Şimdi Ara

LINUX WEB SERVER SUNUCUSU NASIL YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s.a aslın çok yabancı olduğum bir konu ile karşı karşıyayım LINUX derdim şu. kullanılan bazı web siteleri var ve bunları daha öncede farklı bir amaçla server olarak kullanılan linux işletim sistemli makinadan yayın yapmak istiyorum fakat ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum kontrol paneline nasıl erişirim ne yaparım nasıl yaparım adım adım analatacak birisine ihtiyacım var şimdiden tşkr ederimv

• konu güncel...
  • Sunucu için ubuntunun sunucu versiyonunu kurmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profenid

Arkadaşlar s.a aslın çok yabancı olduğum bir konu ile karşı karşıyayım LINUX derdim şu. kullanılan bazı web siteleri var ve bunları daha öncede farklı bir amaçla server olarak kullanılan linux işletim sistemli makinadan yayın yapmak istiyorum fakat ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum kontrol paneline nasıl erişirim ne yaparım nasıl yaparım adım adım analatacak birisine ihtiyacım var şimdiden tşkr ederimv

Ubuntu'nun çok güzel belgeleri var.

https://help.ubuntu.com/community/ApacheMySQLPHP

Bu belge'de web sunucu kurulumu adım anlatılmıştır.

Şuan ben linux masaüstümde hem sunucu hem de günlük işlerim için kullanıyorum. Web yazılımcısıyım. Linux yazılım geliştirme araçları ve sunucu yazılımları çoğu hazır gelmekte ya da birkaç komutla kurulabilmektedir.

Ama linux hakkında hiç bilginiz yoksa öncelikle temel düzeyde linux bilgisi öğrenmeniz sizin için çok faydalı olacaktır.

Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.