Ares kullaniyorum ve en cok kaynaga sahip dosyalari indirdigimde bile 13-14 saati buluyor indirmesi. cünkü kb sürekli oynuyor 3 hatta 2 kbs ye bile düsüyor. port acma gibi mevzulari bilmedigim icin diger p2p lerden uzak kaldim bugüne kadar ama canima tak etti. lütfen birisi güzel bol kaynakli bir p2p programini linkleriyle patchleriyle cok zahmet olcak ama aciklarsa cok sevinicem. cevap verenlere simdiden tesekkürler
Bence forumun aratama özelliğini kullanabilirsain.Limewireden DC++ ye EMuleden Torrente her konu bir çok defa üztelik yakın zamanda yazıldı.
Revconnect Rehberi adlı topiğe bakabilirsin. E-Mule için de bir sürü topic açıldı, aratırsan bulursun.
En altta arama yazan yere yazmiyor muyuz anahtar kelimeyi .. oraya emule yaziyorum mesela arattiginiz kriterlere göre bi shit bulunamadi yaziyor
Bende Ares Light i kullaniyorum iste ama memnun degilim sen nasil oluyor da memnun kaliyosun dostum kb deli gibi sürekli hareket halinde ve uc noktalara genelde 0 a yaklasan rakamlarda geziyor dedigim gibi 13-14 saat sürüyor en cok yildizi olan dosyalarda bile
Arama bolumunde alt tarafa yazarsan tabi bulamazsın alt taraf " Kim tarafından" üst rafa yazacaksın " Arama terimi"
öneride bulunmuyorum site arama özelligini kullan
quote:
Orjinalden alıntı: nicholaai
En altta arama yazan yere yazmiyor muyuz anahtar kelimeyi .. oraya emule yaziyorum mesela arattiginiz kriterlere göre bi shit bulunamadi yaziyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme