Bildirim
Lipton early gery ve siyah inci çaylar çok uygun
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıca bazı çikolata ürünlerinde 1 alana 1 bedava ürünlerde var.godiva çeşitleride bence uyguna geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine gramajı düşürme cakalligi
Fiyatlar yükselmiş
Yukselmis hali bile piyasaya gore iyi
teşekkürler 4paket inci aldım aldım sepette 15 oluyor
Ülker ece bütün fındıklı çikolata 340 gr. 1 alana 1 bedava fiyatıylada 15.99 tl uygun bence.marketlerde bildigim kadarıyla tanesi 20 tl gibi satılıyor.2 tanesi 15.99 a geliyor
19.50 olmuş fiyat artmış.
19küsür çıkıyor
Sepete atın indirim çıkıyor hala bende
1 alana 1 bedava artık oluyor ece de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erryan45 -- 12 Kasım 2017; 11:42:37 > -
Konuyu biten fırsatlara taşımışlar ama hala mevcut yararlanmak isteyene
Fiyat 19.50 olmuş..ılıdı ama iyi yine..
Hocam durduk yere yine alışveriş yaptım. Stokta çay olmasına rağmen toplam 8 paket de ben aldım. Birde 4 paket ece ekledim yanına. 157 TL için iyi bir alışveriş ama n11 ile beraber bu ay çok açıldık bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: tireliim
Ayrıca bazı çikolata ürünlerinde 1 alana 1 bedava ürünlerde var.godiva çeşitleride bence uyguna geliyor.
Hangi ürünler hocam link varsa gönderebilir misiniz acaba ?
Dostlar tadı nasıl ben kokan ve ağızda tad bırakan cayları seviyorum çaykur felan tadsız geliyor earl grey bana uygunsa 3 paket alacagım
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmeto4129
Dostlar tadı nasıl ben kokan ve ağızda tad bırakan cayları seviyorum çaykur felan tadsız geliyor earl grey bana uygunsa 3 paket alacagım
En yoğun bergamot koku ve tadına sahip çaylardan biri hocam bergamot tadını seviyorsanız bence güzel bir çay. Ben tam onu alacaktım OMO aldım siyahlar için 2.7 litre 1 alana bir bedava vardı 24,90 kargo 8 TL idi 8 TL ödedim hediye çekiyle. -
Mobil uygulamadan link bulamadım..arama kısmına godiva yaz arat hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X