo.

1 kiide pc gördüm diosun.?her evde bir pc var!!!!(sağlam)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Ya giderse gitsin ufff bizler kimsenin nazını çekemeyiz ne koceelisi ya orda 2 yıl yaşadım orda 1 kiide PC gördüm lineage 2'yi nerden bilcekler ufff adamın canını sıkıolar

allah allah biz cahilmiyiz l2 yi en iyi bilenler burda tmmı
  • blackhawker:...

KOCAELİ GOLCUK DUMLUPINAR MAH. ;

biz hep burdayız !
  • Turk Serveri aciyorum arkadaslar ama Turkiyedeki l2 oynayanlar giremez tespit edilenler silinecektir:D
  • Ben bu kocaeli davasına Derim Başkada Bişi Demem!

• saçmalık!!!
  • yaw ratelerine baksana saten oynanmaz o server en fazla 2 ay bilemedin 5 ay dayanıcak ama sen 5 ayda hala level 50 60 arası olucan zuhaha
  • Buraya yazan kişilerden Kocaelideki Lineage oyuncu sayısı zaten ortaya çıkmış.O yüzden siz Kocaelililer olmadan takılın kafanıza göre

Tabi oynayacak birilerini bulabilirseniz.

Not: Şimdiye kadar oynadığım serverlarda rastladıgım TÜRK'lerin %95 i Kocaeli ya da İzmir'den..
  • server kuruorum...

daggercı sevenler giremez
  • benim bildigim kocaelilerin %70-80 i cafeden 10-15 yarası arası cocuklar gibime gelio kimseye laf attıgım yok da yani genelde coluk combalak daha cok girio kocaeli den bunun sebebi de cafelerde knight yerine l2 oynanması kanımca ben balıkesirdeyim 2-3 sene l2 oynadım cafe de balıkesirde tek bizim cafede l2 oynanıodu newage oynayanlar bilir ClanTURK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 27 Ağustos 2007; 20:18:51 >
  • valla biz kocaeli gölcükteniz ve burda hiç bir cafede l2 yok sadece 5 6 kişiyiz evden oynuyoruz ama kocaeli/izmitte her yerde l2 var çoluk çocuk olur olmaz bilemem..ama bizim durumumuz farklı..
  • BEYLER YUKSEK XP Lİ PVP SERVER VARMI C6
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.