Bildirim
LİSANSSIZ YAZILIM OLAYI NOOLDU??(YALAN OLDU)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Luc Skywalker
o değil de hani şu 20 şubatmıydı neydi..?? hani korsan yazılım kullananların bilgisayarına microsoft operasyon yapacaktı nolldu o iş...??
bilen var mı..??
yalan olduu -
quote:
Orjinalden alıntı: JeiCeei
quote:
o değil de hani şu 20 şubatmıydı neydi..?? hani korsan yazılım kullananların bilgisayarına microsoft operasyon yapacaktı nolldu o iş...??
bilen var mı..??
yalan olduu
yapabilecekse 20 Şubatı neden bekledi senelerdir... -
ben de inanmıyodum da zaten..burda bu konuda bi topic açılmıştı 3-5 sayfa geyik dönmüştü..
inanıp paniğe kapılanlar..
sallayın bişey olmaz diyenler..(ki ben de bu gruptandım..) -
quote:
ben de inanmıyodum da zaten..burda bu konuda bi topic açılmıştı 3-5 sayfa geyik dönmüştü..
sallayın bişey olmaz diyenler..(ki ben de bu gruptandım..)
Önce panikledim sonra salla dedim. Tekrar yüklerim dedim. Ama hala bi sorun yok nedense. Koran kullanıyorum. Ama orjinal korsan. Seri numarası lisans numarası falan var. Yaşasın orjinal korsanlar
-
HANGİMİZN EVİNE GELCEKLER
HER ZAMAN YASA DIŞI -
quote:
bilen var mı..??
4 qün qecti üstünden
baska bisi oLmadı
-
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
quote:
sallayın bişey olmaz diyenler..(ki ben de bu gruptandım..)
Önce panikledim sonra salla dedim. Tekrar yüklerim dedim. Ama hala bi sorun yok nedense. Koran kullanıyorum. Ama orjinal korsan. Seri numarası lisans numarası falan var. Yaşasın orjinal korsanlar
hoşgeldin kardeşim (asıl bana hoşgelidn di mi..??)
not: anladın sen onu
-
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
HANGİMİZN EVİNE GELCEKLER
HER ZAMAN YASA DIŞI
adam topla gel deriz
-
arkadaşlar güncellemelerde ürün anahtarı denetleme die bişi yüklemeye çalışıyo ben kapattım güncellemeleri ama lisanssız olduğu halde o güncellemeyi yükleyenler varmı acaba ?? -
quote:
Orjinalden alıntı: guvenkab
arkadaşlar güncellemelerde ürün anahtarı denetleme die bişi yüklemeye çalışıyo ben kapattım güncellemeleri ama lisanssız olduğu halde o güncellemeyi yükleyenler varmı acaba ??
Makinada dün güncelleme işareti vardı ama ne yaptı bilmiyorum yükledi herhalde. Ama bi sorun çıkartmadı.
Sen hoşgeldin asıl abi. Ben buralardayım hep.
Forza korsan
-
quote:
arkadaşlar güncellemelerde ürün anahtarı denetleme die bişi yüklemeye çalışıyo ben kapattım güncellemeleri ama lisanssız olduğu halde o güncellemeyi yükleyenler varmı acaba ??
benim birader kapatmamış güncellemeleri..valla hiç bişey de olmadı bilgisayara.. -
up -
Dediğin gibi yalan oldu başka bişi olmadı -
bazıları yusuf yusuf oldu -
quote:
yamacıma gel sana lisanssız kullanımın yasa dışılığın kötülüğünden bahsedeyim KORSANA HAYIR.. -
quote:
Orjinalden alıntı: felix
quote:
yamacıma gel sana lisanssız kullanımın yasa dışılığın kötülüğünden bahsedeyim KORSANA HAYIR..
Bahsetsene
-
quote:
Orjinalden alıntı: *FuRKaN*
quote:
quote:
yamacıma gel sana lisanssız kullanımın yasa dışılığın kötülüğünden bahsedeyim KORSANA HAYIR..
Bahsetsene
KORSANA HAYIR kopya yazılım kullanmka kötüdür yasadışıdır bilgisayara zarar verir güncelleme yapamazsın evine polis gelir bir sürü ceza alırsın tabii YERSEN!!!!!
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bahsetsene
KORSANA HAYIR kopya yazılım kullanmka kötüdür yasadışıdır bilgisayara zarar verir güncelleme yapamazsın evine polis gelir bir sürü ceza alırsın tabii YERSEN!!!!!
Evime polis gelicek ceza yicem
Orjinal yazılaım satın labileceğim yelerin adreslerin verin bana Sİstemimi orjinalleştirmem gerek bilgisayarım zarar görcek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 24 Şubat 2007; 21:35:50 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bahsetsene
Evime polis gelicek ceza yicem
Orjinal yazılaım satın labileceğim yelerin adreslerin verin bana Sİstemimi orjinalleştirmem gerek bilgisayarım zarar görcek
Bu sana oldukça pahalıya patlar
Benzer içerikler
- harç ödenmezse kayıt silinir mi
- sagopanın kızı neden öldü
- misol yan etkileri
- sakal çıkmaması için ne yapılmalı
- esenlerden kağıthane"ye nasıl gidilir
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- prompt mühendisliği
- elon musk roket
- penis nakli
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X