Şimdi Ara

Linkin Park, yapay zekâ ile oluşturulan müzik videosunu yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linkin Park, yapay zekâ ile oluşturulan müzik videosunu yayınladı
    2000'lerin başındaki alternatif rock alanında önemli işlere ve başarıla imza atan popüler grup Linkin Park, bir süredir sessizliğe teslim olmuştu. Ancak kısa bir süre önce grup, daha önce yayınlanmamış olan Lost adlı parçalarını yapay zekâ ile oluşturulan müzik videosuyla paylaştı.

Yapay zeka ile oluşturulan müzik videosu 

Lost’un videosu tanınmış Web3 sanatçıları Emily Yang ve Maciej Kuciara tarafından kurulan Shibuya stüdyosu aracılığıyla ortaya kondu. Videonun oluşturulması için yapay zekâ girişimi Kaiber ile birlikte çalışıldı. Ortaya çıkan eser ise oldukça iddialı.

Ayrıca Bkz.NPC devrimi: Mount & Blade II: Bannerlord, ChatGPT ile birleştirildi

Yapay zekâ destekli bir grafik motoru kullanan Kaiber, potansiyel videonun ideal versiyonunu açıklayan bir komut istemine dayalı olarak yeni video oluşturuyor. Oluşturulan videolar bir dizi farklı stil seçenekleriyle de değiştirilebiliyor. Sahnelerin oluşturulmasında ilk animasyonlu müzik videolarından, orijinal sanat eserleri ve arşiv görüntülerinden yararlanıldı.

Daha önce yayımlanmamış olan Lost’u Chester Bennington sesi ve animasyonuyla aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada bu şarkı Linkin Park’ın 7 Nisan'da yayınlanacak olan Meteora 20th Anniversary Edition albümünün içerisinde olacak. Orijinal Meteora albümü 2003’te yayınlanmıştı.

Kaynak:https://www.billboard.com/music/rock/linkin-park-meteora-20th-anniversary-edition-lost-chester-bennington-1235251600/

• tam araçta izlemelik bir video olmuş...+1905 diyorum ve devamını bekliyorum.

• Linkin Park'ın Breaking The Habit adlı şarkılarının klibi çok daha güzel ve o zaman yapay zeka bu seviyede değildi.

• renklem kullanıcısına yanıt
    Breaking the Habit benim 2003'te Linkin Park ile tanıştığım şarkıdır. Gönlümde farklı bir yere sahiptir.

• Hey gidi ben de “ Numb” dinlerdim. Medal Of Honor oyununun klibi için yaptığı “the catalyst” felan. Eskiler cidden kaliteli. Geçenlerde yeni çıkan parçaları bir keşfe çıkayım dedim. Piyasa resmen çöplüğe dönmüş. Her taraf koreli ve fenomen kaynıyor. 50 parça dinledim ama hep aynı parça gibi geldi. Belki de ben eski kafalıyım bilemiyorum. Hala da yolda yürürken mutlu ya da hüzünlü anlarımda, içimden duman, erkin koray vb mırıldanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ah be chester. Ne gerek vardı kıydın kendine, bizleri mahrum bıraktın o güzel brutal vokallerinden. Albümlerin evde dizili duruyor, gönül isterdi ki yenilerini arşivleyim ama sanırım linkin parkta sona geldi://

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mukemmel olmus. NEW DİVİDE klibi geldi aklima. Ah be caster. Olmadigim bir yeri ariyormus megerse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.