Şimdi Ara

linüx ubuntu nasıl (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: prokng

arkadaşlarm ben win 7 den çok sıkıldım işletim sistemimi değiştirmek istiyorum linüx ubuntu sanırım en güzeli bu nasıl kurabilirim tr paketi falan varmı eğer güzelse orjinalini alıcam ama öncelikle denemek istiyorum.
    tr paketi varsa linkini pm ile atabilirmisiniz. yada biraz bu konu hakkında bilgi verirmisiniz.

hiç bulşma daha iyi sen valla orjinalini satın alabilirsin linüx ün vatan pc den ama merak etmen güzel bu yola bir kere cıkarsan birdaha geri dönüş yapamassın win e

• quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

quote:

Orijinalden alıntı: prokng

arkadaşlarm ben win 7 den çok sıkıldım işletim sistemimi değiştirmek istiyorum linüx ubuntu sanırım en güzeli bu nasıl kurabilirim tr paketi falan varmı eğer güzelse orjinalini alıcam ama öncelikle denemek istiyorum.
    tr paketi varsa linkini pm ile atabilirmisiniz. yada biraz bu konu hakkında bilgi verirmisiniz.

hiç bulşma daha iyi sen valla orjinalini satın alabilirsin linüx ün vatan pc den ama merak etmen güzel bu yola bir kere cıkarsan birdaha geri dönüş yapamassın win e

Ubuntuyu niye bu kadar abartığınızı anlamıyorum. Ben pardusu da Ubuntuyu da open suse yi de demedim ama en iyisi windows 7 dir. Adamlar aldıkları parayı hak ediyor helal hoş olsun. Hem kullanışlılık hem de performans açısından windows 7 hepsine basar. Hele ki pardus 2011 tam bir facia.

• Ubuntu'yu denemeye başladım bu aralar. Ancak işletim sisteminin dosyalarına müdahale etmeme izin vermiyor. Bu sorunu nasıl aşacağım ?

1- Console dan su - sudo vs. yapıp işletim sistemi dosyalarına erişebiliyorum.
    2- Grafiksel olarak da erişmek istiyorum. Nasıl superuser olarak kullanabilirim ?
  • sudo nautilus
  • quote:

Ubuntuyu niye bu kadar abartığınızı anlamıyorum. Ben pardusu da Ubuntuyu da open suse yi de demedim ama en iyisi windows 7 dir. Adamlar aldıkları parayı hak ediyor helal hoş olsun. Hem kullanışlılık hem de performans açısından windows 7 hepsine basar. Hele ki pardus 2011 tam bir facia.

Windos aldığı hiç bir kuruşu haketmeyen bir şişletim sistemidir

Pardus 2011 facia olabilir doğru
    Tabii Ubuntu 11.04 de aynı oranda facia
    Ancak Ubuntu 10.10 sürümünü kurup kullanmak gayet mümkün
    Her işletim sisteminde sorunlar olabilir
    Her kullanıcının bilgisayarı ve kullanıcı profili aynı değildir
    Ama bu sorunların üstesinden gelmekde sabır ve beceri işidir
    Windos kurup kullanan bir arkadaş çok rahat Ubuntu yada Pardus kurup kullanabilir
    Diğer dağıtımlar biraz tecrübe gerektirebilir

Linux dediğin şey
    Tadını aldıktan sonra asla vazgeçemeyeceğiniz bir tatlıya benzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linuxser -- 10 Temmuz 2011; 12:16:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.