Bildirim
lise 1 deyim ama 3 zayıfım var bu zayıfları düzeltmek için knight online elveda char ss leri içerde
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna -
sen oyunu tamaiyle mi bırakıyorsun??quote:
Orijinalden alıntı: Peiz!
Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna -
yok kardeşş olmuyo çok denedim ama yapamıyorum elveda knight onlinequote:
İnş. senin açından ii olur..
Charının CZ de zaten bişeler yapamayacagını sende biliyosundur.Keşke 59 da kalıp yine andream içn zevkine takılabilirdin.Master'i açmadıysan düşebilirsin -
quote:
Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oynaquote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna
-
hafta son oyna sadece benm bi tane 3 var gerisi 4-5 flnquote:
Orijinalden alıntı: |Doqan©an|quote:
Walla ben hem knight oynuyom hem 2 tane 3 var gerisi 5 sorun sende hocam çok kaçırıyosun dozu sadece cuma cumartesi pazar oyna
Alıntıları Göster
-
Benim fizik dışında tüm derslerim iyi lise 2 fen bilimlerindeyim..Fizik biraz kötü oldu ama neyse 2. dönem düzeltirim inş...Bence sen oyunun biraz dozunu kaçırıyorsun..Lise 1 de benim fizik dersim dışında dğer dersleri çok iyiydide..quote:
Alıntıları Göster
Nedir benim bu fizikten çektiğim ya....... Fizike
-
benimde 4tane gelicek bakalım ne olcakquote:
Alıntıları Göster
-
bnmde 2 zayıfım var fizik bioloji geri kalanlar 4 ko bağlamıyorum başarısızlığımın tek sebebi günlük tektar yapmıyor olmamdır hemen suçu oyuna atma eğer günde 3ssaatten fazla oynuosan bırak okul sınavlarında ilk 20 nin içerisindeyim yazılılarda 70 in üzerine çok zor çıkıyorum bence bu konuyu burda deil konu dışı bölümüne yaz orada bir çok insan sana yardımcı olacaktır kardeş kadrimiz aynı aman dikkat dier dönemde aynı dersler 1 düşerse kıdemli çöm olursunquote:
Alıntıları Göster
-
dozu fazla kaçırmaquote:
Orijinalden alıntı: Enjektör
benimde 4tane gelicek bakalım ne olcak
Alıntıları Göster -
bana versene charı kardeşquote:
Orijinalden alıntı: 6e
dozu fazla kaçırma
Alıntıları Göster
-
ben 5 tane arkadsın 7 tane babam kasayı asgıya atıcak ya off o zma nbitcek knıghtquote:
dozu fazla kaçırma
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: VipLimE
Benim fizik dışında tüm derslerim iyi lise 2 fen bilimlerindeyim..Fizik biraz kötü oldu ama neyse 2. dönem düzeltirim inş...Bence sen oyunun biraz dozunu kaçırıyorsun..Lise 1 de benim fizik dersim dışında dğer dersleri çok iyiydide..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: VipLimE
Benim fizik dışında tüm derslerim iyi lise 2 fen bilimlerindeyim..Fizik biraz kötü oldu ama neyse 2. dönem düzeltirim inş...Bence sen oyunun biraz dozunu kaçırıyorsun..Lise 1 de benim fizik dersim dışında dğer dersleri çok iyiydide..
Fiziksiz olur mu
Herşey Fizik için!
Sen dozunu ayarlayamadın.Ve 1.dönemin ziyan oldu.Bende lise1 ve sadece 1 tane 3 var o da Edeb.Gerisi 4,5.Ben sadece cuma ve cumartesi oynuyorum ve o bana yetiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuoreSacro -- 20 Ocak 2007; 12:27:15 >
-
ben çoğu zamanımı bununla geçiriyorum ve karnequote:
dozu fazla kaçırma
Alıntıları Göster
Türkçe:5
İnkılap:4
Fen:4
Matematik:2-3(2. dönem 5 olacak emin olun)
İnigilizce:3(hoca doğru dügün ders anlatmıyordu bende isyan ettim o günden beri bana gıcığı var)
Geriside:5 belki traffic 4 gelebilir onda da bir yazılı yaptığı için 80 almıştım
-
benim 6-7 tane gelio ama knight sebep deil benim için :)) çalışmıyorum hemen sıkılıyorum bırakıyorum sora çalışmayı canım sıkılıyo derse kendimi veremiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix
bana versene charı kardeş
Alıntıları Göster
-
Benim not ort:4,1 L2 deyim..İnş. tşk. alıcam da.quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
ben çoğu zamanımı bununla geçiriyorum ve karne
Türkçe:5
İnkılap:4
Fen:4
Matematik:2-3(2. dönem 5 olacak emin olun)
İnigilizce:3(hoca doğru dügün ders anlatmıyordu bende isyan ettim o günden beri bana gıcığı var)
Geriside:5 belki traffic 4 gelebilir onda da bir yazılı yaptığı için 80 almıştım
Alıntıları Göster
Sİze sadece yaptıklarımı soleyeyim..
Knight onlineda her serverde charım oldu.60+ mage rogue priest warior Her türlü charın zevkini de aldım.
Napıyorum.?Dersi dersinde dinliyorum.Ewe gelip tekrar yapmıyorum.Aksine haftaiçi 5+ haftasonu 10+PC başındayım.Dersi dersinde dinlemek chok kolay ama ewe gelip ödev yapmak tekrar yapmak ölüm gibi.
Bir de yazılı oncesi bi genel tekrar.2 saati geçmez o da.
Bunu uygulayın sizde goreceksiniz.Tabi ödev yapmamaktan sözlü notlarınız nasıl gelir bilemem
-
Beyler İnş. Öss de ii yapıp doru dürüst bi ünv. girersiniz benden söylemesi Bilg.Müh. okuyun günde 14 saat bilg.lesin alt tab yap ko alt tab yap iş ^^quote:
Orijinalden alıntı: 31asas31
benim 6-7 tane gelio ama knight sebep deil benim için :)) çalışmıyorum hemen sıkılıyorum bırakıyorum sora çalışmayı canım sıkılıyo derse kendimi veremiyorum
Alıntıları Göster -
benimde 5 zayıfım warquote:
Orijinalden alıntı: M1croStyle
Beyler İnş. Öss de ii yapıp doru dürüst bi ünv. girersiniz benden söylemesi Bilg.Müh. okuyun günde 14 saat bilg.lesin alt tab yap ko alt tab yap iş ^^
Alıntıları Göster
edebiyat 0
mat 0
kimya 1
biyoloji 1 [ sözlü notu verirse 2 olabilir
fizik 1 [sözlü notu verirse 2 olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 20 Ocak 2007; 12:35:33 >
-
Hocadan Kaynaklanıyo bizim aligüral lisesindeki hocalar çok zor soruyolar bizim karneler berbatken bizden kötü olan arkadaşlar taktir tşkkr alıyo okulunun başarısındanda kaynaklanıyo okulun iyiyse hocaların soru tipi o denli zorlaşıyoquote:
Orijinalden alıntı: M1croStyle
Beyler İnş. Öss de ii yapıp doru dürüst bi ünv. girersiniz benden söylemesi Bilg.Müh. okuyun günde 14 saat bilg.lesin alt tab yap ko alt tab yap iş ^^
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 5k ne demek
- knight online skill sıfırlama
- doğum tarihi bulma programı
- chat görevleri
- int priest stat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X