2. MİKRO DALGA GÜCÜ 900 WATTTAN AZ OLMASIN SİZİNKİ MUHTEMELEN 700 WAAT
3. YUKARIDA YAZDIKLARIM OLSUN YETER GERİSİ NE MARKA ALIRSAN AL IZGARALI ALIRSAN ZEVKİNE KALMIŞ AMA TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ KULLANMAYACAKSIN MEKANİK KUMANDALI VEYA DIGITAL KUMANDALI OLMASI HİÇBİRŞEY İFADE ETMEZ NE ALRSAN AL
AMA 1 NUMARA VE 2.NUMARALI MADDELERİ DİKKATE AL 3 KURUŞ FAZLA VER ADAM GİBİ CİHAZ AL YOKSA MUTFAKTA ATIL DURUMDA KALIR İÇİNİ POŞETLİK DİYE KULLANIRSIN
quote:
Orijinalden alıntı: mahçup
BENİM PARAMLA 5 KURUŞ ETMEZ
1. 23 LİTREDEN BÜYÜK OLSUN SİZİNKİ 17 LİTRE
3. YUKARIDA YAZDIKLARIM OLSUN YETER GERİSİ NE MARKA ALIRSAN AL IZGARALI ALIRSAN ZEVKİNE KALMIŞ AMA TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ KULLANMAYACAKSIN MEKANİK KUMANDALI VEYA DIGITAL KUMANDALI OLMASI HİÇBİRŞEY İFADE ETMEZ NE ALRSAN AL
AMA 1 NUMARA VE 2.NUMARALI MADDELERİ DİKKATE AL 3 KURUŞ FAZLA VER ADAM GİBİ CİHAZ AL YOKSA MUTFAKTA ATIL DURUMDA KALIR İÇİNİ POŞETLİK DİYE KULLANIRSIN
Anladım hocam çok teşekkürler dediğin gibi olmasından korktuğum için sormuştum başka cihazlara bakayım o zaman.
quote:
BENİM PARAMLA 5 KURUŞ ETMEZ
1. 23 LİTREDEN BÜYÜK OLSUN SİZİNKİ 17 LİTRE
selamlar , söylediklerine katılmaktayım.
1. ve 2. madde ( 900 w olması) benim için yeterli.
diğerleri işime yaramayacak ( pişirme için değil ısıtma amaçlı kullanacağım )
ne öneriyorsun ???
esasen marka olarak vestel düşünmekteyim.
öneriniz var mı ??
yusufziyaY
kullanıcısına yanıt
marka önerim yok vestel iyi bir marka alınabilir 23 litre hacim önemli büyük olsun ufak olmasın 900 w önemli az olmasın
quote:
marka önerim yok vestel iyi bir marka alınabilir 23 litre hacim önemli büyük olsun ufak olmasın 900 w önemli az olmasın
arkadaşım.
şöle bi baktım . istediğimiz kriterlere uyan mikro dalga bulamadım gibi.
vaktiniz olduğunda bana 1-2 mikrodalga tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.