Şimdi Ara

LİNEAGE2 ORJİNAL SERVER BİLGİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar l2 orjinal serverde (paralı ) oynamış bir arkadaşım biraz oyun hakkında bilgi paylaşımında bulunursa sevinirim çünkü oynadığım serverda doneyt yapmak zorunda kalıcam yani paraya baya bi kıyıcam onun için bazı endişeler taşıyorum gerçi server çok iyide (l2gold) gm olsun kendini geliştiren ve gelişmekte olan bir server ona pek söz söyleyemem.Neyse demek istediğim l2gold itemlerini bulabilecegi orjinal server ariyorum pls teşekkürler

• sen orjinal server arion da oficial server tek.

dierleri private.

hangi client ile.
  • ya bende C4 war gerci fark etmez uzun süre sevkle oynayabilecegim item seceneği cok olan bir server olabilir
  • İŞTE O OFFİCAL server nasıl özellikleri olsun itemleri olsun bizim oynadıklarizdan farkı ???
  • lineage2 orjinal server da oynayan arkadaslarin bulustuğu forum
    http://newmoon.forumakers.com/
  • yani bu forumda orjinale takilan cok az insan var.

burda her sey korsana kacior desem biras yanlis olur.
  • War war orijinalcide waar!

Arkadaşım orjinal serverda herşey adı üzerinde orjinal.

Şaka bir yana sen donate yaparsan bu private serverlarda oyunun zevkini alırmısın bilmem.
    Ama şimdi işim vardı ilerde de çişim gelir deyip diyelim 6 ay oyuna ara verdin.geri döndüğünde private serverda senin charda yerlerinde yeller esiyor olabilir.
    Ama official serverlarda bu o şirket batmadığı müddetçe daim kalır.sadece accountunu active eder kaldığın yerden devam edersin.
    Private serverlara nazaran oynanabilirlik daha zordur.

• orjınal server hakkında herturlu sorularınız ve yardım ıcın hazırım bılgınıze...
  • Celebi100 sen teondamısın?
    Ben senle niye karşılaşmadım???
    yoksa aylardır beraber oynuyoruzda ben seni sen benimi tanımıyon
  • evet teondayım senın nick ne_? :)
  • deppo :)
  • enteresan hic gormedim seni :) beraber oldugun baska turkler var mı belkı onları tanıyorumdur bırde kac lvl sın suan_?
  • hah
    Sen akşam bana PM at konuşuruz..
    nick "deppo
  • benım daha ıyı bır fıkrım var msn varsa pm atıyorum sana daha rahat olur :P
  • hindemith te lag sorunu sona erdi. diger serverda oynayan arkadaslar amaclari planlari nelerdir. bildigim kadariyla pvp yi seven herkez barthz ve teona hucum ediyor. ben pvp sevmeyen birisi olarak ve diger arkadaslarin da bu konuda isteklerini belirtmelerinden dolayi hindemitte kalmaya karar verdik. turkler cogunlukta olarak yabancilari da aramiza katarak guclu bir klan olusturmaya basladim.( bu oyunda yapacak hic bi sey birakmamak icin). epic jewellari kesebilecek bi klan hayalim ve insallah bunu basaricaz.
    butun epicleri baska bir klanda kestim. ama cogunlugu turklerin oldugu bir ortamda kesmek daha buyuk bir haz vericektir. diger serverda cogunluk olarak oynayan arkadaslar varsa mumkunse konusmak tartismak icin beklerim. bana burdan pm atarlarsa hangi serverda ve charda olduklarini konusmak isterim.(tabi bot ve pvp istemeyenler ise) barthz daki 7 kisilik grupla uzunsuredir temas halindeyiz ve onlarin da aramiza katilacaklarini umuyoruz. herkese iyi oyunlar.
    serverlar hala downtime da iken musait olan varsa msn de bekliyorum. buraktan2003@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hindemith -- 19 Şubat 2008; 23:44:50 >

• Anlamadımki amaç ne? Tamam bende sevmem pvp serverlarını ara sıra bosslara gitmeyi severim onun dışında quest yapmayı severim ama pvp de yapmayacaksan amaç ne?
    Full Epic?
    Tanınmak?
    Hero olmak?
    Peki istediğiniz amaçlara ulaşınca ne yapacaksınız?

Üstünde Draco Set+6 elinde Draco+F Jeweller Full Boss olduğunda ne yapacaksın?
    Orjinale başlayacak arkadaşlara yada serverlar arası geçiş yapacak arkadaşlara önerim biraz araştırın gitmek istediğiniz serverlerı....

Herkesin zevki başka tabi ne diyim...
  • Nisan Ayının sonuna doğru yeni avrupa server'ı devreye girecek.
    Official'de yeni başlayacaklara kaçırılmaz fırsat.
  • amac herkesi yeterince lvl ve para konumuna getirmek. bi sureden sonra da herkesin pvp istemesi kacinilmaz olacaktir.
    iste herkes o dedigin ekipmana sahip oldugunda topluca pvp yapilabilir. yeni serverin 4 5 aydan once acilacagini dusunmuyorum. acilsa bile biz 6 aydan once gecmiyicez. cunku diger serverlardan buraya trasnfer olan arkadaslar oldu.
  • http://www.lineage2.com/news/news.html#a010648

quote:

New European Server (Luna) Coming in AprilIn a press release earlier today, we announced that the third European Server, named Luna, is expected to be open at the end of April, 2008. Stay tuned for more details!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.