Biraz forumu arastirsan,üst konuyu okusan.Her Linuxa yeni basliyan sorar sorular. Ve senin sordugun sorunun cevapi,asagidaki topiclerde bulursunuz. Cünkü hep aynisi,adam linux yaziyor,ve basliyor senin gibi derdini anlatmaya. Yani o konulari okusaydin,hemi bizi mesgul etmesin,hemide sen zaman kazanirsin.
yozi arkadaşımıza çok hak veriyorum. yaw bu nedir böyle ya. adam ben linux bilmem elimde 9.2 wr diyor.. açık konuşun ki yardım edelim...
beniim kafamı bozacak hareketlerde bulunmayın topunuzu satarım bu siteyi erişimi engellerim boku yersiniz topunuz beni kızdıracak hal ve hareketlerde bulunmayın topunuzu ................................
beniim kafamı bozacak hareketlerde bulunmayın topunuzu satarım bu siteyi erişimi engellerim boku yersiniz topunuz beni kızdıracak hal ve hareketlerde bulunmayın topunuzu ................................
Kardesim herhalde sen bizi tanimamisin.Sen kimsinki böyle konusuyorsun. Sana insanca söyledik.Baska bir sey yaptik mi ki böyle konusuyorsun. Bide havalara girme.
quote:
Orjinalden alıntı: ASLAN1
Burası önüne gelene artislik yapabileceğin bir yer değil. Yapılacak bi artislik varsa ben senin yerine yaparım.
Bunun gibi mesela.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme