lisede bilgisayarla tanıştım ozaman win98/winXP kullanıyordum üniversitede arkadaşım beni Unix/Linux ile tanıştırdı hayatım değişti. hala windows xp kullanıyorum ve desteğini veriyorum ama unix/linux bana öyle şeyler kattiki anlatamam sorunlara yaklaşımım, çözümüm birden değişti artık pratik ve kalıcı çözümler sunabiliyorum ve bunu farkında olmadan yapıyorum. Sizede bu oldumu?
"sorunlara yaklaşımım, çözümüm birden değişti artık pratik ve kalıcı çözümler sunabiliyorum ve bunu farkında olmadan yapıyorum" bu derece değiştirdiyse seni neden win kullanıyorsun ki hala?
nasıl o kadar değişiklik yaptı sende yaa ??? ben biraz kullandım linux ama o kadar hayata bakış açımı değiştirmedi :D
bahsi geçen linux dimi arkadaşlar bildiğimiz paytak penguen ve türevi haywan arkadaşları yani bole nebilim ibretlik bişiden bahsediyosunuz sandım pardonn yannış konu sanırım :P
quote:
Orjinalden alıntı: FZKDeviL
bahsi geçen linux dimi arkadaşlar bildiğimiz paytak penguen ve türevi haywan arkadaşları yani bole nebilim ibretlik bişiden bahsediyosunuz sandım pardonn yannış konu sanırım :P
Kimse sana cevap bile yazmamış sanırım nekadar gereksiz bi insan olduğunu anlamışsındır.
quote:
Orjinalden alıntı: BeAr
quote:
Orjinalden alıntı: FZKDeviL
Kimse sana cevap bile yazmamış sanırım nekadar gereksiz bi insan olduğunu anlamışsındır.
+1 ayrıca gereksiz bi başlık saçma
araştırmayı paylaşmayı zorluklarla başetmeyi kısaca hayata benziyor linuxla uğraşmak
@laptopcu sana aynen katiliyorum bende linuxle ugrasmaya basliyali daha fazla arastirmayi ogrendim yapamicagim bir cok seyi zaman ve calismayla yapmayi ogrendim birseyleri hazir beklememeyi ogrendim. dogal olarak diger olaylara bakis acinda degisiyor aynen katiliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme