Çeviri işi için benim yardım etmeme gerek yok her yerde iş bulabilirsin.İngilizce makale yazarsan para kazanabilirsin.Makale başına 5 $ veriyordu bir tane yabancı site.
quote:
Orijinalden alıntı: SertSusturucu
pm hocam iyi para dönüyor bu işlerde :)
quote:
pm
ogameci konuya bekleniyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
Çeviri işi falan olsa çok iyi olur benim için
Çeviri işi için benim yardım etmeme gerek yok her yerde iş bulabilirsin.İngilizce makale yazarsan para kazanabilirsin.Makale başına 5 $ veriyordu bir tane yabancı site.
Size yazmadım ki zaten konuya gelişine yani
quote:
Öyle bir iş bulursan bana da haber ver hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
quote:
Öyle bir iş bulursan bana da haber ver hocam.
Aynen. Siz bulursanız sizde bana haber verin ^_^
quote:
Gençler özel mesajlara cevap veremiyorum.Yeni bir projenin içinde olduğum için çok yoğunum.İlgilenenler buraya pm bıraksın boş olduğumda toplu bir sunum yapabilirim.
pm
Su makale sitesini soyleyin ben yazarim.
quote:
PM alabilir miyim?
quote:
nedir bu? uygun oldugun zman pm atabilirsen iyi olur
quote:
pm
Makale ile para kazanacak arkadaşlar:www.fiverr.com kendim uğraşmadım ama eminim para kazanılır.Benim öğreteceklerimden sonra bunlarla uğraşmıyacaksınız bile
2 haftaya kadar skypeden veya konferans salonundan herkesi topluyup eğitim vereceğim.Saatini size atarım gençler.
Esenlikle kalın
quote:
Makale ile para kazanacak arkadaşlar:www.fiverr.com kendim uğraşmadım ama eminim para kazanılır.Benim öğreteceklerimden sonra bunlarla uğraşmıyacaksınız bile
2 haftaya kadar skypeden veya konferans salonundan herkesi topluyup eğitim vereceğim.Saatini size atarım gençler.
Esenlikle kalın
takip
Hocam bu sene için geçti belki ama okulda dönem ödevi yap sat son sınavlar olacaktır para karşılığı kopya ver
quote:
Orijinalden alıntı: DaRLoRd
Hocam bu sene için geçti belki ama okulda dönem ödevi yap sat son sınavlar olacaktır para karşılığı kopya ver
Dönem ödevimi başkasına yaptırdım
quote: