airties rt 205 i access point ya da repeater olarak kullanabilirmiyim.
ayarları yaptım no mode falan ama Linksys WAG320N de airties i nereden tanıtacağız onu bulamadım.
güvenlikten şifre iptal ettim mac filtre koydum. Linksys WAG320N airties in mac i izin verdim .
airties den de aratıp bağlantıyı buldum ekledim. ama bağlanamadım nete.
malesef olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
malesef olmaz.
neden olmuyor ? WDS özelliği yok mu WAG320N modemde ?
bu modemde nasıl olmaz ya :( kaç para verdik aldık.
airties wds modunda hemen hemen hiçbir marka cihazla anlaşmıyor. Bazen şifreyi kaldırırsan ancak bağlantı kuruluyor.
Lan kablosu ile yapabildim o işi . kablosuz denemeler devam ediyor bakalım (sabahtan beri uğraşıyorum :S )
Bu tekrarlayıcı/erişim noktası kurulumunda farklı markalar ve modemin kendi içinde uyumlu olması çok önemli bir yer teşkil ediyor, örneğin airties ki rt-205 modelini ben de kullandım biliyorum genellikle sadece airties ürünleriyle adam gibi iletişim kurup iş yapabiliyor maalesef ..Zira şuan elimde netin bağlı olduğu TP-Link W8961ND kablosuz adsl modem var, boşta duran bir de airties rt-205 kablosuz adsl modemim var, rt-205 internet sinyalini kesiyordu sürekli o nedenle değiştirmek zorunda kaldım fakat wifi yayınını sorunsuz yapmaya devam ediyordu, bu nedenle repeater olarak kullanabileceğimi düşündüm ki oturduğum ev çok katlı ve duvarlar kalın yani modemin olduğu kat dışındaki katlarda sinyal müthiş azalıyor hatta kopmalar oluyor bazen. Nihayetinde tplink modemimle airtiesımı bir türlü konuşturamadım, olacağa da benzemiyor..Airties çok seçici
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme