Şimdi Ara

<<<<<Linkin Park hayranları burada buluşalım>>>>> (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    numb
    somewhere i belong
    faint
    crawling
    my december
    breakinng the habit
    pushing me away
    with you

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bp_mercy -- 10 Eylül 2006; 18:00:15 >
  • ben de LP yi çok seviyorum.tarzı çok hoşuma gidiyo
    numb
    nobody listening
    a place for my head
    faint

bunların üstüne şarkılar tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: The TroopeR

Daha çok bekLersiniz Ya linkin park tan daha güzel gruplar varken neden linkin park?? Tartışma çıkarmaya çalışmıyorum sadece sebebini gerçekten çok merak ediyorum???

sen öle san sonunna kadar LP
    favori şarkım;
    crawling
  • Benim favori şarkılarım;

Numb
    From the İnside
    One Step Closer
    Faint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 11 Eylül 2006; 20:43:04 >
  • bende varım beyler Linkin Park hayranı
    en sevdiğim parçaları;
    -somewhere i belong
    -faint
    -nobodys listening
    -technique
    -dont stay
    -in the end
    -numb
    -from the inside
    -step up
    -one step closer
    -my december
  • arkadaşlar bişi sorcam bu lp nin gitaristi paso kulagında kulaklık war takmasının nedeni nedir anlamadım sesleri karıştırmamak içinmi ritmi yakalamak içinmi?yok eger öyleyse zaten 15 sn de 1 tellere bi kere dokunuyo herif zor bişi çalmıyo yani 1 gün gitar çalışan adam bile yapar

yoksa artizlik olsun diemi yapıyo ?

• en sevdiğim şarkısı numb
  • yeni çıkan "qwerty" adlı parçayı nasıl buldunuz? güzel ama benim favorilerimin yerini tutmaz

quote:

numb
    nobody listening
    a place for my head
    faint

• Bende severim ama artık bıraktım cunku ne zaman Lp yi dinlesem ozellıkle Chester'ın sesini duysam yoldan geçen birini öldüresim geliyo..!
  • LP
  • fazla söze gerek yok LP
  • AdamLarın tüm şarkıLarı güzeL yaaa (=
  • Mike Billboard 'a konuştu

Gallery 1988 de kendine ait tabloları sergileyen Mike albümle ilgili sorulara şu şekilde cevap verdi ;
    "Sevenlerimiz biraz farklı şeyler beklemeliler.Ve elbette tek bir şey değişmeden kalıyor.Bu bazılarına çok basit gelebilir , unutmamalılar ki müzik değişse dahi müziği yapan adamlar aynı . Hepimiz açıkça biraz büyüdük . Bu büyüme bir olgunluk diye de adlandırılabilir tabiki .Bunun sonucu da şarkılara bakış açımız da bu yönde değişti . Tüm açıklamalarda vurgulanan farkın asıl sebebi de bu.
    Geçen iki albümde yapmak istediğimizi yaptık , içimizden ne geliyorsa şarkılara döktük.Ama bu sefer bize dışarıdan bakmanın ve bizden neler beklendiğinin farkında olmamız gerekiyordu.Önceki albümlerden ayrılan bir diğer nokta da bu,hem bizim içimizdekiler hem de bizden beklenilenler bu albümde yer alacak ."
    Shinoda konuşmasının devamında Rick Rubin i adeta yere göğe sığdıramadı . Onunla çalışmak , onun fikirlerinden ve önerilerinden faydalanmanın inanılmaz keyif verici olduğuna değinen MC bu doğrultuda kayıtların harikulade gittiğini de ekledi .
    "Onun farklı yönü yenilikleri bilmesi , bize dışarıda biryerde bulamayacağımız şeyleri yaptırıyor , farklı olmamızı isteyenlerden biri de Rick. Rick Rubin ; Pink Floyd , Elton John , Emerson gibi başarılı grup/sanatçıları sadece bir fikir edinmemiz üzere bize gösterdi.Bunların hepsi dönemlerinde değişik birşeyler yaparak oldukça yüksek başarı elde etmişlerdi çünkü."

Mike albümle ilgili sorulardan fırsat buldukça Resim Sergisi hakkında da konuştu."Diamonds Spades Hearts Clubs" adı altında 19 Kasım da açılacak sergisi için Fort Minor albümünde kullandığı 10 tablonun yanısıra LP için Joe Hahn ile yaptıklarını da sergileyecek olan Mike oldukça heyecanlı göründü .

2nd edit :

Mike ve phoenix albüm geciktiği için tüm fanlardan af diliyor.
    Fuse Ödüllerinde yine ilginç açıklamalarda bulunan Mike PhiPhi ikilisi , "Albüm için şarkı seçmek oldukça zor doğrusu , Hybrid Theory de özellikle ; şarkıları bir anda seçip yayınlamıştık .Ancak Artık öyle değil ve bu zorlukların yeni yeni farkına varıyoruz." diye konuştular.

www.lpturkiye.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Yeni albüm ne zaman çıkacak acaba yaa.Kaç yıl geçti Meteora'nın üzerinden.

Chester gırtlak kanseri oldugundan beri baya zaman gecti.. bu aralar yeni album cıkartacaklar diye bi dedikodu var bende bekliorum ama zor chester iilesmediyse beklentilerimiz bosa...

benim en sewdigim parcalari ;

Krwling (Reanimation Mix)
    A Place for my Head
    Faint
    With you
    in the end
    one step closer ... hepsi hepsi hepsi

• Vallahi Linkin Park güzel grupta, 5-6 şarkısı dışında güzel şarkıları yok.
  • Bende hasta LP cilerdenim Nü-Metal adı verilen bir tarzda müzik yapıyolar yeni albümlerinde bu tarzı değişticeklermiş
    İn the end
    somewhere i belong
    numb
    breaking the habit
    faint
    crawling
    with you
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydut_online

evet LPcılar buraya

sebep?
  • benim favofilerim faint- in the end-crawling-numb-pushing me away

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wooferbal -- 23 Aralık 2006; 19:09:58 >
  • Beni hayata bağlayan tek Grup Lp Lp Lp.....Yok üstüne Grup!!!!!!BİTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMM............MİKE-CHAZ..

• 4Ever Lp 4Ever Nu-Metal 4Ever Mike

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.