Şimdi Ara

Linuxdan Windowsa geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şeyi denemek için Linux yükleyip sonra tekrar Windowsa döncektim ama şöyle bir hata alıyorum.

Windiws bu sabit disk alanına yüklenemez.Windows, NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir.
    Bölüm tanınmayan bir türdendir.
    (biçimlendir seçeneği gri, yani kapalı)

Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tüm harddiske kurmuşsan geçmiş olsun
    hard disk durumunu resim olarak atarsan bakarız
  • Çift işletim sistemi mi kullanmak istiyorsun?
  • celilsaygin kullanıcısına yanıt
    Yok hocam direk windowsa geçmek istiyorum.
    Bir tane harddisk var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pao Kai -- 22 Mart 2017; 16:4:51 >
  • benonur kullanıcısına yanıt
    Bir tane hard diskim var, işte direk ona linuxu kurdum.

Harddisk durumuna nasıl bakıyoruz?
    Eğer özelliklere tıklayıp bakıyorsak herşey unknown diye geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pao Kai -- 22 Mart 2017; 17:38:1 >
  • Windows kurarken alttaki ekran gelince kullanmadığı bölümleri sil. Sonra yeni bölüm oluştur düğmesine bas.
    Silinen bilgilerin hepsi gider. Yedek alman lazım önce

Linuxdan Windowsa geçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilsaygin -- 22 Mart 2017; 18:11:36 >
  • celilsaygin kullanıcısına yanıt
    Yedeklenecek bir şeyim yok, bilgisayara linux formatı attım başka birşey yapmadım öylece duruyor.

Kullanmadigi bolumleri nerden anlicam.2 tane disk var biri 8gb boot diski yanında mantıksal yazıyor, öbürü de hdd 923gb sistem yaziyor yaninda nasil yapıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün bölümleri sil. Yeni bölüm oluştur de. 200 gb gir. Bir daha yeni bas bu sefer geri kalan yer kadar gir. Kurulum için ilk oluşturduğun bölümü seç kur.

Formatı winpe deninlen usb den çalışan windowsla ya da usbden çalışan ubuntudan atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilsaygin -- 23 Mart 2017; 2:17:27 >
  • Ben de deneme amaçlı kuracaktım iyi oldu konuya denk geldiğim
  • live usb ile masaüstüne düşüp gparted uygulamasından hddyi biçimlendirdikten sonra bilgisayarı kapatın. Yükleceğiniz işletim sisteminin cd sini veya usb sini takın. Kuruluma başlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

live usb ile masaüstüne düşüp gparted uygulamasından hddyi biçimlendirdikten sonra bilgisayarı kapatın. Yükleceğiniz işletim sisteminin cd sini veya usb sini takın. Kuruluma başlayın.

. ++

• yıl olmuş 2017 hala winzort kurmasını beceremiyorsunuz utanmadan Linux dağıtımlarına ayrılan bölüme konu açıyorsunuz... LinuXMint bölümündesin winzort ile alakası yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.