bende her gün oynuom ama 1 im yok en düşük notum 2 o da mat.
benim 6 tane 2 var başka yok :D
benim kimya 3 türkçe 4 mat 4(yalakalıkla 5 olur) inkilap:4 iş eğitimi:4 gerisi 5
benimde 2-3 tane 4 var geri kalan hebisi 5 oda son anda kınaytı sildim ondan oldu öteki tirlü
Knight online, okul oflin olurduuu
fizik fizik
Bende bi tane 1 war.Oda çoğu kişinin sorunu matematik. İnş. 2. dönem düzeltcem
ya bırak gittsin şu oyunu
Benim de 4 tane 1 im war halim harap
gece 3 e kadar oynuyorum ve hiç zayıfım yok 2 tane 2 var gerisi 3-4 ağırlıklı 3-4-5 sayısal dersler +4 bioloji hariç fizik sınavına girmeden önceki gece 3.15 edebiyat öncesi 4.15 e kadar oynadım mat. 1.5 kadar oynadım diğer derslerde en az 2 ye kadar oynadım ama halim çok ii deil işi baştan sıkı tutuun rahat edin
Dostum sen geleceğini knight online üzerine kur ne diyim
ANADOLU LİSESİ LİSE 1 DEYİM.mat 3. 2-3 tane de 4 var gerisi 5 (ing 4 olduğu için) bu yıl teşekkür ile idare edicez.
ben liseyi bitirdim diploma notum 4.57
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Benim not ort:4,1 L2 deyim..İnş. tşk. alıcam da.
Sİze sadece yaptıklarımı soleyeyim.. Knight onlineda her serverde charım oldu.60+ mage rogue priest warior Her türlü charın zevkini de aldım.
Napıyorum.?Dersi dersinde dinliyorum.Ewe gelip tekrar yapmıyorum.Aksine haftaiçi 5+ haftasonu 10+PC başındayım.Dersi dersinde dinlemek chok kolay ama ewe gelip ödev yapmak tekrar yapmak ölüm gibi.
Bir de yazılı oncesi bi genel tekrar.2 saati geçmez o da.
Bunu uygulayın sizde goreceksiniz.Tabi ödev yapmamaktan sözlü notlarınız nasıl gelir bilemem
Aynen böyle yapıyorum bende.Sonuç gayet güzelTavsiye ederim