Şimdi Ara

Lise 1 den muhteşem bir anım.(İBRETLİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O zamanlar fena sayılmayan bir anadolu lisesinde okuyordum.Hani herkes kendi okuduğu sınıfın en haylaz sınıf olduğunu söyler ya işte bizimki gerçekten en haylazdı işte o günlerden kalma bir anım.
    Arkadaş telefonuna bir ses dosyası atmış.Ince kafa şişiren bir ses aramızda bilenler vardır onu.Neyse hoca geliyor derse arkadaş telefonu arkasında tutarak ayağa kalkıyor.Hoca tam ışıkları açtığı anda oda o sesi açıyor.Hocaya diyoruz hocam florasanlar bozuk.Hocada mecbur kapatıyor ışıkları.Bütün hocalar yedi bu numarayı.Sınıfta ışık almayan noktada ve kışın ortası.O gün bütün dersler boş geçti karanlık olduğu için.2. Gün oldu okula yeni gelmişiz ilk ders başlamadan topla oynamaya başladık.Dersimize girecek hoca yakaladı bizi.Dedi oynamayın florasanları kırarsınız.Tamam hocam dedik oynamaya devam.Işte tam o anda elemanın biri florasanın birtanesini kırdı.Gittik kürek süpürge bulduk cam kırıklarını çöpe attık.Hoca geldi derse, baktı ışıklar açık ses yok ama birtanede florasan yok.Işte hoca ile arkadaş arasındaki muhteşem dialog
    hoca:eee bozuk değilmiydi bunlar niye ses yok.
    Arkadaş:(kırılmış olan florasanın yerini göstererek) hocam bozuk olan şuymuş.Görevli geldi söktü.
    Ben aklımı kaybettim gülmekten.Bu kadar çakal olunmaz.Işte o günlerden kalma bir anım çok özledim o günlerimi.Sizle paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ¤ Legolas ¤ -- 29 Temmuz 2010; 22:46:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤

O zamanlar fena sayılmayan bir anadolu lisesinde okuyordum.Hani herkes kendi okuduğu sınıfın en haylaz sınıf olduğunu söyler ya işte bizimki gerçekten en haylazdı işte o günlerden kalma bir anım.
    Arkadaş telefonuna bir ses dosyası atmış.Ince kafa şişiren bir ses aramızda bilenler vardır onu.Neyse hoca geliyor derse arkadaş telefonu arkasında tutarak ayağa kalkıyor.Hoca tam ışıkları açtığı anda oda o sesi açıyor.Hocaya diyoruz hocam florasanlar bozuk.Hocada mecbur kapatıyor ışıkları.Bütün hocalar yedi bu numarayı.Sınıfta ışık almayan noktada ve kışın ortası.O gün bütün dersler boş geçti karanlık olduğu için.2. Gün oldu okula yeni gelmişiz ilk ders başlamadan topla oynamaya başladık.Dersimize girecek hoca yakaladı bizi.Dedi oynamayın florasanları kırarsınız.Tamam hocam dedik oynamaya devam.Işte tam o anda elemanın biri florasanın birtanesini kırdı.Gittik kürek süpürge bulduk cam kırıklarını çöpe attık.Hoca geldi derse, baktı ışıklar açık ses yok ama birtanede florasan yok.Işte hoca ile arkadaş arasındaki muhteşem dialog
    Arkadaş:(kırılmış olan florasanın yerini göstererek) hocam bozuk olan şuymuş.Görevli geldi söktü.
    Ben aklımı kaybettim gülmekten.Bu kadar çakal olunmaz.Işte o günlerden kalma bir anım çok özledim o günlerimi.Sizle paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkürler.

• bende tık yok
  • Oda bir şey mi ben 8 yaşındayken yanıma or...pu oturdu arabada.Babam polisti sonrasııda hatırlamıyorum.
  • ne tıkırtı var ne sıkırtı
  • Merhaba

no cool story but it's not funny maan. 6/10

iyi günler..
  • Konu zaten kahkaha attırıcak cinsten değil.Ne adamlar var dedirtcek cinsten.
  • boşuna okumuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erinç

quote:

O zamanlar fena sayılmayan bir anadolu lisesinde okuyordum.Hani herkes kendi okuduğu sınıfın en haylaz sınıf olduğunu söyler ya işte bizimki gerçekten en haylazdı işte o günlerden kalma bir anım.

Hala kayıp bence

• S.çtık desenize
  • ibret alınırken beklenmedik bir hata oluştu.

• bunun gibi düştüm gülerken.

iyi günler
  • quote:

S.çtık desenize

Lise 1 den muhteşem bir anım.(İBRETLİK)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.