Şimdi Ara

LİPO ŞARJ ALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 s ve 3s için Lipo şarj aleti satın almak istiyorum. Imax 6 ile Imax 6 AC modelleri arasında bir fark var mı sizce ? 60 TL fiyat farkı var anlayamadım.

• tahminim birtanesi sadece adaptörle çalışmakla diğeri direk 220v ile çalışıyor.link gönderebilirseniz incelerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

tahminim birtanesi sadece adaptörle çalışmakla diğeri direk 220v ile çalışıyor.link gönderebilirseniz incelerim.

http://www.erenhobi.com/IMAX-B6-PROFESYONEL-SARJ-ALETI-LI-PONIMHPB,PR-6948.html
    http://www.hilalhobbyland.com.tr/default.asp?git=9&urun=1586#.VJ8gAsgGQ

Bu ikisi arasında ne fark olduğunu anlamadım açıkçası.

• pahalı olan kendinden adaptörlü bunun dışında hiç bir fark yok laptop şarj cihazı ile işini görebilirsin bende ucuz olanı var 4 yıldır kullanıyorum eren hobiden aldım lakin erenhobiden alacaksanız kargo geldiği anda fişe takıp deneyin bazen bozuk çıkabiliyor o zaman iade almıyorlar bence bulunduğunuz şehirden elden almanız mantıklı ben erenhobiyle kavga ettim zar zor yenisini gönderdiler yani çok çakallar haberin olsun.
  • Eren hobi mi aman diyim rezil ve kisiliksizlik bir sahibi var musa midir nedir.Sakin diim bulasmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ebaydan al gelsin.
  • Teşekkürler. Yorumlar çok faydalı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Akü şarj
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imax yada imaxb6 tarzı ürünler alma orjinalini bulmadığın sürece

alack isen turnigy accucell6 al uzun yıllar kulanırsın
  • elimde var 1 tane 2. el
  • ac olan modelinin içinde ekstra bir ac/dc dönüştürücü mevcut. bunu alıp direkt power kablosu ile prize takabiliyorsun. diğerinde ise böyle bir dönüştürücü bulunmuyor. buna ekstra bir powersuply takman lazım. dc vermesi gerek. ancak laptop şarj aletleride buna uyuyor tabi doğru uç ve doğru değerlerde olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.