Şimdi Ara

Linkin Park, Mercedes-AMG'nin elektrikli otomobilleri için sahte araç gürültüsü yapacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayko cepkin yapsın bence bağırsa yeter.

• Emin olun birçok insanı tercih etmeme nedeni motor sesinin olmayışı BMW i8'de aynı yöntemle sanal motor sesi veriyordu. Gerçekten süren kişiyi etkiliyor.https://youtu.be/hehf6_3ZEf8?t=1m29s

• Bunu da unutmazlar

Linkin Park, Mercedes-AMG'nin elektrikli otomobilleri için sahte araç gürültüsü yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten v8 bugatti vs bütün lüks arabaların çıkardığı ses elden geçirilmiştir. Hatta ingiliz R R nin üretim tasarım belgeselini izlemiştim , ses konusunda özellikle ilgileniliyor

• O bu değilde , linkin park denilince kalbim sızlar hala. Chester'ın yırtılarak yaptığı vokaller gençliğimden bir parça sanki. Hala da dinliyorum in the end dahil. Yaşlandık be
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

Şu motor sesinden orgazm olanları sadece pistlerde görelim lütfen.

Senin zevkin benim başımı ağrıtmak zorunda değil.

Senin akunun degisim zamani gelmis

• keremec kullanıcısına yanıt
    Deadmau5 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

İnsanlar o sesi sevdiği için araçta ses istemiyorlar .O seslere alıştık ondan sessiz gerip geliyor.birkaç sene sessiz elektrikli sürelim ona da alışırız. sonra bu sesleri senelerce boşuna çekmişiz deriz. araç ta sahte ses güvenlik için gerekli olabilir insanlar elektrikliye alışana kadar.çünkü çoğu zaman karşıdan karşıya geçerken sese göre hareket ediyoruz.sessizlik başlarda kazalara neden olur

Binekler icin dediginiz gecerli de spor arabada tam tersi.o kitleye sessiz elektrikli araba satamazsiniz.spor araba ureticileri akustik calisma yapip yarattiklari sesin patentini bile alıyor.bu onemli bir detay.

• Hadi bakalım.

• Linkin Park olayı, işin reklamı olmuş. Bu işi ses mühendisleri yapacak hepsi bu.

• Daft Punk ile olsaydı bir nebze ama LP ile pek bağdaştıramadım. Yine de duymak lazım yapacakları çalışmayı.

• ben arabama bu sesi yapardım :D
    https://www.youtube.com/watch?v=Vju2pyqXBLg

• he valla
  • Ses olmaması şehirlerde bir avantaj, kimse oturduğu evde kafa dinlerken motor ve egzos sesi duymak istemez.
    Motor sesi tutkusunu çözemiyorum, bir kişi mutlu olacak diye binlerce kişinin kafası şişmemeli.
  • koskoca arabayı yapan firma sesini yapmayı mı becerememiş ! keşke beni çağırsalar o işi de türk usulu hallederdim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.