Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
33.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah kardeşlik. Sağolasın.
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    bu çok kötü öyleyse...boatloder kilidini flyme 5 te açacağı söyleniyor meizunun ne kadar doğrudur bilmem...
  • hocam bu yöntemle türkçeleştirme de m2 note sorunsuz çalışıyor mu acaba?

daha kolay yöntem çıkmış chid yöntemi ile İ roma geçiliyor ota güncellemeleri de oluyor lakin tekrar A ya dönüş olmuyor o yüzden tereddütte kaldım,
    rom falan çökerse tekrar yüklemek gerekirse A ya da dönüş olmayınca nasıl olacak anlamadım..
    peki sizin yukarıda yaptığınız yöntemde İ romdan tekrar A ya geçiş oluyor mu..ne yapsam bilemedim sizin yöntemde bayağı karışık geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayteorix

hocam bu yöntemle türkçeleştirme de m2 note sorunsuz çalışıyor mu acaba?

daha kolay yöntem çıkmış chid yöntemi ile İ roma geçiliyor ota güncellemeleri de oluyor lakin tekrar A ya dönüş olmuyor o yüzden tereddütte kaldım,
    rom falan çökerse tekrar yüklemek gerekirse A ya da dönüş olmayınca nasıl olacak anlamadım..
    peki sizin yukarıda yaptığınız yöntemde İ romdan tekrar A ya geçiş oluyor mu..ne yapsam bilemedim sizin yöntemde bayağı karışık geldi..

Ben daha sonra chid yöntemi ile tamamen i sürüm yaptım çökerse diyorsunuz da cihaz çökerse zaten i sürüm atarak düzeltebilirsiniz a sürümle işiniz olmayacak artık.
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    Neden chid yöntemi ile yaptınız ilk yöntemle olmadı mı? Chid yöntemi ile geçtikten sonra herhangi bi sıkıntı romda telefonda yaşadınız mı? Benim bildiğim çökerse i nin yüklenemeyeceği..yanlış biliyom sanırım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden chid yöntemi ile yaptınız ilk yöntemle olmadı mı? Chid yöntemi ile geçtikten sonra herhangi bi sıkıntı romda telefonda yaşadınız mı? Benim bildiğim çökerse i nin yüklenemeyeceği..yanlış biliyom sanırım..

Dostum şöyle söyleyeyim çok rom atan biriyim diğer biraz daha uğraştırdı için en son bu yöntemle atmıştım 5 dk mı almadı çökme konusu o kadar bakmadım çöker mi çökmez mi fakatt ben bu yöntemi offical siesinde de gördüm sanmıyorum çökeceğini .
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 dk da atacak bir anlatımın varmı acaba..akıllı.be ye baktım pek detay vermemişte..

• quote:

Hocam 5 dk da atacak bir anlatımın varmı acaba..akıllı.be ye baktım pek detay vermemişte..

Dostum çok basit önce telefonu root yap sonra aşağıdaki linkteki dosyayı indir zipdeki chid.sh dosyasını telefona direkt at "Terminal Emulator" var google playde onu indir ve çalıştır programı açınca siyah ekranda önce su yazıp entırla sonra sh /sdcard/chid.sh komutunu girip entırla (sh den sonraki boşluğu unutma) telefon açılıp kapanacak daha sonra i sürüm yükleyip telefona at dosya yöneticisinden roma tıkayıp yükselt hepsi bu.

https://yadi.sk/d/XvKWZks4kvS3T

• - Telefonu bilgisayara bağlandığında otomatik olarak media device olarak bağlanır bu şekilde bağlı kalsın
    - İndirdiğiniz ADB Tools klasörüne girin ve aa.bat veya 运行.bat dosyasını çalıştırın, sırasıyla şu komutları yazın adb kill-server entera bas adb devices entera bas cihazın kodu ve yanında device yazısı çıkıyorsa sorun yok, eğer cihaz yok yada offline yazıyorsa adb driversı yeniden yüklemek yada cihazı yeniden bağlamak gerekir veya telefonda bir pencere açılır orda allow'u işaretleyin mutlaka.

kısmında media device olarak da bağlamayı denedim cd rom olarak da. fakat komutları yazdıgımda iç yada dış komut çalıştırılabilir program yada toplu iş dosyası olarka tanımıyor diyor. nası çözeceğim? cihazı yeniden başlattım yine aynı. adb driversy yeniden nasıl yükleyeceğim olmuyor. yardımcı olur musunuz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk66 -- 6 Şubat 2016; 5:39:45 >
  • turk66 T kullanıcısına yanıt
    hemen ustteki arkadasin dedigi yontem daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    bunu yapıyorum no such file or directory hatası alıyorum. mx4 için olmuyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk66 -- 6 Şubat 2016; 16:14:27 >
  • hocam en son güncel Flyme OS 5.1.3.0A rom yükledim cihaza yüklendi fakat root yapamıyorum flyme hesabında anlatılan gibi olmuyor farklı seçenekler var nası root yapacağım lüyfen yardımcı olun
  • hocam en son güncel Flyme OS 5.1.3.0A rom yükledim cihaza yüklendi fakat root yapamıyorum flyme hesabında anlatılan gibi olmuyor farklı seçenekler var nası root yapacağım lüyfen yardımcı olun
    http://www.mediafire.com/?l93xkmqsb59lb48
    Bunu indir yukle flyme hesabina giris yap

• hocam önce flyme hesaba giriş yaptım sonra securty kısmında root işlemini yaptım oldu fakat super su programı root lanmadı diyor. kafayı yiyeceğim.. bu dediğinizi yüklemeye calısıtgıımda yüklemiyor. reset atıp önce bunu kurup sonra flyme ye mi giriş yapayım yoksa bu şekilde kurulmuyor. lütfen yardım edin
    roottan sonra cihazi tekrar baslattinmi

• evet olmuyor nasıl yapacağım. super su ya giriyorm there is no su binary installed and supersu cannot install it this is a problem if you just to androin 5.0 you need to manually re root consult there relevant forums for your device hatası cıkyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk66 -- 6 Şubat 2016; 20:51:14 >
  • adımları uyguladım fakat cmd kısmına geldiğimde "İÇ YA DA DIŞ KOMUT ÇALIŞTIRILABİLİR PROGRAM YA DA TOPLU..." gibi saçma sapan bir hatayla "adb kill-sever" komutunu yazdıgımda ileri gidemiyor bu hatayı alıyorum. yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk66

adımları uyguladım fakat cmd kısmına geldiğimde "İÇ YA DA DIŞ KOMUT ÇALIŞTIRILABİLİR PROGRAM YA DA TOPLU..." gibi saçma sapan bir hatayla "adb kill-sever" komutunu yazdıgımda ileri gidemiyor bu hatayı alıyorum. yardım lütfen

Hocam sizinkiyle aynı sorunu birkaç telefonda bende yaşadım ama sorunun çözümü basit öncelikle sanırım suan kullandığınız rom size ulaştığındaki rom ise yani flyme firmware size uygun son romu indirin romu kurun flyme üyeliği girdikten sonra root yapın eğer root başarılı olursa zaten telefo kapanıp açılacaktır tekrar deneyin işlemleri sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum kolay gelsin:)
  • biraz konuya uzak kaldım ve aklıma takılanlar var.

1-m2 note için flyme 5 versiyonu Flyme OS 5.1.3.0 mudur yoksa Flyme OS 5.6.2.1 bu mudur?

2-su an telefonda 4.5.4.2a versiyon yüklü. flyme 5 i yüklersem ( sanırım beta şu an ), resmi sürüm geldiğinde cihaz ota dan güncellemeyi alıp resmi sürüme geçmiş olacak mı ?

3-ayrıca bu chid ile türkçeleştirme flyme 5 te işe yarıyor mu ? yoksa 4 sürümüne yapıp resmi güncelleştirmeyi mi beklemek gerek ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.