Şimdi Ara

lise 1 deyim ama 3 zayıfım var bu zayıfları düzeltmek için knight online elveda char ss leri içerde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırladım bu resmi np mi 54k yapın diye konu açmıştın

http://img181.imageshack.us/img181/3553/benimnp0ky.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna

Sen kaçıncı sınıftasın?
  • Bende L1 deyim

İlk Sınawlarım Çok Güzelken Savsakladım Bişi Olmaz Gibilerinden Kendimi KO ya Yönelttim

Fiziğim , Matemağim , Edebiyatım 1 geliyor

NOT : 2 ve 3 Karnede Mevcut değildir...
  • Charı 59 yap , ne güzel 1200 atağın var , sadece cuma - cumartesi - pazar pk ypar , oyunun tadını çıkarırsın . Dersleri de ihmal etmemiş olursun .. Ghost sende abartmışsın yaf edebiyat nası 1 geliyo ?

Fiziğe +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

Bende L1 deyim

İlk Sınawlarım Çok Güzelken Savsakladım Bişi Olmaz Gibilerinden Kendimi KO ya Yönelttim

Fiziğim , Matemağim , Edebiyatım 1 geliyor

NOT : 2 ve 3 Karnede Mevcut değildir...

Şiir gibi konuşmusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Charı 59 yap , ne güzel 1200 atağın var , sadece cuma - cumartesi - pazar pk ypar , oyunun tadını çıkarırsın . Dersleri de ihmal etmemiş olursun .. Ghost sende abartmışsın yaf edebiyat nası 1 geliyo ?

Fiziğe +1

Bu Nazım Şekillerinden Bana Gına Geldi

• Charı 59 yap , ne güzel 1200 atağın var , sadece cuma - cumartesi - pazar pk ypar , oyunun tadını çıkarırsın . Dersleri de ihmal etmemiş olursun .. Ghost sende abartmışsın yaf edebiyat nası 1 geliyo ?

Fiziğe +1
  • arkdaşım 90 küsürlük ingilizce ortalamımı 65 e düşürdü bu oyun bırakmak içinwww.thecrims.com önce bunu sonra nfs carbon falan filan işte yani bu oyunun dışında oyunları deneyerek bıraktım knightı artık daha az bilgisayar oynuyom
    bu arada birsen hocaya adını hatırlamadığım salak matematikçiye de

• ALLAH ALLAHHH ne hikmettir herkesin fizik zayıf bende lise 3. sınıfta okuyorum ama şimdiye kadar fizikle bi sorunum olmadı fakat derslerimin genel ortalamasının pekte iyi olduğu söylenemez hele matematik dersi sınıfta en düşük notu olanlardan biri benim sadece matematik için geçerli bu ama bi kaç tane 4-5 te var mesela meslek derslerimin çoğu iyi ama kesinlikle bu oyunu oynamasaydım derslerimin genel ortalaması çok daha yüksek olacaktı(neyse uzun yazdım çok fazla bozuk cümle var bu kadar yeter)
  • cok zayif war cok
  • herkes şeyi tuttu demekki bende l1deim not ortalamalarım orta okulda süperken şuan sürünüorum ama hocalarada söledim 2.dönem görüşürüz
  • oradaki harpy ler ne be gm mi yaptı yoksa birileri mi çekti :D
  • Benim fizik 1 gelmesse teşekkür alıyorum..Bizim fizik hocası hiç anlatamıyo birde yazılıda zor soruyor geçemiyoz bizde...Bizim bütün sınıf fikiten kaldı yuh hocaya ya çüş ya

Ortalamam 4.00...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 21 Ocak 2007; 16:23:53 >
  • KARDEŞ BENDE BİR ARA NIGT OYNUYORDUM AMA ZAYIFIM YOKTU HATTA ONUR BELGESİ ALDIM SEN BUNU NASIL YORUMLAYACAKTIN ?
  • ben daha 8de okuorm kısacası OKS stresi falan var ama olsun knight'ı da oynuorm...evde 2 bilgisayar var 2sinde de internet var ama ben eve knight yüklmedm neden çünkü kendime hakim olamıyacağımı biliorm...Ben de okuldan ve dershaneden sonra 1-2 saat arası knight oynuorm...Sonuc:bütün dersler 5 inkilap 3 vatandaslik 4 iş eğitim 2 yada 3...İş eğitimi olayını açıklayabilirim...Hocaya snir oluodm ben de arkiler arasında bu derse bi daha girmem ffalan filan konuşuodm...bi baktm arkamda hoca beni dinliomuşşş.dedi ki seni bu derste görmediğim an disipline yollarım...ben tırstm ama bu sefer malzeme getirmemeye karar verdm...sözlülere katldm..ders notları 0 sözlü ve projeler 5 sonucta 2-3 gelicek
  • walla ben belki günde 10 sa oynuom.ve derslerimin hepsi 5 (çaktırmaın 6.sınıftaım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Benim not ort:4,1 L2 deyim..İnş. tşk. alıcam da.

Sİze sadece yaptıklarımı soleyeyim..
    Knight onlineda her serverde charım oldu.60+ mage rogue priest warior Her türlü charın zevkini de aldım.

Napıyorum.?Dersi dersinde dinliyorum.Ewe gelip tekrar yapmıyorum.Aksine haftaiçi 5+ haftasonu 10+PC başındayım.Dersi dersinde dinlemek chok kolay ama ewe gelip ödev yapmak tekrar yapmak ölüm gibi.

Bir de yazılı oncesi bi genel tekrar.2 saati geçmez o da.

Bunu uygulayın sizde goreceksiniz.Tabi ödev yapmamaktan sözlü notlarınız nasıl gelir bilemem

aynen sana çok katılıyorum tün sözlerine katılıyorum tam beni anlatmışın 8. sınıfa gidiyorum not ortalamam 4,5 1. sınıftan beri karnemde 3 görmedim sırf 4.5 ve knighta çok zaman ayırıyorum ama derslerim çok iyi ...

• Arkadaşlar bence kendimize dikkat etmeliyiz .oKULA GİDİYORUZ ÇOĞUMUZ BENDE 8. SINIFA GİDİYORUM BU SENE OKS SINAVIM VAR.aŞIRI KNİGHT OYNAMAMALIYIZ.cUMARTESİ vE PAZAR GÜNLERİ AZCIK OYNASAK YETER.Ben çok knight oynuyodum okuldan geline bile hemen knight oynuyodum.artıkoynamıyorum hafya sonları küçük kardeşim açınca birazcıkta ben oynuyorum ve faydalaırını gördüm mesesa dershanedeki sınavlarda knight oynarken 40 net yapıodum çok kötü faak knight yi oynamaya böle devam ettiksen sora 5560 nete çıktı netlerim hepimiz kontrollü oynamalıyız dikket etmeliyiz kendimize
  • quote:

Orjinalden alıntı: yelqenci

walla ben belki günde 10 sa oynuom.ve derslerimin hepsi 5 (çaktırmaın 6.sınıftaım

Hocalar şişiriyo o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Benim fizik dışında tüm derslerim iyi lise 2 fen bilimlerindeyim..Fizik biraz kötü oldu ama neyse 2. dönem düzeltirim inş...Bence sen oyunun biraz dozunu kaçırıyorsun..Lise 1 de benim fizik dersim dışında dğer dersleri çok iyiydide..

Nedir benim bu fizikten çektiğim ya....... Fizike

aynen lise 2 fen bölümündeyim geçen sene fiziğim iyiydi ancak bu sene ne olduysa ağır geldi
    bide edebiyat çok ağır bu sene yatarih gibi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.