Linkin Park hayranları bu topicde buluşalım Linkin Park ın en sevdiğiniz parçalarını söyleyelim önerelim resim biyografi paylaşalım benim önereceğim parçalar Linkin park-pushing me away Linkin park-in the end Linkin park-from the inside Linkin park-numb Linkin park-somewhere i belong
evet LPcılar buraya
linkin parkı severim. keşke konser falan olsada gitsek diye bekliyoz valla
quote:
Orjinalden alıntı: haydut_online
Linkin Park hayranları bu topicde buluşalım Linkin Park ın en sevdiğiniz parçalarını söyleyelim önerelim resim biyografi paylaşalım benim önereceğim parçalar Linkin park-pushing me away Linkin park-in the end Linkin park-from the inside Linkin park-numb Linkin park-somewhere i belong
evet LPcılar buraya
Daha çok bekLersiniz Ya linkin park tan daha güzel gruplar varken neden linkin park?? Tartışma çıkarmaya çalışmıyorum sadece sebebini gerçekten çok merak ediyorum???
neymiş o daha güzel grup metallica diyeceksen hiç tartışmayalım.
quote:
Orjinalden alıntı: The TroopeR
Daha çok bekLersiniz Ya linkin park tan daha güzel gruplar varken neden linkin park?? Tartışma çıkarmaya çalışmıyorum sadece sebebini gerçekten çok merak ediyorum???
Ya farklı tarzdaki şeyleri artık karşılaştırmayalım...Linkin Park'ı ben de sevmem ve dinlemem ancak Metallica'yla şunla bunla karşılaştırınca elma ile armut gibi oluyor...Benim bir arkadaşım da Megadeth'le Rammstein'ı karşılaştırıyordu...Birisi industrial diğeri thrash ne yaptın sen dedim...
DON'T SAY FROM THE INSIDE ONE STEP CLOSER FAVORİİLERİM ama artık LİNKİNPARK dan yeni ve daha guzel sarkılar beklıyorum mesela su an artık LİMPBİZKİT dinliyorum cunki tarzı cok benziyor
crawling one step closer breaking from habit somewhere i belong numb
benim sevdiklerim
Lp ..Çok Güzel Bir Grup Seviyorum...
Yeni albüm ne zaman çıkacak acaba yaa.Kaç yıl geçti Meteora'nın üzerinden.
rock n coke da gelseler çok süper olurdu bence tr şarkı ve tarz görürdü bence
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
neymiş o daha güzel grup metallica diyeceksen hiç tartışmayalım.
evet bence de hiç tartışmayalım.
burdayiz A place for my head
Bende çok severim bütün albümlerini dinledim sanırım Nirvana'dan sonra en sevdiğim grup Ama Nirvana yeni albüm çıkarmıyo artık(Gurubun yıldızının ölmüş olmasından sanırım) İn the end tek geçerim Cowboy Bebop'a bu şarkıyla clip çekmişlerdi mükemmel bi ikili olmuş gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
linkin parkı severim. keşke konser falan olsada gitsek diye bekliyoz valla
quote:
Orjinalden alıntı: haydut_online
evet LPcılar buraya
forever lp
yaa konseri yok mu türkiyede
yaaaaa arkadaşlar bende bundan iki sene falan önce lp dinlerdim hem de deli gibi şimdi de dinliyorum ama bana eski günleri hatırlattığı için yani gözlerim yeni açıldı artık daha sağlam elemanlar dinliyorum sizce de biraz abartmadınız mı bunlar benim aradığım bir albüm de farklı tarz lar olması ama lp da bütün hepsi aynı
Linkin Park derim başka bişe demem Linkin Park-Crawling Linkin Park-A Place For My Head Jay-Z feat. Linkin Park-99 Problems
Linkin Park - Faint en çok sevdiğim bu bunun yanı sıra papercut,forgetten da güzeldir