Şimdi Ara

Linux İşletim Sisteminde Oyun Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır linux işletim sistemi kurmayı ve kullanmayı çok istiyorum ama beni geri plana atan şey oyun oynayamama sorunu. Örneğin Football Manager, Battlefield, Call of Duty, Dead Rising ve bu tarz oyunları çok oynuyorum. Eskiden hatırladığım kadarıyla oynanmıyordu, şimd oynanabiliyor mu acaba stabil şekilde? Biraz geri kaldım. Şimdiden teşekkür ederim.

• Oyunların seviyesini Wine'nin sitesinden kontrol edebilirsin.
    Ama yine de en sağlıklı çözüm Windows üzerinden oynamak.
    İkisini yan-yana kur, oyun oynayacakken Windows'a geç.
  • aynen benimde tavsiyem windows ama linux de güzel şeyler yapabiliyorsun bende aslında linux istiyorum ama oyun oynadığım için windows kullanıyorum.
  • Playonlinux ismili wine için geliştirilmiş uygulama ile Linux altında kurulum biraz daha kolaylaşıyor.
    Playonlinux ile kurulumu başarılmış oyunların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    http://www.playonlinux.com/repository/?cat=1
  • Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. Çeşitli emulatörlerle deneme yapacağım, olmadı yan yana kuracağım.
  • Yanyana da kur emülatörü de kur ben oyun oynayacağım zaman win'de oynuyorum bazen de wine kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır linux işletim sistemi kurmayı ve kullanmayı çok istiyorum ama beni geri plana atan şey oyun oynayamama sorunu. Örneğin Football Manager, Battlefield, Call of Duty, Dead Rising ve bu tarz oyunları çok oynuyorum. Eskiden hatırladığım kadarıyla oynanmıyordu, şimd oynanabiliyor mu acaba stabil şekilde? Biraz geri kaldım. Şimdiden teşekkür ederim.

Oyunlari steamdan aldiysan linux dagitimlarindan herhangi birini kur sonra firefox veya chromiuma gir steampowered.com adresine gir sag ustte steam yukleyin butonuna tikla install steam now butonuna tikla deb veya rpm dosyasi inecek indirdikten sonra dosyayi ac kurulumunu yap kullanici bilgilerini gir kutuphanene gir orada satin almis oldugun oyunlari linux desteklilerini goreceksin zaten indirip oyna

veya internetten steamos u indir
    http://store.steampowered.com/steamos/download
    adresten indirebilirsin :)

Edit:eger torrentten indirdiysen mesela football manager linuxte var ve linux surumu ayni dosyalari icermemekte bastan indirmen gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlds -- 20 Şubat 2015; 3:46:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki ben lol yukleyebilir miyim. Bir ara baktigimda yaklaşık 2 saatlik bir tutorial videosu vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.