Şimdi Ara

Lise 3 ögrencisi nasıl para kazanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aldıgım harçlık yetmiyor.okullarda yakında açılcak nasıl para kazanabilrim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• web tasarimciysan veya php biliyor olsaydin parayi çuvalla götürdün onun disinda netten para zor kazanılır

• quote:

Orijinalden alıntı: PxJasius

web tasarimciysan veya php biliyor olsaydin parayi çuvalla götürdün onun disinda netten para zor kazanılır

Kardes malasef php bilmiyorum.internetten para kazanmak icin baska yöntemler yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: renacaner

quote:

Orijinalden alıntı: PxJasius

web tasarimciysan veya php biliyor olsaydin parayi çuvalla götürdün onun disinda netten para zor kazanılır

Kardes malasef php bilmiyorum.internetten para kazanmak icin baska yöntemler yok mu?

internetten ptc siteleri falan hikaye yandex toloka var en kazanclı o ref işi falan yok para paypala yatiyor tum gününü harcarsan 10 dolar falan kasabilirsin günde buda yaklaşık 30 tl yapar ama görev olursa

• Haftasonları çalış o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Paulista

Haftasonları çalış o zaman

Haftasonları babama yardımcı olmak için kendi dükkanımızda çalışıyorum zatan ama para almadan

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Haftasonları babama yardımcı olmak için kendi dükkanımızda çalışıyorum zatan ama para almadan

Ne dükkanı işletiyonuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anan baban bakmıyor mu sana napacan parayı? Derslerine bakman çok daha mantıklı geleceğe yatırom gibi düşün bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

quote:

Ne dükkanı işletiyonuz?

İnşaat malzemeleri falan satıyoruz

• Up

• quote:

Up

Bulursan pm at burdan up lamış olayım

• Up bana da lazım

• knighta başla pazar yap. Günde 10 liraya kadar getirisi var.
  • Kaç tl harçlık alıyonda yetmiyor?

• Eskortluk yap

• quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

knighta başla pazar yap. Günde 10 liraya kadar getirisi var.

Oynayan kitlesi nasıl hocam şuanda ?
  • Internetten youtubeden kazanabilir.
    Bkz:burak oyunda

• oyun şuan para üzerine kurulu. yani parayı basan kral olur mantığı geçerli. Şahsen ben akşamları jr den sonra buy atıodum shell +1 lere zamanında 600 ila 1 m arasında gemi kırdıran gelip satıodu pot parasına. nerden baksan bi 50 tane topluyordum sırf jr çıkışında. 1m den alıyom desek 50 tanesi 50 m eder. Bunları 240 k lık scrool la +3 e sallıodum ki 240 k lık scrooluda buydan 100 k ya alıyordum. Şimdi hesaplayalım 50 tane +1 shell 50 m ediodu. bunları +3 e sallamak için 100 tane kağıt gerekir ettimi sana 10m . Nerden baksan en az 20 tanesi geçeri +3 e. Sonra pazarda 8m den satardım. 160 - 60 = 1 gb. O zamanlar destandaydım ve gb 5 tl idi. Günde 2 gb kasıyordum. Çünkü gün boyu bi 100 tane felan shell alıodum satıodum. Oda günlük 10 tl ediyor. Kısa günün kârı arada bi geçiom bakıodum pc ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

oyun şuan para üzerine kurulu. yani parayı basan kral olur mantığı geçerli. Şahsen ben akşamları jr den sonra buy atıodum shell +1 lere zamanında 600 ila 1 m arasında gemi kırdıran gelip satıodu pot parasına. nerden baksan bi 50 tane topluyordum sırf jr çıkışında. 1m den alıyom desek 50 tanesi 50 m eder. Bunları 240 k lık scrool la +3 e sallıodum ki 240 k lık scrooluda buydan 100 k ya alıyordum. Şimdi hesaplayalım 50 tane +1 shell 50 m ediodu. bunları +3 e sallamak için 100 tane kağıt gerekir ettimi sana 10m . Nerden baksan en az 20 tanesi geçeri +3 e. Sonra pazarda 8m den satardım. 160 - 60 = 1 gb. O zamanlar destandaydım ve gb 5 tl idi. Günde 2 gb kasıyordum. Çünkü gün boyu bi 100 tane felan shell alıodum satıodum. Oda günlük 10 tl ediyor. Kısa günün kârı arada bi geçiom bakıodum pc ye.

Oynanabilirliğini koruyorsa bana oyunu ogretebılırmısınız acaba ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.