Şimdi Ara

LİNUX KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu zamana kadar genelde hep Windows kullandım.Makinemde 2 tane SSD disk mevcut.Bir tanesine linux kurup orada kullanımı ve yeteneklerini keşfetmek istiyorum.Başlangıç seviyesindeyim linux da farklı yapılar olduğunu biliyorum.Kullanım olarak rahat bir kullanım sunan hangisi acaba ?

Sizlerden ricam bana kurulum hakkında bir rehber adresi vermeniz yada kurulum linki gibi bir bağlantı göndermeniz.

Teşekkür ederim.

• Ubuntu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux Mint 18

https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=4.0

Burada da kurulum rehberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Linux Mint 18

https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=4.0

Burada da kurulum rehberi

Teşekkür ederim.İnceliyorum.
  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    ubuntu mint çok çok kolay diğerleri roket bilimi diye bir şey yok bence, tamam çok ileri kullanıcıya hitap edenler var ancak manjaro fedora opensuse ı da göz ardı etmeyin, özellikle manjaro AUR depoları sayesinde en son paketleri sunuyor, işiniz sadece internette sörf değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

ubuntu mint çok çok kolay diğerleri roket bilimi diye bir şey yok bence, tamam çok ileri kullanıcıya hitap edenler var ancak manjaro fedora opensuse ı da göz ardı etmeyin, özellikle manjaro AUR depoları sayesinde en son paketleri sunuyor, işiniz sadece internette sörf değilse

Açıkçası sanal ortam da bazı network topolojileri kuruyorum teknik olarak OSI katmanında ki bazı işlevlerin nasıl gerçekleştiğini simüle ediyorum.Ek olarak linux'a çok uzak bir kullanıcı olduğumu anladım.En azından windows ile yapısal farklılıkalrını da merak ediyorum.Yanıtınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kali linux vs Ubuntu ?
    8 yıl önce açıldı
    Pardusa Flatpak kurulumu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.