Şimdi Ara

Lise 2 den sonra bölüm değiştirme mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lise 2 'ye Geçtim :) ama girdiğim bölümden hiç ama hiç memnun değilim. Okumakta olduğum bölüm metal, bölümümü Lise 3e girerken değiştirme şansım varmı ?

• düz lisede değiştirebiliyorsun ama seninki endüstri galiba sizde değişiyor mu bilmiyorum
  • Evt Mümkün..ßen 11 sınıfta Fm deydim Tm ye geçtim Geri Vazcaydım Fm Ye geçtim. Müdür Yardımcısı Kovalıyodu Azdaha.Fm 4EverHer 2 bölümdede çalışmak zorunlu yoksa birşey başaramazsın.Ama Tm de Öss de Bir üniversiteye girmen çok zor bölümler çok kısıtlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 22 Eylül 2008; 18:38:54 >

• peki aşamaları nasıl oluyor? bilişim bölümüne gitmem için 10.sınıfın ortalaması kaç olmalı?
  • Meslek Liseleri hakkında bir bilgim yok.ßen AnadoLu Lisesinden Bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 22 Eylül 2008; 18:46:18 >
  • :(:(:( meslek liselerinden anlayan varmı aranızda? arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.k -- 22 Eylül 2008; 18:50:27 >
  • 12.sınıfta bile değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rap e geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

rap e geç

tüh bende ne tür metal dicektim
  • metal en kötü bölüm. senin diploma notun metal de okuyacak kadar kötü demek ki.
    endüstri meslek lisesine giderek daha başta yanlış yapmışsın.
  • bende endüstri meslekte okuyorum 4. senem elektronik görüntü ve ses sitemleri okuyorum şu anda gidersen bi düzliseye alırlar büyük ihtimalle geç kalmış sayılmazssın düz liseye git kurtar kendini bence :D almazlarsada 1 sene gitme okula 2 yi yeniden oku ozaman git ozaman değiştirirler istediğin bölüme alırlar pc elektronik vs yer olduğu sürece alırlar ama sen 2 yi metalde okuyup ta 3 te başka bölüme geçeyim dersen olmaz saçma olur zaten.
  • Ben Tm yani eşit ağılıktayım.Burda ytanlış demişsin kısıtlı olan sözel bölüm sözelden ea ya ve mf den ea birçok bölüm geçiş yaptı bilginiz olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

Evt Mümkün..ßen 11 sınıfta Fm deydim Tm ye geçtim Geri Vazcaydım Fm Ye geçtim. Müdür Yardımcısı Kovalıyodu Azdaha.Fm 4EverHer 2 bölümdede çalışmak zorunlu yoksa birşey başaramazsın.Ama Tm de Öss de Bir üniversiteye girmen çok zor bölümler çok kısıtlı

• quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Ben Tm yani eşit ağılıktayım.Burda ytanlış demişsin kısıtlı olan sözel bölüm sözelden ea ya ve mf den ea birçok bölüm geçiş yaptı bilginiz olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

Evt Mümkün..ßen 11 sınıfta Fm deydim Tm ye geçtim Geri Vazcaydım Fm Ye geçtim. Müdür Yardımcısı Kovalıyodu Azdaha.Fm 4EverHer 2 bölümdede çalışmak zorunlu yoksa birşey başaramazsın.Ama Tm de Öss de Bir üniversiteye girmen çok zor bölümler çok kısıtlı

• ortak alan sınavlarına girip verirsen olur ama sözelden fen e yada fenden dile geçemezsin ortak alan dalgası olmalı xD
  • o sekılde bı degısıklık sansın yok. ama sen yınede bı mudurune danıs. belkı cok yuksek puanlara sahıpsın yapabılırler
  • lise 2 de okuyorum we şuan lise 2 nin sonuna yaklaşdım makina bölümü okuyorum we hiç memnun değilim arkadaşlar lise 3 geçiçem senem kaybolmadan bilgisayar bölümüne geçebilir miyim lütfen yardım edinnnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.