Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
33.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece wifi den internete girsin istiyorum. hattaki mobil veriyi nasıl devre dışı bırakabilirim.
    ve gps programı yükleyebiliriz herhalde tavsiye edebileceğiniz bi prg. var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

yine ben
    sadece wifi den internete girsin istiyorum. hattaki mobil veriyi nasıl devre dışı bırakabilirim.
    ve gps programı yükleyebiliriz herhalde tavsiye edebileceğiniz bi prg. var mı.

Ayarlardan sim işaretine tıkla mobil verden mobil veriyi devre dışı bırak bir de telefonu kurcala bu sorduğun şey basit bir şey buna cevap vermeyebilirler iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: numansari

quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

Bu kacinci brick yuh artik bir sure kimse yuklemesin bence i rom. Sorunu bulunca yukleyin deriz tekrar

hocam brickten nasıl kurtulacağız var mı onun çaresi

Alıntıları Göster
    yöntem sıkıntısız çalışıyor teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat0000 -- 14 Aralık 2015; 9:50:48 >
  • Mx4 Pro'ya 4.5.7.1I yükleyen oldu mu hiç?
  • İlk mesaja yeni bir link ekledim güncelleme alabilecek şekilde türkçeye çevirme yöntemi bulmuş bir arkadaş belki ilginizi ceker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro 5 almistim. 5.1.1 surumu yukledim. Meger Turkce dil destegi yokmus. Yani biraz cakma bir Turkce。 eski bir surumu indirdim ama eski surumu yukleyemedim. Bunun bir yolunu bilen var mi acaba?

• Merhabalar,

meizu mini telefonumda 4.5.3İ sürümü yüklü satın almıştım. Ara ara telefonun menüsünden sistem update yaaprdım ve sisteminiz güncel derdi. Bu sabah denediğimde direk program kendini kapatmaya başladı. biraz araştrıdım, yeni sürüm olduğunda bunu yaparmış. telefonun dilini ingilizce yapıp sistem updateyi çalıştırmam gerektiğini öğrendim. Hemen denedim. yeni versiyon olan 4.5.4i olduğunu söyledi program bende indir dedim. Yaklaşık 723 mb lık dosya indirdi fakat güncelleme ekranında Firmware corrupt hatası verdi. Bende dosya bozuk indi herhalde deyip, direk flyme sitesinden bilgisayara 4.5.4İ yi indirdim ve telefonda ana dizine attım. dosya yöneticisinden update zip dosyasını çalıştırdığımda tekrar Firmware corrupt hatası aldım. Telefonu kapattım ses yükseltme tuşu ve power ile recorvy modda açtım ve bilgisayara bağladım. bilgisayar bu şekilde telefonu usb bellek gibi gördü. Bende update zip dosyasını buraya attım, clear data yı işaretleyip start dedim. Fakat tekrar Firmware corrupt hatası aldım.

Şimdi telefonumu aldığım kişi bir şekilde 4.5.3İ yi yüklemiş, ben ise şimdi bunun üzerine bir üst versiyonu yükleyemiyorum. Önce A sürümü bir rom yükleyip, daha sonra mı İ sürümü yükleyeceğim. Bu işlemleri yukarıda anlattığım gibi mi yapacağım yoksa bilgisayarda özel programlar aracılığı ile mi yapacağım?

Yardımcı olabilecek var ise çok makbule geçer

• sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    Hocam önce a roma donmen lazım .daha sonra ise konunun başındaki linklerde anlatım mevcut oradaki yöntemlerden birini sıra ile takip etmen gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar meizu mx5 telefonuma rom atayım derken telefonumu brick yaptım yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
  • Arkadaşlar tam emin olmadan yöntemleri kullanmayın. Yorumları iyice okuyun.

• Arkadaşlar merhaba, dün m2 note kullanmaya başladım. İkinci el bir cihaz. Flyme sürümü burda genelde konuşulandan farklı, 84.5.4.1A. Rom %80 civarında Türkçeleştirilmiş. Markete temaya falan girilmiyor. Buradaki yonergeleri takip ederek uluslararasi surumu yuklemeye calistim ama ne yaptimsa root isini cozemedim. Tuhaf olan cihazin ayarlarindan root yetkisini actim ama root olmuyor. Bu konuda deneyimi olan varsa yardim rica ediyorum. Siz sormadan soyleyeyim; Flyme hesap ayarlarindan uyeligim var. Oradan root kismini actim. Dedigim gibi root acik gorunuyor. Hatta root yetkisi isteyen uygulamari goruyorum. Mesela supersu'ya yetki de veriyor ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnk -- 6 Ocak 2016; 20:46:42 >
  • Merhaba,

Meizu pro 5 aldım ve cihazda 4.5.4.1A var 5.2.1.0G geçmek istiyorum. Daha önce 4.5.4.2I kurmayı denedim. Ancak başaramadım. Söylendiği ana dizine atıp oradan çalıştırıyorum. Direkt bilgisayara indirip oradan telefona da taşıdım ya da direkt telefona indirdim. Her seferin firmware corrupt hatası veriyor. Hatta öncesinde telefonu sıfırlayıp oradan başlamaya bile denedim. Olmuyor. Bilgisi olan var mı acaba?
  • C:\Users\sesli\Desktop\ADB Tools>cmd.exe
    Microsoft Windows [Version 10.0.10240]
    (c) 2015 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır.

C:\Users\sesli\Desktop\ADB Tools>adb kill-server

C:\Users\sesli\Desktop\ADB Tools>adb devices
    * daemon not running. starting it now on port 5037 *
    * daemon started successfully *
    List of devices attached
    85UACM9N28GM device

C:\Users\sesli\Desktop\ADB Tools>adb shell
    shell@mx5:/ $ su
    su
    root@mx5:/ # dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system
    d/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system <
    dd: /sdcard/system-i.img: No such file or directory
    1|root@mx5:/ #
    C:\Users\sesli\Desktop\ADB Tools>

boyle bir sorunum var yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa611985 -- 14 Ocak 2016; 9:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryaay

Merhaba,

Meizu pro 5 aldım ve cihazda 4.5.4.1A var 5.2.1.0G geçmek istiyorum. Daha önce 4.5.4.2I kurmayı denedim. Ancak başaramadım. Söylendiği ana dizine atıp oradan çalıştırıyorum. Direkt bilgisayara indirip oradan telefona da taşıdım ya da direkt telefona indirdim. Her seferin firmware corrupt hatası veriyor. Hatta öncesinde telefonu sıfırlayıp oradan başlamaya bile denedim. Olmuyor. Bilgisi olan var mı acaba?

Bu şekilde I yada G roma geçilmiyorki, anlatımlar mevcut. İlk sayfada yoksa akıllı be sitesinde var.

• TugraHan46 kullanıcısına yanıt
    HOCAM ÖNCELİKLE ELİNİZE BİLGİNİZE SAĞLIK.
    HOCAM BEN ÇİNDEN BİR TELEFON ALDIMhttp://www.gearbest.com/cell-phones/pp_262309.html TELEFON ANDROİD DEĞİL TUŞLU ESKİ TİP TELEFON. TELEFONUN BATARYASI 18800 Mah. bu yüzden aldım fakat türkçe dil desteği yok. bilinen bir marka değil. acaba ben buna türkçe dil desteği ekleyebilirmiyim. eğer biliyorsanız bana anlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. bu arada telefonun vi-fi desteği yok dedim ya eski tip internete bağlanırken GPRS ile bağlanabiliyorum.
     [Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme�

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: deryaay

Merhaba,

Bu şekilde I yada G roma geçilmiyorki, anlatımlar mevcut. İlk sayfada yoksa akıllı be sitesinde var.

Merhaba,

Haklısınız. Öyle ha denince geçilmiyormuş. Meizu nun müşteri desteğine yazdım. Telefonun seri no vs. verdim. Adam bana çin versiyonu rom’un linkini yolladı. 5.1.2.0A. Anlattığı ve bu forumda anlatıldığı gibi telefonu komple resetleyip recovery mod’da rom u attım. Tek sıkıntı Türkçe yok. Artık bu şekilde kullanmaya devam edeceğim yok dil değiştirme işlemleri bayağı karışık.

• İşin zor yanı meizu cihazzlarda bir yanlışınızda cihaz çökerde açılmazsa diğer mtklı cihazlar gibi rom filaşlarım açılır durumu da yok. Cihazla başbaşa kalıyorsunuz.
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin m2 mini cihaziniz ne oldu? Hala açılmıyor mu?

• Bootloader kilidi varmış cihazda, sp flaştool romu da işe yaramadı. Çöp oldu yani. yada aldığım yerle konuşayım bakalım yardımcı olacaklar mı.
    Onun meizu konularında uyarıyorum herkezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 19 Ocak 2016; 21:18:25 >
  • Anladım hocam.hayırlısı artık.tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meddah58 -- 19 Ocak 2016; 21:24:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.