Şimdi Ara

LİSE BÖLÜM SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. Sınıfa gidiyorum bu yıl bölüm seçeceğim. İlk yazılıları olduk. Notlarım düşük geldi ortalamam 47 kafam İngilizceye yatkın olduğu için dil bölümünu seçmeyi düşünüyorum ama etrafımda sürekli "dil bölümünde yok gitme sakın" ve "sadece İngilizce bilerek hiçbirşey yapamazsın" gibi şeyler diyorlar. Benim kafam zaten karışık daha da karıştı her türlü öneriye açığım fikirlerinizi bekliyorum

Edit: notlarımın düşük olmasının sebebi dikkat dağınıklığıdır bunun için geçen hafta psikiyatriste gittim haftaya birdaha gideceğim belki bunun için ilaç bile alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefabozan -- 27 Aralık 2019; 20:18:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bölüm seçeneklerini yazmamışsın, sadece ingilizce yoktur sanırım
    Ve
    Dikkatin dağınık olduğundan derste hocayı dinleyemezsin belki ama evde kendini zorlayıp proğramlı çalış, zamanla ders çalışmaya alışır, notlarını düzeltirsin.
    İlk dönem derslerin zayıf olması normaldir, derslerin kötü olduğu için ingilizceyi seçmek, iyi fikir değil.2.dönem kendini toparlayıp, planlı çalışırsan daha başarılı olabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlık ve sayısal da var

• Hiç kasma kardeşim hangisi hoşuna gidiyorsa onu seç. Ders ağrılığı dışından başka gram fark yok. Zamanında sayısal mı eşit mi diye düşüne düşüne kafayı yiyecektim. Ayrıca sor bakalım hangi alanda iş varmış? Mühendislikten mezun olan adam bile kendine bir şey katmadığı sürece işsiz gezer.
  • varsa almanca seç. almanca kursa yazıl. alman karı bul . almanyaya git. kurtul üniyle de uğraşma. verilebilecek en kral öneriyi veriyorum. daha ne diyeyim.
  • dostum sana önerim kimseyi dinleme. ben bu sene son sınıfım üni sınavına gireceğim, dil bölümündeyim. çoğu kişiden baskı yedim sayısal seç diye, ama dil seçtim. çünkü 10.sınıfta derslerim düşmüştü senin gibi, ek olarak ingilizceyi de seviyorum -projelerde de yer aldım-. dil derslerim genele göre daha iyi oldu ilkokuldan beri. ha sorarsan iş olanaklarını, bunları göze alarak seçtim çünkü sayısal seçsen de kendini geliştirmedikçe iş bulamazsın, dil de aynı şekilde. bu yüzden tercihimi dilden yana kullandım kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir alanda. işin özü kendine kulak ver, herkes çok bilir çünkü.

• Sayısal

Hedefin ne bunu bilmiyoruz

Not.sayısal çıkışlı elk.mühendisiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sözel bölüm öğrencisi olmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dıl bolumu secebilirsın herkes sayisal sozel diyorsa terse gitcen. ne demişler
    nerde cokluk orda yokluk.

• Kimsenin sözlerine uyma. Hangisini istiyorsan onu seç. Bana kalırsa isteye isteye çöp toplamak istemeyerek üretmekten daha iyidir. Tercüman olursun, tur rehberi olursun veya gider turistik dükkan açarsın. Fizik ve matematik özellikle dikkat istiyor. Yok evde yaparım dersen sayısal seçip ingilizce ile yurtdışında mühendis vs olursun. Istediğini seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel yer değişelim. Buralar karanlık, ıssız ve soğuk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.