Şimdi Ara

Lise 1'de arkadaş edinme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene lise 1'e başlayacağım. Eski okulumdan tanıdığım 2 kişi var ama aynı sınıfa düşecek miyiz, belli değil.
    Lise 1'de nasıl arkadaş edinirim, nasıl muhabbet kurarım? Bir de Lise 1 tavsiyeleri verebilir misiniz? Giyim, davranış konusunda.
    İsteyen lise 1 anılarını da anlatabilir. Şimdiden herkese teşekkürler. Not: Anadolu lisesine gidiyorum,

• Oha adam dogarken ben ospir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moonwalk yapabiliyorsan gerisi kolay
  • Akışına bırak geliyo kendiliğinden. Sadece ilk zamanlarda ezdirme kendini biraz sesi çıkart ki se öyle tanısınlar ve kavga etmekten kaçınma

• Ortaokuldan zerre farkı yok rahat ol, kendin ol yeter. Sadece kendini ezdirme kimseye.

• kanki sıkıntı yapma. farklı bir ortama giriyosan bile herkes öyle. herkes için farklı bir ortam oldu için rahat ol doğalın neyse öyle davran

• İnsanlara karşı mesafeni koy ve sakın kendini ezdirme.Baktın olmuyor anlaşamadığın insanlar var sınıf değiş hiç tereddüt etme.

• Yalniz sunu cok iyi bilmen lazim lisede ilk kim moonwalk yaparsa o popi olur

• Benim zamanında yaptığım mallığı yapma. Saf bir kişiliksen gösterme o özelliğini. Sert takıl. İlk imaj çok önemli lise sonuna kadar öyle kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut505050

Arkadaşlar bu sene lise 1'e başlayacağım. Eski okulumdan tanıdığım 2 kişi var ama aynı sınıfa düşecek miyiz, belli değil.
    Lise 1'de nasıl arkadaş edinirim, nasıl muhabbet kurarım? Bir de Lise 1 tavsiyeleri verebilir misiniz? Giyim, davranış konusunda.
    İsteyen lise 1 anılarını da anlatabilir. Şimdiden herkese teşekkürler. Not: Anadolu lisesine gidiyorum,

Ben de başlıyorum hocam lakap taktırma kendine sakın onu diyim sana
  • Sınıfta en önde hiç konuşmayan öğretmene soru soramayan çocukların bile arkadaşları var dert etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Moonwalk yapabiliyorsan gerisi kolay

Moonwalk nasıl yapcam yaa.
  • Katılım zamanı: 10 Eylül 2015 Mesaj sayısı: 0 2. el mesaj sayısı: 0 Son mesaj tarihi: 49 dk. önce Son giriş tarihi: bir sa. önce Aktiflik: Şu anda forumda değil
  • Tenefuste uzun essek oynayin gerisi gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.