Teknik direktöre karışılmayıp tam yetki verilse orta halli bir takımı başarıya götüren bir teknik direktör de başarılı olur.Bu ülkede büyük isimli TD ler işe yaramıyor ne yazık ki.
Polat Başkan olduğu sürece kim gelirse gelsin yaramaz GS ye
En fazla bir ay sonra Schuster'e döner. Şu kadro yapısı, bu yönetim anlayışı olduğu müddetçe takımın başına Lucescu gelse dahi başarılı olması çok ama çok zor. Kimse hariçten gazel okumasın elano'yu avrupaya pazarlayabilmek için uefa kupası maçında teknik ekipten kaçıran bir yönetim anlayışı var galatasaray'da. Başarı nasıl gelsin ?
Bence tam adamı hemde oynattığı futbol Türkiye ligine çok yakın. Ama tek dezavantajı savunma yaparak kazanırsınız.Maçlarınız zevksiz geçer aynı Daum gibi
Gelmeyeceğini belirtmiş. Kaynak:NTVSpor.
Ünlü İtalyan teknik direktör Marcello Lippi, herhangi bir Türk takımından transfer teklifi almadığını, şu anda Türkiye'de çalışmayı düşünmediğini açıkladı.
Lippi, Türk menajeri Kazım Avcı aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk medyasında hakkında çıkan haberlerin doğruları yansıtmadığını savunarak, ''Aldığım teklifler arasında hiçbir Türk takımı yoktur. Herhangi bir Türk takımıyla görüşmem olmamıştır. Türkiye'de hiçbir kulüp başkanıyla ya da yöneticisiyle temasım olmamıştır. Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı için İstanbul'da olacağım da doğru değildir'' ifadelerini kullandı.
Adının bu tarz spekülasyonlara karıştırılmasını doğru bulmadığını anlatan Lippi, ''Kazım ile Türkiye ve Türk futbolu hakkında her zaman bilgi alışverişinde bulunuyorum ve Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu, futbolun ne kadar çok sevildiğini ve önemli olduğunu biliyorum. Ama şu anda, teklif almış olsaydım da Türkiye'de çalışmayı düşünmüyorum'' şeklinde görüşlerini aktardı. kaynak lig tv