Şimdi Ara

Linksys WAG320N USB YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

WAG320N daha yeni aldm, internette ve çekim gücünde bir problemim olmadı.

Ancak USB den taktığım harddiskin map etmeme ve içeriğini görebilmeme rağmen içindeki film,resim ve mp3 leri okutamıyorum. Dosya atabiliyor, silebiliyor ve hatta txt dökümanları dahi okuyabiliyorum. Streaming yapmasını istemiyorum sadece usb diskindekileri başka bilgisayar ve oynatıcılarda ( VLC Player, vb. ) oynatmasını istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertantun -- 21 Ekim 2011; 15:16:11 >

• valla hocam bende yeni aldım aleti... o USB olayını çözmeye çalışıyordum... ethernet gibi mi görev yapıyor hocam o USB..?? yani HDD yi ağda paylaşmak için.?
  • HAyır ethernet gibi değil, başka bir bilgisayardan paylaşılmış gibi duruyor. Map edebiliyorsun yani.

Benim olayım sanırsam diskten kaynaklanıyor.. çünkü usb2.0 başka bir hardisk ve memori stick denedim sorunsuz çalıştı. 3.0 destekliyor hardiskimin kutusu. Ama modeme gelince sapıtıyor galiba. Harddiskimi başka bir kutuya takıp deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertantun

HAyır ethernet gibi değil, başka bir bilgisayardan paylaşılmış gibi duruyor. Map edebiliyorsun yani.

Benim olayım sanırsam diskten kaynaklanıyor.. çünkü usb2.0 başka bir hardisk ve memori stick denedim sorunsuz çalıştı. 3.0 destekliyor hardiskimin kutusu. Ama modeme gelince sapıtıyor galiba. Harddiskimi başka bir kutuya takıp deneyeceğim.

map edebilmek derken hocam ..???

• Burada cevabı var..

http://forum.donanimhaber.com/m_40810844/tm.htm

Bu arada sanırım problem çözüldü. Usb 2.0 destekleyen bir harddisk taktım. daha üst versiyonlarda sapıtıyor. Bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertantun

Burada cevabı var..

http://forum.donanimhaber.com/m_40810844/tm.htm

Bu arada sanırım problem çözüldü. Usb 2.0 destekleyen bir harddisk taktım. daha üst versiyonlarda sapıtıyor. Bilginize..

tamam patron incelemeye başlıyorum.. teşekkür ederim...

• Rica ederim arkadaşım.

Problemim çözüldü. USB 2.0 harddiskle çalışıyor bu modem. Her iki türü destekleyen (USB 3.0 ile 2.0 ) hardiskleri takmayın arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netgear Router Sorunu ( Yardim )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.0 WD 500gb ile tıkır tıkır çalışıyor. Usb 2.0 3,5 luk 1tb wd de çok yavaşlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

3.0 WD 500gb ile tıkır tıkır çalışıyor. Usb 2.0 3,5 luk 1tb wd de çok yavaşlıyor.

ben 2 TB var ortak.. o zaman aheste aheste çalışır yaff... hocam acaba ben bu 2 TB HDD yi modem e taksam map yapsak yani.. sonrasında da utorrentten direkt oraya indirebilir miyiz..??
  • Hard diske 300gb kadar resim film vs attım. Wifi üzerinden mov, avi vs seyredebiliyorum.1TB 3,5 olan oldukça takılıyor. 3.0 desteklemiyor deniyor fakat iki disk arasında ciddi fark var.

Torrent için akşam bende bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Hard diske 300gb kadar resim film vs attım. Wifi üzerinden mov, avi vs seyredebiliyorum.1TB 3,5 olan oldukça takılıyor. 3.0 desteklemiyor deniyor fakat iki disk arasında ciddi fark var.

Torrent için akşam bende bakacağım.

abi akşam yazar mısın torrent direkt oraya indirebiliyorsa.. birde bende şimdi MKV filmler var 2 TB 3.5" HDD de onu mapleyip medsia player ile kullanırsam baya kazınırız diyorsun yani..
  • Sizinkini bilemem ama benim 1tb 3,5 da problem çıktı.

Şu anda wifi laptop ile torrenti modeme bağlı 500gb 2,5 luk diske direk indiriyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 25 Kasım 2011; 23:25:46 >
  • Yaa zaten benim su aralar torrent olayi rolantide cunku hiz dusmesin diye indirmiyorum ben online oyun oynuyorum ama onumuzdeki ay tarife degistircem o yuzden cilginca somurcez yani ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.