Şimdi Ara

Linux Mint'te Internet Explorer :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Millet Windows'ta bile kullanmıyor ama maalesef Mint'te bile gerek oluyor. E-okul'da not girişi vb. işler yapılamıyor Firefox ve Chrome ile. IE-Tab da Linux'a uyumlu değil diyor. IE'yi nasıl yükleyebilirim. PlayonLinux ile IE8 kurdum ama anasayfayı açarken yanıt vermiyor durumuna geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucius-132 -- 26 Mayıs 2014; 20:11:24 >

• chrome veya ff için user agent eklentisi var.Onu kurup ayarlardan hangi tarayıcı motorunu kullanıcaksan onu seçip sayfayı yenile.
  • Bu resmi kurumların ie mantığını anlamıyorum
    sene 2014 not düşülsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise eokul uygulamaları firefox ile sorunsuz çalışıyor ama ilköğretim uygulamaları çalışmıyor. Sonra da gidip android tablet dağıtıyorlar. Çelişkiyi çözen yanıma gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oicero -- 27 Mayıs 2014; 9:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucius-132 kullanıcısına yanıt
    dersen ki sen nasıl hallediyorsun. Virtual box üzerinden windows kurulu. 5 dakikalık iş için 20GB yer harcamak zorunda kalıyorum.

• Bir zihniyetin IE dayatmasından bulunabilmesi için bayağı bir örümcek kafalı olması gerekir. Heralde halen internetin Türkiye'ye ilk geldiği 90'lı yılların başlarında yaşamaya devam ediyorlar. Kendileri de halen IE 4.01 SP-3 kullanıyorlarsa hiç şaşırmam. Türkiye bilişimde de sınıfta kalmıştır. Umutsuz vak'adır.
  • microsoft office ile normal görünen excel dosyalarım libre office ile dağınık görünüyor. resimler sağa sola kaymış, yazılar bir yerde, vb. ayarı kaymış gibi.

microsoft office ile yazılan excel dosyası neden libre office'te dağınık görünür? bir noktayı mı kaçırıyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux Mint Bluetooth sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wine ile Internet Explorer kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oicero

lise eokul uygulamaları firefox ile sorunsuz çalışıyor ama ilköğretim uygulamaları çalışmıyor. Sonra da gidip android tablet dağıtıyorlar. Çelişkiyi çözen yanıma gelsin.

Hocam Microsoft satılan her android cihazdan para kazanıyor. Android'de microsoftta ait birçok patent kullanılıyor. Normalde pardus yüklü tablet dağıtılacakken araya microsoft giriyor. Gerçekten ilginç şeyler. İşlerin alt tarafınada bakmak gerekiyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

quote:

Orijinalden alıntı: oicero

lise eokul uygulamaları firefox ile sorunsuz çalışıyor ama ilköğretim uygulamaları çalışmıyor. Sonra da gidip android tablet dağıtıyorlar. Çelişkiyi çözen yanıma gelsin.

Hocam Microsoft satılan her android cihazdan para kazanıyor. Android'de microsoftta ait birçok patent kullanılıyor. Normalde pardus yüklü tablet dağıtılacakken araya microsoft giriyor. Gerçekten ilginç şeyler. İşlerin alt tarafınada bakmak gerekiyor bazen.

microsoftun linuxdan almış olduğu yazılmları,teknolojileri bir bilsen varya araştır hemen microsoft linux uzmanları halen daha arıyor
  • e-okul tarayıcı uyum sorunu düzeltildiği için sorun kökten çözüldü. geç de olsa... ah MEB ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucius-132 -- 14 Şubat 2015; 22:30:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.