Şimdi Ara

Lise Kayıtları Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayıt yapılacak mı , yapılacaksa yanımıza ne almamız gerekiyor. Son tarih ne zaman ?

• Kayıtlar otomatik yapılıyor diye biliyorum.
  • herkesde aynı cevap meb desen gıdım açıklama yok arkadaş kayıt otomatik anladık okul açıldığında direk okulamı gitcez ondan önce halletmemiz gereken birşeyler yokmu gidip pat diye okulamı gircez
  • Kayıt Yapılması Gerekiyor Ben Bugün Gittim Yaptırdım. 1 Top A4 kağıdı - Nufüs Cüzdanı Fotokopisi - 20 TL'lik Posta pulu İstediler tabi liseden liseye değişebilir.
  • hocam biraz geç cevap verdiniz ama sağolun bende öğrendim 1 top a4 kağıdı veli ve öğrencinin kimlik fotokopisi 30 liralık pul alıcakmışız birde sonra tercih sonuçlarının fotokopisi ikametgah
  • Arkadaşlar benim kardeşim de kazandı fakat kayıt yapılacak mı yapılmayacak mı bilmiyoruz. Okula göre fark var mı? Kayserideyiz bu arada.
  • Peki bu dediklerinizin suresi var mi eylul 2 3 gibi yapsak olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım öyle bir aciliyeti yok ama bana perşembeye kadar yapılsa iyi olur dediler. Mektup zarfı, posta pulu, fotoğraf, nüfuz cüzdanı fotokopisi istediler. Yalnız burada yazılana göre alıp gitmeyin, gidip okuldan öğrenin, çünkü her okulda farklı oluyor istenenler.
  • Ben okula gittim , kağıtları bile koymuşlardı hiç öyle bir şey istemediler. 9/D sınıfındayım ^^
  • beyler benden 3 tane foto kimlik fotokopisi istediler okadar 15 inde gel okula dediler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.