Selamlar. 32 bit windows7 ve explorer9 kullanıyorum. Ancak dünden beri forumdaki , "cevap yaz , pm vs gibi gibi linkleri tıklayamıyorum. Bu sadece forumumuzda değil , başka sitelerde de bu şekilde. Javascript otomatik pencereler , sanki tıklamamamışım gibi tepkisiz duruyor. Şayet java açılır penceresi değil de bir link ise sağ tıklayıp yeni pencerede açabiliyorum. Java güncellemesi yaptım ama durum değişmedi. Neden olabilir acaba ? Bilgisi olup yardımcı olacak arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz. Saygılar.
chrome veya firefox gibi uygulamalarda aynı sorun oluyor mu? şayet olmuyorsa IE'nin internet seçenekleri kısmınan girerek gelişmiş sekmesindeki gelişmiş ayarları geri yükle butonuna basın sorun çözülecektir.
Çok teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür. Gelişmiş ayarları yükle butonu da çalışmayınca default yaptım ve olay halloldu. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: Wonky
chrome veya firefox gibi uygulamalarda aynı sorun oluyor mu? şayet olmuyorsa IE'nin internet seçenekleri kısmınan girerek gelişmiş sekmesindeki gelişmiş ayarları geri yükle butonuna basın sorun çözülecektir.
Ben Chrome kullanıyorum . Bu sorun bende bazen oluyor . Neden acaba ?