Şimdi Ara

lise 1 deyim ama 3 zayıfım var bu zayıfları düzeltmek için knight online elveda char ss leri içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!

Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna
    sen oyunu tamaiyle mi bırakıyorsun??
  • quote:

Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna
    yok kardeşş olmuyo çok denedim ama yapamıyorum elveda knight online
  • İnş. senin açından ii olur..

Charının CZ de zaten bişeler yapamayacagını sende biliyosundur.Keşke 59 da kalıp yine andream içn zevkine takılabilirdin.Master'i açmadıysan düşebilirsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

• quote:

Orijinalden alıntı: |Doqan©an|

quote:

Alıntıları Göster
    hafta son oyna sadece benm bi tane 3 var gerisi 4-5 fln

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Benim fizik dışında tüm derslerim iyi lise 2 fen bilimlerindeyim..Fizik biraz kötü oldu ama neyse 2. dönem düzeltirim inş...Bence sen oyunun biraz dozunu kaçırıyorsun..Lise 1 de benim fizik dersim dışında dğer dersleri çok iyiydide..

Nedir benim bu fizikten çektiğim ya....... Fizike

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    benimde 4tane gelicek bakalım ne olcak

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bnmde 2 zayıfım var fizik bioloji geri kalanlar 4 ko bağlamıyorum başarısızlığımın tek sebebi günlük tektar yapmıyor olmamdır hemen suçu oyuna atma eğer günde 3ssaatten fazla oynuosan bırak okul sınavlarında ilk 20 nin içerisindeyim yazılılarda 70 in üzerine çok zor çıkıyorum bence bu konuyu burda deil konu dışı bölümüne yaz orada bir çok insan sana yardımcı olacaktır kardeş kadrimiz aynı aman dikkat dier dönemde aynı dersler 1 düşerse kıdemli çöm olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

benimde 4tane gelicek bakalım ne olcak

Alıntıları Göster
    dozu fazla kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

dozu fazla kaçırma

Alıntıları Göster
    bana versene charı kardeş

• quote:

dozu fazla kaçırma

Alıntıları Göster
    ben 5 tane arkadsın 7 tane babam kasayı asgıya atıcak ya off o zma nbitcek knıght
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

Benim fizik dışında tüm derslerim iyi lise 2 fen bilimlerindeyim..Fizik biraz kötü oldu ama neyse 2. dönem düzeltirim inş...Bence sen oyunun biraz dozunu kaçırıyorsun..Lise 1 de benim fizik dersim dışında dğer dersleri çok iyiydide..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Fiziksiz olur mu

Herşey Fizik için!

Sen dozunu ayarlayamadın.Ve 1.dönemin ziyan oldu.Bende lise1 ve sadece 1 tane 3 var o da Edeb.Gerisi 4,5.Ben sadece cuma ve cumartesi oynuyorum ve o bana yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuoreSacro -- 20 Ocak 2007; 12:27:15 >

• quote:

dozu fazla kaçırma

Alıntıları Göster
    ben çoğu zamanımı bununla geçiriyorum ve karne

Türkçe:5
    İnkılap:4
    Fen:4
    Matematik:2-3(2. dönem 5 olacak emin olun)
    İnigilizce:3(hoca doğru dügün ders anlatmıyordu bende isyan ettim o günden beri bana gıcığı var)
    Geriside:5 belki traffic 4 gelebilir onda da bir yazılı yaptığı için 80 almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

bana versene charı kardeş

Alıntıları Göster
    benim 6-7 tane gelio ama knight sebep deil benim için :)) çalışmıyorum hemen sıkılıyorum bırakıyorum sora çalışmayı canım sıkılıyo derse kendimi veremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

ben çoğu zamanımı bununla geçiriyorum ve karne

Türkçe:5
    İnkılap:4
    Fen:4
    Matematik:2-3(2. dönem 5 olacak emin olun)
    İnigilizce:3(hoca doğru dügün ders anlatmıyordu bende isyan ettim o günden beri bana gıcığı var)
    Geriside:5 belki traffic 4 gelebilir onda da bir yazılı yaptığı için 80 almıştım

Alıntıları Göster
    Benim not ort:4,1 L2 deyim..İnş. tşk. alıcam da.

Sİze sadece yaptıklarımı soleyeyim..
    Knight onlineda her serverde charım oldu.60+ mage rogue priest warior Her türlü charın zevkini de aldım.

Napıyorum.?Dersi dersinde dinliyorum.Ewe gelip tekrar yapmıyorum.Aksine haftaiçi 5+ haftasonu 10+PC başındayım.Dersi dersinde dinlemek chok kolay ama ewe gelip ödev yapmak tekrar yapmak ölüm gibi.

Bir de yazılı oncesi bi genel tekrar.2 saati geçmez o da.

Bunu uygulayın sizde goreceksiniz.Tabi ödev yapmamaktan sözlü notlarınız nasıl gelir bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: 31asas31

benim 6-7 tane gelio ama knight sebep deil benim için :)) çalışmıyorum hemen sıkılıyorum bırakıyorum sora çalışmayı canım sıkılıyo derse kendimi veremiyorum

Alıntıları Göster
    Beyler İnş. Öss de ii yapıp doru dürüst bi ünv. girersiniz benden söylemesi Bilg.Müh. okuyun günde 14 saat bilg.lesin alt tab yap ko alt tab yap iş ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1croStyle

Beyler İnş. Öss de ii yapıp doru dürüst bi ünv. girersiniz benden söylemesi Bilg.Müh. okuyun günde 14 saat bilg.lesin alt tab yap ko alt tab yap iş ^^

Alıntıları Göster
    benimde 5 zayıfım war

edebiyat 0
    mat 0
    kimya 1
    biyoloji 1 [ sözlü notu verirse 2 olabilir
    fizik 1 [sözlü notu verirse 2 olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 20 Ocak 2007; 12:35:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M1croStyle

Alıntıları Göster
    Hocadan Kaynaklanıyo bizim aligüral lisesindeki hocalar çok zor soruyolar bizim karneler berbatken bizden kötü olan arkadaşlar taktir tşkkr alıyo okulunun başarısındanda kaynaklanıyo okulun iyiyse hocaların soru tipi o denli zorlaşıyo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.