Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
388
Cevap
15
Favori
33.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

4.5.4.1I romunu winrar ile açın içerisnden çıkan System.transfer.list ve system.new.dat dosyalarını alın. Convert system Lollipop programı içinde input ve output klasörleri var romun içinden aldığın System.transfer.list ve system.new.dat dosyalarını input içine at programı çalıştır işlem bitince output klasöründe system.img dosyasını oluşturacak. adını system-i.img olarak değiştirdin mi tamamdır.

2. denememde oldu fakat dediğim gibi dosya adını system-i.img olarak değil de system-i olarak değiştirince sorunsuz oldu. Şu an %100 türkçe.
  • telefon bugün elime ulaştı satıcı türkçe ayarlayıp yollamış. ama tam türkçe değil hangi rom yüklü nerden bakıyoruz. bi türlü bulamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 7 Aralık 2015; 22:34:09 >
  • sacit S kullanıcısına yanıt
    ayarlar telefon hakkinda derleme flyme os

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk.ler. m2 mini 84.5.3.2A yüklü. ne yapmam lazım benim. tam türkçe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 7 Aralık 2015; 22:36:42 >
    A surumler cin versiyon I olanlarda tam turkce var konu basinda A durumden I ,surume. Gecme srkli mevcut ancak m2 minide international versiyon yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: rungormus

Önvcelikle cihaz son sürüm A rOM yÜKLEDİM
    Link:http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m2/4.5.3.2/cn/20150910145950/f6ebc31b/update.zip

Sonra Şu linkteki I rom indirdim ve telefonun hafızasına attım.

http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m2/4.5.3/india/20151014134740/ed4ed74d/update.zip (indiremeyenler internet download menagere url ekleme yöntemiyle indirdim)

Sonra şuradaki adımları sırasıyla uyguladım işlem 5-6 dakika sürdü.

http://akilli.be/forum/konu-meizu-mx5-ve-diger-modellere-i-surumu-veya-istenilen-romu-kurma?pid=15320#pid15320

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme�

hocam lütfen yardımcı olurmusun.
    benim cihaz da dün geldi ve android olarak ilk telefonum. o yüzden fazla bişi bilmiyorum.
    m2 mini 84.5.3.2A yüklü
    bunu i roma dönüştürecem sizin gibi. imei yi değiştirdim google yardımıyla.
    bu romu telefonun kendi hafızasına mı hafıza kartına mı ve hangi klasöre kopyalıycaz. ve zipli olarak mı kopyalıycaz.
    root iznini nerden açacağım. süpersu mağazadan mı indiricez.kök iznini nası geçirecez.
    busybox ta mağazadan mı inecek.
    resimdeki 5-6 numaralı seçenekleri yapmak için hangi adımları izlemeliyim.
    Flayme 5 veya 4,5 hangisi yüklü benim telde nası bilicem ve recovery açmam gerekirse nası açıcam.

biliyorum fazla sordum detaylı sordum ama yanlış bişi de yapmak istemiyorum. beni anlayışla karşıla ltf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 8 Aralık 2015; 10:58:04 >

• Ayarlardan/Flyme Account/ System Privalage/ Root iznini açıyorsun.

Busybox internetten apk indir telefon hafızasına at

İnternetten süpersu indir telefon hafızasına at

İnternetten flashfire indir telefon hafızasına at

Sonra bunların kurulumunu sırasıyla yap süpersu da izinleri ver flashfire çalıştır otazip seçeneğini seç açılan pencereden i rom seç ileri tamam dediğinde 5 dk sonra cihaz full Türkçe açılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: rungormus

Ayarlardan/Flyme Account/ System Privalage/ Root iznini açıyorsun.

Busybox internetten apk indir telefon hafızasına at

İnternetten süpersu indir telefon hafızasına at

İnternetten flashfire indir telefon hafızasına at

Sonra bunların kurulumunu sırasıyla yap süpersu da izinleri ver flashfire çalıştır otazip seçeneğini seç açılan pencereden i rom seç ileri tamam dediğinde 5 dk sonra cihaz full Türkçe açılacak

apk ları indirdim kurdum. izinleri de verdim (yaptım zannediyorum) flashfire açtım ama ünlem işareti ve altında root access could not be acquired, or you are not running either supersu or cm su. are you rooted? diyor
    nerde hata yapıyorum.
    Cihaz root olmamış ki flymeden izni verdinmi..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam flyme account üye mi olmam lazım öyle bi menü yok bende....
    üye oldum seçenekler çıktı... 3 uygulamayı da allow yaptım. çıktım süpersu kurulumuna geçtim install ettim altta open silik duruyo açılmıyo.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 8 Aralık 2015; 14:22:36 >
    tabi ki:) üye olacan önce..
    3 uygulama değil üye oldun sonra priveledge bölümünü girecen rootu seçip yeniden başlayacak telefon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Aralık 2015; 14:26:18 >
  • valla yapamadım hocam pc nin bulunduğu yerde wifi yok dükkanın dışına çıkıp soğukta komşunun wifisiyle yapmaya çalışıyorum bide bu bilgisizlik kafam şişti telefonu fırlatıp atmadan bırakayım bu işi..
  • internet olan sakin bir ortamda yaparsanız daha iyi olur zaten:)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

internet olan sakin bir ortamda yaparsanız daha iyi olur zaten:)

reimleri yollıyım hocam naptımsa olmuyor sanırım telefonda yüklü olan sürümü tekrar yüklemek gerekiyor. yada başka bi yolu varsa onu yapmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 8 Aralık 2015; 20:20:28 >

Hocam bunlarda sıkıntı yok önce şu ilk mesajda bahsettiğimi yapın bi flyme üzerinden rootu

• hocam en başta bişi bilmiyom dedim zaten allah aşkına şunu adım adım söle
    flayme hesabına girdim kullanıcı adı parolamı yazarak nereden neyi yapıcam ben.
    sistem ayrıcalıklarında açıldı yazıyo zaten
    oraya girince de ROOT permission bölümü çıkıyo altında da çince yazıları olan kırmızı büyük s harfli simge var altında ask yazıyor.
    başlatmıyo telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 8 Aralık 2015; 22:00:54 >

Hocam yukarıda rungormus arkadaş güzel anlatmış aslında o sıralamaya göre gitmelisin..yalnız buradan daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Aralık 2015; 23:42:26 >
  • Bolu'da olan arkadaş var mı bana bu rootlama konusunda yardımcı olacak....
    ve cihazımda şu an yüklü olan m2 mini 84.5.3.2A yazılımını nerden bulabilirim tekrar nasıl yükleyebilirim. ilk geldiği gibi olmasını başa dönmesini istiyorum.
    flyme root izni açık şu anda telefonda kapalı olmasını nasıl sağlayabilirim. fabrika ayarları ile bunu başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 9 Aralık 2015; 14:31:36 >
  • sağolsun meddah58 nickli tayfun beyin yardımıyla hallettik. kendisine buradan da teşekkür etmek isterim. diğer elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

sağolsun meddah58 nickli tayfun beyin yardımıyla hallettik. kendisine buradan da teşekkür etmek isterim. diğer elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkür ederim.

Hadi gözün aydın Tokatta olsan 5 dk ben de hallederdim....

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.