Şimdi Ara

Linux'un babası Torvalds yine açık konuştu: Yapay zekanın %90'ı pazarlama, %10'u gerçek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamahali kullanıcısına yanıt

aynen qnq

• dinlemeden yorum yapan bir zat daha.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hatasız kul olmaz. Linus da hata yapabilir. El elden üstündür. Ben daha iyi ifade ettim. Kıskançlık etmeye gerek yok. Hem ben doktora bile gitmeden kendi teşhisimi koyuyorum. Uzmanlar işten çok işten nasıl kazanç sağlanır onun üstüne kafa yoruyor. Sen ayrı bir milletten değilsin sanırım. Benden iyi mi bileceksin. Çok film adamsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

Bu konuda dogru söylüyor chatbot'un fanboylugu olmaz ayrıca metin cıktısı veren cok aklı evvel bir program cok fazla yalan yanlıs bilgi veriyor siz muhtemelen cok basit mevzular sordugunuz icin hatayla karsılasmıyor olabilirsiniz benim sordugum seylerde 747 ucak gibi cakılıyor

• sanırım sen bu lafı söyleyeni tanımıyorsun. bu camiaya nasıl hakim olduğunu bilsen evet belki eleştireceksin. insan beşer illa hata yapar. lakin kimse onun kadar bu işin içinde de değil. yok dememiş ki abartıldığını biraz balonlaştırıldığını söylemiş. olmayan varmış gibi gösteriliyor diyor. hakikatle sunulan farklı demek istiyor. şimdilik haklı olabilir. oda şimdilik.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    ben üst üste giyilmiş 7 tane donum var çıkartırsam ne yaparım diye felsefik sorular soruyorum. ayrıca arasıra 5 elmam var dün ikisini yemiştim kaç elmam kaldı diye derin matematik soruları da soruyorum. yalana halüsinasyon denildiğini de bu ai işinden öğrendim. bundan sonra yalan söylersem ben de halüsinasyona girmişim herhalde diyecem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.