merhabalar windows dan sıkıldım artık linux kullanmak istedim ilk olarak bana gorsel tabanı daha ii die bahsettikleri mandrake kurdum pc ime ve birkac sorunla karsılastım * sorunum Windows da internete cros kablo kullanarak bi pcden uzerinden nete cıkıyorum ve bu işlemi mandrake de nasıl yapıcam sambada yapmam gereken ayarlar ne tur sekilde olcak ? * ekran cözünürlügünü nasıl deiştire bilirim ? * Windos kurulu bir hdd deki dosyaları nasıl okurum ( disk formatı NTFS)
bana bu kanu hakkında nerden bilgi alabilir soylebilirmisiniz ? ve mandrake i daha ii kulanmak icin bi kullanım klovuzuna ihtiyacım TÜRKÇE olursa cok ii olur simdiden TEŞEKKÜRLER ...
quote:
Orjinalden alıntı: darkelf
merhabalar windows dan sıkıldım artık linux kullanmak istedim ilk olarak bana gorsel tabanı daha ii die bahsettikleri mandrake kurdum pc ime ve birkac sorunla karsılastım * sorunum Windows da internete cros kablo kullanarak bi pcden uzerinden nete cıkıyorum ve bu işlemi mandrake de nasıl yapıcam sambada yapmam gereken ayarlar ne tur sekilde olcak ? * ekran cözünürlügünü nasıl deiştire bilirim ? * Windos kurulu bir hdd deki dosyaları nasıl okurum ( disk formatı NTFS)
bana bu kanu hakkında nerden bilgi alabilir soylebilirmisiniz ? ve mandrake i daha ii kulanmak icin bi kullanım klovuzuna ihtiyacım TÜRKÇE olursa cok ii olur simdiden TEŞEKKÜRLER ...
Bu sorulara ceveplar benim imzamdaki sitelerde bulursun.. Eğer takıldığın bir yer olursa foruma yaz ?
quote:
Bu sorulara ceveplar benim imzamdaki sitelerde bulursun..
quote:
MURATSPLAT
imzanızdaki birinci link açılıyor mu ?...yoksa sorun bende mi ?....
ubuntu daha iyi geldi birazdah arastırdıkdan sonra onun simdi iso sunu cekcem onu kurcam ilginiz icin teşekkürler
1-kde de menulerde hiç gezindinmi? 2-gerçekten mandrake kurdunmu?
neden
1 mandrakede sistem araçları altında tüm sorularının yanıtı var 2 mandrakede ntfs diskleri okumak ta hiç bir problemle karşılaşmazsın kaldıki diskleri masa üstüne kısayol dahi kendi atar 3 eğer bir network kurulu ise bir ayar yapmana gerekyok norma kurulumda o net ayarlarını sağlamıştır