Şimdi Ara

Liposuction + Jinekomasti Ameliyatı,/Doktor önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vakti zamanında 129 kiloydum, yaklaşık 30 kg verdim 98e düştüm. sonra uzun bir süre ara verip 109e geri geldim.
    Tekrardan başlayacağım, hedefim 100e inip oradanda 90a inmek.

Fakat şöyle bir olayım var, bende bu kilo liseden beri olduğu için maalesef ciddi bir jinekomasti problemim var.
    Açıkcası bunca yıl düşünmedim ancak ciddi ciddi kendimi sorgulamaya başlayınca aslında hep gizlediğim ve benim için çok büyük bir öz güven problemi olduğunu farkettim bu olayın.
    Zaten hep kafayı takıyordum ama hep bastırmaya çalışıyordum, artık bastıramayacağımı farkettim.
    Amacım bir buçuk ay içinde 8-9 kg verip sonra ameliyat olarak bu göğüs problemimi çözmek, sonra kilo vermeye devam edeceğim spor ve rejimle.

SOrularım şunlar,

1-jinekomasti ve liposuction ameliyatı aynı anda yapılabilir mi?

2-liposuctionda alınan yağ miktarı göğüsle birlikte ne kadardır, 5 litre kadar alınıyormuş, bu kaç kg yağ demek? yağ aldırıp zayıflıyım demiyorum,
    zaten aldırıp rejime devam edeceğim, ana amacımda fiziksel bozukluğu düzeltmek ama bunuda merak ediyorum.

3-BU ameliyatı kime yaptırabilirim(İstanbul sınırları içinde) ve ne kadara mal olur? Acaba taksit olarak ödeyebilir miyim bir kısmını ameliyat sonrasında?

HEr türlü önerinizi bekliyorum. Zayıflamak sıkıntı değil, yaptım yaparım tekrardan sor ve diyetle ancak bu göğüs olayı bende ciddi sıkıntı oluşturmaya
    ve psikolojimi bozmaya başladı, eskiden bastırabilsemde artık beceremiyorum. o yüzden jinekomasti ve hazır onu olmuşken mümkünse lipo da yaptırmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrasiyab87 -- 3 Ocak 2014; 19:21:49 >

• Öneri var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrasiyab87 -- 4 Ocak 2014; 22:51:11 >
  • Göğüs yapısına göre degişir, göğüsdeki doku meme dokusumu yoksa yağ dokusumu önce ona bakılıyor. eğer yağ ise lipo yeterli oluyor sadece. ama meme dokusu da varsa meme ucunun kenarından yarım daire kadar kesip meme dokusunu da almaları gerekebilir. lipo çünkü yağlara odaklanıyor yağları çekiyor. en iyisi bir muayene ol doktor karar verecektir zaten. ameliyat fiyatları bölgeden bölgeye 1000 ila 3500 arası degişebiliyor. taksit imkanı da sunuyor bazı hastaneler. iyice bir araştır derim.
  • Jineko bendede var. Arkadşım lipo oldu tekrar göğsü büyüdü o yuzden ben olmadım. Body yapıyorum kapatıyo birazda olsa. İstanbul da belli başlı hastaneler bu konuda baya uzman insanlar çalıştırıyo devlete buluşma derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi hastaneleri önerirsiniz acaba?

Devletten randevu saati alamıyorum.

çok yoğun. özellerde muayene ne kadardır?
  • ben izmirde dr ulvi günere 13 ay önce 4500 tl jinekomasti ameliyatı oldum fakat sonuç berbat meme dokusuyla beraber yağ vardı vaser lipo yöntemiyle her ikisinide yakıp alacagını söyledi yabancı sitelerde arastırdım o aletle sadece yağ yakılıyormuş ben üstüne basa basa sordum meme dokusu gidecekmi diye ulvi günerde tabikide dedi her defasında fakat halen jinekomasti sorunum devam ediyor yağlar biraz gitti ama sert meme dokusu olduğu için eskisi gibi problemim konttole gittiğimde başından sağmak için elinden geleni yaptı eğer meme dokusunda sertlik varsa liposection falan olmayın kesi yaptırmadan gitmez o sert doku ve en önemlisi işi bilen ehli bir doktora gitmek kesinlikle. Dr ulvi günerden öncede yaklaşık 5 sene önce dr tolgahan alpaydına liposection yontemiyle ameliyat olmuştum sert doku o zamanda gitmemişti sert doku varsa kesinlikle kesi şart. en önemlisi işi bilen ehli bir doktor iyi araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.