Şimdi Ara

LINKSYS WAG325N & WAG160N & USRobotics USR819113

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WAG160N WIRELESS-N ADSL2+ 4 PORT ADSL MODEM

-4 adet 10/100 Ethernet Portu ile kablolu paylaşım

-Wireless-N (draft 802.11n) teknolojisi ile mesafenin ve hızın sınırlarını zorlayın

-Bilgisayarınızı WEP/WPA/WPA2 ile 256bit’e kadar endüstriyel-güçte şifreleme ve 802.1x kimlik doğrulama ve yetkilendirme sistemiyle korur

-2 adet 2dBi’lık gizli anten içerir

-LELA ( Linksys Kolay Bağlantı Danışmanı )

-Piyano siyahı, parmak izi kalmayan mükemmel tasarım
    -300Mbps Maksimum Kablosuz Performans

Linksys WAG325N Wireless-N ADSL2+ Gateway

Teknik Özellikler:

Turkce Hizli kurulum Cd si
    Vpn Tunelleme
    4 port 10/100 Auto MDı-MDIX Switch,
    Pre-N (802.11b/g desteği) 300 Mbps kablosuz baglanti
    Wireless WMM (Wifi Multimedia)
    Online Oyunlar, Voip cihazlar, mac adres veya Ip adres bazinda Qos ve otomatik ve manuel bandwith tanimlayabilme
    Radius Destegi
    ADSL2+ ile 25Mbps download hızı
    Güçlü SPI Güvenlik duvarı, Kablosuz bağlantıda MAC adres filtreleme
    WEP/WPA/WPA2 şifreleme ile güvenli kablosuz bağlantı
    Webadresi, içerik ve servis bloklayabilme
    Vpn geçirme özelliği
    Port Triggering,Port Forwarding,DMZ ve QoS desteği ile paketleri onceliklendirme ve Kazaa ve emule gibi programlar ile internetten daha hızlı veri indirebilme özelliği
    SNMPV1 ve V2 ile uzaktan yönetilebilme
    UPnP ve IGMP Proxy
    Log tutabilme raporlayabilme,Ping test, Modem konfigurasyonun yedegini modemde tutabilmek. Ucretiz yazılım güncelleme.

USRobotics USR819113 KABLOSUZ NDX ADSL2+ GATEWAY

Beş Ürün Bir Arada
    Kablosuz Erişim Noktası - 802.11g/802.11b, Ndx hızlandırma teknolojisi ile uyumlu
    4 Portlu Ethernet Anahtarı - 4 adete kadar Ethernet cihazını bağlayabilirsiniz
    Genişbant Yöneltici - 253 adete kadar kullanıcıyı destekleyebilirsiniz (ek Ethernet hub’ları/anahtarları ile)
    Yazıcı Sunucusu - USB yazıcısını ağ üzerinde paylaşın‡
    Duruma Göre Paket Kontrolü (SPI) Güvenlik Duvarı – Ağınızı bilgisayar korsanlarından koruyun

Ndx Teknolojisi
    Mükemmel Menzil – Standart 802.11g’den %500 daha yüksek
    Yüksek Hız – 270 Mbps’ye kadar performans
    Güçlü Güvenlik – Sektörün önde gelen ağ ve kablosuz güvenliği
    Sıradışı Sadelik – Yönelticiyi, eğer uygunsa Ndx wireless adapter ile sorunsuz olarak kurun ve güvenlik ayarlarını yapın

Mükemmel Güvenlik
    Wi-Fi Korumalı Erişim 2 (WPA2), WPA, 64/128-Bit WEP şifreleme ve 802.1x Kimlik Denetimi de dahil olmak üzere eksiksiz kablosuz güvenlik özellikleri
    İşletmeler için IPSec Sonlandırma ve VPN geçişi (IPSec, PPTP ve L2TP) desteği
    Evler için, Internet erişimini sınırlama amaçlı Ebeveyn Kontrolü

Gelişmiş ADSL Teknolojisi
    24 Mbps’ye kadar yüksek hızlar için, ADSL2 ve ADSL2+ de dahil olmak üzere en yeni ADSL teknolojileri desteği
    DSL üzerinden yüksek kalitede Video için ATM QoS desteği (ATM trafiğini herhangi bir Ethernet portuna bağlayın)

Kapsamlı Uyumluluk
    802.11g/b ve hızlandırılmış kablosuz teknolojisi ile çalışır

[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]

LINKSYS WAG325N  &  WAG160N   &   USRobotics USR819113

• arkadaşlar Kablosuz-N serisi modemlerden hangisi alınır ?
    bu modemleri kullananların ve bilgisi olanların tavsiyelerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWoLF -- 31 Temmuz 2008; 23:50:02 >
  • arkadaşım ben
    Linksys WAG325N kullanıyorum. alalı 2 ay oldu,

kapsama alanı çok iyi, laptobumdada draft-N var ve en kötü 130 mbps hızında ağa sahip oluyorum, çok kişilik bir ağ için uygun. aynı anda birden çok işleme donmadan ısınmadan yanıt veriyor. bulunduğum yerde ağ kurdum 11 pc lik..hepsi aynı anda girse bile tınlamadan çalışıyor. çok gelişmiş ayarları var. paranın hakkını sonuna kadar veriyor, şiddetle tavsiye ederim.
  • tavsiyen için teşekkürler
    USRobotics 9108 kullanıyordum gerçekten çok güzel bir modem çok memnundum ama arkadaşıma verdim onu ve yeni modemlerden almak istedim piyasada gözüme çarpan modemler bunlar daha iyisi de varsa onuda alabilirim benim amacım işi görmesinden çok kaliteli iyi bir modem almak
  • wag325n almayi planliyorum bende fakat sorun yasayan arkadaslarimiz var

http://forum.thgtr.com/index.php/topic,21214.0.html

donanim haber umarim bu linkten alinmaz.

ne yapacagima acikcasi karar veremedim.Modem cok ii gozukuyor fakat bu tur sorunlar var ise almamak lazim bence.
  • ozaman wag160n alalım daha iyidir belki
  • merhaba benim bir haftalık olduğum Linksys WAG325N Wireless-N ADSL2+ Gateway modem wirelesi çalışmaz oldu servise gönderdim 20 gün sonra aldığım yerden bugün tlf arandım modeminizin tamiri mümkün deyilmiş yenisiyle değişmesi gerek dendi ama ürün bulunamıyormuş. bayramdan sonra yeni model olan WAG160N WIRELESS-N ADSL2+ 4 PORT ADSL Modem sitoğumuzda olacağı söyledi bundan gönderecekler bende olsun dedim ama int araştırdım eskisini 279 ytl almıştım bunun fiyatı 225 ytl, bunun wag325n den eksisi veya artısı varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummet1963

merhaba benim bir haftalık olduğum Linksys WAG325N Wireless-N ADSL2+ Gateway modem wirelesi çalışmaz oldu servise gönderdim 20 gün sonra aldığım yerden bugün tlf arandım modeminizin tamiri mümkün deyilmiş yenisiyle değişmesi gerek dendi ama ürün bulunamıyormuş. bayramdan sonra yeni model olan WAG160N WIRELESS-N ADSL2+ 4 PORT ADSL Modem sitoğumuzda olacağı söyledi bundan gönderecekler bende olsun dedim ama int araştırdım eskisini 279 ytl almıştım bunun fiyatı 225 ytl, bunun wag325n den eksisi veya artısı varmı

Kötü haber!... Bildiğim kadarı ile Linksys'in şu aralar belli başlı ithalatçısı Armada. Sizin Linksys WAG-325N şu veya bu şekilde "tamir edilemeyecek derecede bozulmuş" olabilir ama bunun da teknik olarak aslında bir çözümü mevcut: cihazın içindeki elektronik devreleri komple değiştirmek. Ama ya ithalatçı işin bu kadar ciddiyetinde değil, ya da Linksys'ten bu konuda yeterince destek alamamış/alamıyor!... Hangi açıdan bakarsanız tatsız.

WAG-160N tamamen yeni bir kasa içinde yeni bir tasarım. WAG-325N'den ne kadar daha performanslı şu an söylemem mümkün değil. Aslında her iki model de benim elimde sıfır olarak var ancak işlerim nedeniyle şöyle kendime bir tam kesintisiz gün ayırıp her ikisini karşılıklı tokuşturup deneyemedim; Kasım başına kadar da olamayacak.

Şu an için tek söyleyebileceğim, WAG-160N'in "antensiz" (daha doğrusu dahili antenli) bir tasarım olması. Mantıken, kablosuz yayın/aktarım performansı WAG-325N'e göre biraz daha düşüktür diye bir ön yargım var ama herşey denemeler sonucunda ortaya çıkar!...

Ancak siz galiba ya mecburen yeni model WAG-160N'i kabulleneceksiniz veya tüketici hakları yeterince sizin yanınızda ise para iadesi talep edip başka bir modem almayı da düşüneceksiniz...

• Ya beyler bu modem mi Linksys WAG325N bana birisi modem değil dedide alırsam pişmn olur muyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

Ya beyler bu modem mi Linksys WAG325N bana birisi modem değil dedide alırsam pişmn olur muyum?

Sorunuz pek açık değil?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Orjinalden alıntı: ummet1963

merhaba benim bir haftalık olduğum Linksys WAG325N Wireless-N ADSL2+ Gateway modem wirelesi çalışmaz oldu servise gönderdim 20 gün sonra aldığım yerden bugün tlf arandım modeminizin tamiri mümkün deyilmiş yenisiyle değişmesi gerek dendi ama ürün bulunamıyormuş. bayramdan sonra yeni model olan WAG160N WIRELESS-N ADSL2+ 4 PORT ADSL Modem sitoğumuzda olacağı söyledi bundan gönderecekler bende olsun dedim ama int araştırdım eskisini 279 ytl almıştım bunun fiyatı 225 ytl, bunun wag325n den eksisi veya artısı varmı

Kötü haber!... Bildiğim kadarı ile Linksys'in şu aralar belli başlı ithalatçısı Armada. Sizin Linksys WAG-325N şu veya bu şekilde "tamir edilemeyecek derecede bozulmuş" olabilir ama bunun da teknik olarak aslında bir çözümü mevcut: cihazın içindeki elektronik devreleri komple değiştirmek. Ama ya ithalatçı işin bu kadar ciddiyetinde değil, ya da Linksys'ten bu konuda yeterince destek alamamış/alamıyor!... Hangi açıdan bakarsanız tatsız.

WAG-160N tamamen yeni bir kasa içinde yeni bir tasarım. WAG-325N'den ne kadar daha performanslı şu an söylemem mümkün değil. Aslında her iki model de benim elimde sıfır olarak var ancak işlerim nedeniyle şöyle kendime bir tam kesintisiz gün ayırıp her ikisini karşılıklı tokuşturup deneyemedim; Kasım başına kadar da olamayacak.

Şu an için tek söyleyebileceğim, WAG-160N'in "antensiz" (daha doğrusu dahili antenli) bir tasarım olması. Mantıken, kablosuz yayın/aktarım performansı WAG-325N'e göre biraz daha düşüktür diye bir ön yargım var ama herşey denemeler sonucunda ortaya çıkar!...

Ancak siz galiba ya mecburen yeni model WAG-160N'i kabulleneceksiniz veya tüketici hakları yeterince sizin yanınızda ise para iadesi talep edip başka bir modem almayı da düşüneceksiniz...

cevapın için teşekkür ederim mecburen bu modemden verecekler 325n yokmuş, şansımıza inşallah iyi çıkar 160n, bir modemden sebep te tüketici haklarını devreye sokmaya değmez gibi neyse hayırlısı. inşallah bayramdan sonra gelir eğer gelmezse dediğini düşünürüm

• quote:

quote:

Ya beyler bu modem mi Linksys WAG325N bana birisi modem değil dedide alırsam pişmn olur muyum?

Sorunuz pek açık değil?

yani bi arkadaşım dediki bunlar modem değil örnek: modemi 1. kata koyuyosun 3. katada bunu koyuyosun 4. kat çekiyo dedi yani arabulucu gibi bişey acaba yanlış mı söyledi eğer normal bildiğimiz modeller ise bundan alıcm

• quote:

yani bi arkadaşım dediki bunlar modem değil örnek: modemi 1. kata koyuyosun 3. katada bunu koyuyosun 4. kat çekiyo dedi yani arabulucu gibi bişey acaba yanlış mı söyledi eğer normal bildiğimiz modeller ise bundan alıcm

Arkadaşınız yanlış bilgilendirmiş sizi: WAG-160N ve/veya WAG-325N 4-portlu, router özellikli, kablosuz ADSL2+ uyumlu modemlerdir. Linksys terminolojisinde bunları "ADSL gateway" olarak tanımlıyor; karışıklık belki bu tanımlamadan kaynaklanmıştır!...

• quote:

quote:

Arkadaşınız yanlış bilgilendirmiş sizi: WAG-160N ve/veya WAG-325N 4-portlu, router özellikli, kablosuz ADSL2+ uyumlu modemlerdir. Linksys terminolojisinde bunları "ADSL gateway" olarak tanımlıyor; karışıklık belki bu tanımlamadan kaynaklanmıştır!...

çok teşekkürler ben bu modemler arasından hangisini aliyim hangisini tavsiye edersin? birde bunlar yeni teknolojiye uyuyor dimi N B/G?

• quote:

çok teşekkürler ben bu modemler arasından hangisini aliyim hangisini tavsiye edersin? birde bunlar yeni teknolojiye uyuyor dimi N B/G?

Eğer illa ki Draft-N (yani 802.11n uyumlu) bir ADSL modem almak istiyorsanız şu an Türkiye pazarında galiba sadece Linksys ve USR modelleri var. Linksy'in WAG-300N, WAG-325N ve WAG-160N diye üç modeli bir aralar eşzamanlı olarak piyasada yer aldı ama şimdi, satıcıların elinde tek-tük kalanlar dışında, ilk iki model devreden çıktı (üretim bitmiş...) WAG-300N her durumda alınmaya değmez gibi gözüküyor... Daha önce de belirttiğim gibi bende WAG-325N ve WAG-160N var ama bunları tek başlarına ve tercihan birbirleriyle mukayeseli olarak deneme şansım zaman açısından olamadı; ancak Kasım ayı içerisinde bunu gerçekleştireceğim... Ancak harici antenlerinin olması nedeniyle WAG-325N'in daha performanslı olabileceği gibi bir önyargım var!...

Not: Tün Draft-N (802.11n) modem ve routerlar 802.11b/g'ye geriye yönelik olarak uyumludur!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 27 Eylül 2008; 23:24:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.