Şimdi Ara

Lisanssız Kullanım Maili Aldım 150.000 TL diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bu konu daha onceden vardı fakat okudum hepsini birşey olmaz sonucuna varsamda içime o kurtu düşürmeyi başardılar.

Öylesine bakayım dedim maillere bakmaz olaydım böyle bir maıl atmıslar maili [support@acetools.biz] adresınden atmıslar;

Hello,

We noticed that you recently used a cracked copy of Ace Translator.

We have logged down the IP addresses and other solid proof.

Software theft is a serious crime. If you are caught with illegal software, you may be fined and prosecuted to the full extent of the law. In fact, you may be liable under both civil and criminal law. Software copyright violators in Turkey are fined up to 150000 Liras, or sentenced to jail for up to two years.

We hope you will take this matter seriously. You can acquire valid licenses now from the webpage below:

http://AceTools.biz/purchase.html?pp=4&xx=253&b=20130817XR

If you don't acquire a license within 7 days, we will turn over all evidence and documentation to a law enforcement agency for investigation, and sue you for violating copyright laws and software theft.

Thank you for your immediate attention.

Best Regards,
    Dan Smith

AceTools.biz
    http://www.AceTools.biz

Ben bunu okur okumaz programı sildim hemen ama bunlara cevap vermedim.
    Önceki konudada boyle maıl yollanmıs arkadaslara dunyadada genel olarak yollanmıs ınsanlara ama cogu kişi satma politakasi olarak görüyor ne yapmam gerekiyor ? içim rahat olsun mu ? kafama çok takıldı bu durum.Parada yok 2 sene yatarım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byenes2oo2 -- 23 Ağustos 2013; 16:19:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde Lisanssız Program Kullanmanın Yasal Sonuçları

Evde lisanssız yazılım kullanmak, ciddi yasal sonuçlar doğurabilecek bir eylemdir. Lisanssız yazılım kullanımı, hem cezai hem de hukuki yaptırımlarla sonuçlanabilir.

Evde Lisanssız Program Kullanmanın Cezası

Evde lisanssız program kullanmak, "Evde Lisanssız Program Kullanma Cezası" kapsamında değerlendirilir ve cezası, kullanılan yazılımın değerine ve lisans sahibinin uğradığı zarara göre değişir. Bu ceza, 150.000 TL'ye kadar çıkabilir.

Kaçak Kullanımın Tespit Edilmesi

Yazılım şirketleri, lisanssız kullanımın tespiti için çeşitli yöntemler kullanmaktadır. Bunlar arasında, lisans anahtarlarının doğrulanması, IP adreslerinin izlenmesi ve yazılımın uzaktan denetlenmesi gibi teknikler yer alır.

SolidWorks Kaçak Kullanım Cezası

SolidWorks, yaygın olarak kullanılan bir CAD yazılımıdır. SolidWorks'ün kaçak kullanımı, "SolidWorks Kaçak Kullanım Cezası" olarak adlandırılır ve cezası, lisansın değerine ve kullanım süresine göre farklılık gösterir.

Lisanslı Yazılım Kullanımının Önemi

Lisanslı yazılım kullanmak, yasalara uymakla kalmaz, aynı zamanda aşağıdaki avantajları da sağlar:

• Güncellemeleri ve destekleri alma hakkı
    • Yazılımın yasal ve güvenli bir şekilde kullanıldığından emin olma
    • Şirketlerin fikri mülkiyet haklarını korumaya yardımcı olma

Eğer lisanslı yazılım kullanmadığınız tespit edilirse, "Lisanssız Yazılım Nasıl Tespit Ediliyor" konusunu araştırarak tespit yöntemleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Lütfen evde lisanssız yazılım kullanmanın ciddi yasal ve mali sonuçları olabileceğini unutmayın. Lisanslı yazılım kullanarak yasalara uyun ve kendinizi hukuki sorunlardan koruyun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rahatlatıcak birşeyler söyleyin lütfen vallahi suratım felan düştü genç yaşta hapisemi giricem birde.Ciddiyse harbiden fena tosladım.
  • Lütfen arkada?lar yok mu içimi rahatlatycak birileri ?
  • Bahsi geçen uygulama sisteminizde yüklü ve lisansızsa kaldırın.

Bunun dışında başka bir işleme gerek yok . Gözünüzü korkutarak lisans satmaya calışıyorlar sanırım.
  • Aşağıda da sana IP adreserinden bahsetmişler kontrol ettin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GhostNetwork -- 23 Ağustos 2013; 16:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Bahsi geçen uygulama sisteminizde yüklü ve lisansızsa kaldırın.

Bunun dışında başka bir işleme gerek yok . Gözünüzü korkutarak lisans satmaya calışıyorlar sanırım.
    quote:

Orijinalden alinti: taximproject

Bahsi geçen uygulama sisteminizde yüklü ve lisansizsa kaldirin.

Bunun disinda baska bir isleme gerek yok . Gözünüzü korkutarak lisans satmaya calisiyorlar sanirim.

Zaten bu maili okur okumaz yarysyndayken dyrek kaldyrdym.
    Benimde okudugum yorumlar o yönde ama bende ?ans yok herkezde byrsey olmaz gelyrler dava açarlar hapsi boylarym öyle ?ansyzymdyr.
    Yn? bir?ey olmaz vallahi moralimi bozdu ke?ke okumasaydym.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Aşağıda da sana IP adreserinden bahsetmişler kontrol ettin mi ?
    quote:

Orijinalden alinti: T.GhostNetwork

Gerçekçi olmadigi 150.000 lira'dan belli ne satin aliyosun ki böyle abartili asagida IP adreslerini vermisler sana kontrol ettin mi sana mi ait ?

Ip adresinden bulmuslar Turkyyede oldugumu oyle yazyyor mailde di?er ki?ilere attyklary mailde bunlarla ayny bazylarynda 250.000 lira yazyyor 5 yyl hapys dyyo bana gelen 150.000 lyra 2 yyl hapisli.
    Do?ruluk ve ciddiyet payy yok mu dyyosun hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byenes2oo2 B kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de kaçak yazılım cezası satış fiyatının 7 katıdır. Kullandığın o yazlım şimdi 150000/7=~21500 TL mi :) . İtibar etmeyin. Güzelim memlekette hiç kimse ev kullanıcısı ile uğraşmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Türkiye'de kaçak yazılım cezası satış fiyatının 7 katıdır. Kullandığın o yazlım şimdi 150000/7=~21500 TL mi :) . İtibar etmeyin. Güzelim memlekette hiç kimse ev kullanıcısı ile uğraşmaz zaten.

Allah razı olsun içimi rahatlattın aylık 276 lira burs param var gelirim yok kara kara düşünmeye başlamıştım vallahi
  • Yazılımı kurarken lisans sözleşmesini okumadınız dimi? Bu arada korsan yazılımla, kırılmış yazılım farklıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Yazılımı kurarken lisans sözleşmesini okumadınız dimi? Bu arada korsan yazılımla, kırılmış yazılım farklıdır.

Evet okumadım daha öncedende kullanmıstım korsan olarak bır sorun olmadı yenı surumde boyle oldu.
    Crack yaptım işte böyle bir mail atmışlar ayın 13'unde birde 17'sınde inş bır ciddiyeti yoktur
  • için rahat olsun insanlar alsın diye korkutuyorlar böyle.hapis falan geçin bunları hiçbir şey olmaz.dünyada kaç kisi korsan kullanıyo duydunmu hapse giren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okangs -- 23 Ağustos 2013; 17:26:55 >
  • 150000 lira için iki yıl yatarım abi.yıllığı 70000'e geliyor.şaka bir yana eğer kaçak program kullanma yüzünden insanları hapse atacaklarsa, bilgisayar kullanıcılarının yarısından fazlasını içeri tıkmaları gerekir.bir programdan para kazanıyorsanız, programı lisanslı kullanmaya gayret edin.o programı yapanların emeğine saygının gereği budur.bir oyunu oynayıp beğendiyseniz veya bir filmi izleyip hoşlandıysanız, aynı şekilde sizi memnun edenleri memnun edin.
    benim sizin durumunuzda merak ettiğim durum şu:support@acetools.biz adresi sizin mailinizi nerden bulmuş?yoksa kaçak kullandığınız programa mail adresinizi mi verdiniz?eğer öyleyse, yazılı olmayan warez kanunlarında bu durum gerçek bir suçtur.cezası dokunmatik ekrana sahip olmayan bir bilgisayarda, ömür boyu metro arayüzünü kullanmaya mahkum olmaktır.

• bunlar böyle..... kimden ne kopartırlarsa.....

ülkemde proseförü bile telefonla dolandırdılar ya...
  • Yok efendim bu mesajı 10 kişiye gönderirsen sevdiğini görecekmişsin göndermezsen yakınlarından biri ölecekmiş.Yok E**nin A**
    Korsan kullandığımız programlar yüzünden hapise girseydik ben müebbet yerdim kesin
  • Program zaten 90 kusur dolar. 150000 lira nedir oyle :))
  • taximproject T kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:15:2 >
  • Arkadaşlar hepınızden Allah Razı olsun vallahi içimi rahatlattınız Türkiyede yollanan bu maili alan arkadaşlara şuana kadar okudugum yorumlarda ceza aldım diyen yok zaten ama içime kurt düştü 276 lira burs ile ödenmez o miktar :D
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun.
    2-3 ay içinde birşey olmazsa ben o maile karşılık bir saygıyla anma maili atayım
  • Korkma birşey olmaz. Yalnız bu Ace translator piyasadaki en iyi çeviri programıdır. Hatta google translate bile Alt yapısını Ace Translator'den alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan Unlu

Korkma birşey olmaz. Yalnız bu Ace translator piyasadaki en iyi çeviri programıdır. Hatta google translate bile Alt yapısını Ace Translator'den alıyor.

Evet hocam o yüzden kullandım zatende artık işim olmaz yani gogle translate kullanırım bu Ace Translator ile işim olmaz daha.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.