Şimdi Ara

Lise Öğrencisi Nasıl Para kazanabilir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
15.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnternetten çalışmayı boşver normal bir işe gir insan ilişkilerin gelişir iş hayatına atıldığında daha az yabancılık çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertSusturucu

Makale ile para kazanacak arkadaşlar:www.fiverr.com kendim uğraşmadım ama eminim para kazanılır.Benim öğreteceklerimden sonra bunlarla uğraşmıyacaksınız bile

2 haftaya kadar skypeden veya konferans salonundan herkesi topluyup eğitim vereceğim.Saatini size atarım gençler.

Esenlikle kalın

pm
  • Sunuma katılmak isteyen arkadaşlar nerde ikamet ettiğini özel pm atsın.Yüz yüze sunum vereceğiz.Uzak yerlerdeki veya ekibimin olmadığı şehirlerdeki arkadaşlara da skype aracılığı ile yapacağız.
  • quote:

Sunuma katılmak isteyen arkadaşlar nerde ikamet ettiğini özel pm atsın.Yüz yüze sunum vereceğiz.Uzak yerlerdeki veya ekibimin olmadığı şehirlerdeki arkadaşlara da skype aracılığı ile yapacağız.

qnet falan mı yoksa senin iş ?
  • quote:

Gençler özel mesajlara cevap veremiyorum.Yeni bir projenin içinde olduğum için çok yoğunum.İlgilenenler buraya pm bıraksın boş olduğumda toplu bir sunum yapabilirim.

Pm
  • up
  • quote:

Gençler özel mesajlara cevap veremiyorum.Yeni bir projenin içinde olduğum için çok yoğunum.İlgilenenler buraya pm bıraksın boş olduğumda toplu bir sunum yapabilirim.

banada bir pm atarmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

quote:

banada bir pm atarmisin

epic fail
  • Müslüman isen iddia ile uğraşma, değilsen kaybedecek bir şeyin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

quote:

quote:

banada bir pm atarmisin

epic fail

• quote:

Orijinalden alıntı: iMega

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogican16

quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

quote:

quote:

banada bir pm atarmisin

epic fail

hayırdır beyler çok mu hoşunuza gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray6852 -- 18 Mayıs 2014; 23:39:29 >

• iMega kullanıcısına yanıt
    pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMega

pm alabılırmıyım
  • gençler ben anlatayım imega nın anlatacağını network marketting anlatacak başlangıçta bir ürün almanızı isteyecek ki bu ürün mega holdingte internet sitesi diye geçiyor ücretide yanlış hatırlamıyorsam yıllık ya da iki yıllık 700 dolar olarak geçiyordu siz kabul ederseninz sizi alt kollarından birine ekleyecek ve sizi sisteme eklediği için sizin sisteme girmek için verdiğiniz paradan yani size sattıgı üründen pay/komisyon alacak sonra siz sizin altınıza sisteme sokmak için birini bulacaksınız bunun için para almıyorsunuz sonra ikinci bir kol buldugunuzda yani sisteme sokacak birini daha buldugunuzda 200 yada 250 dolar gibi bi para alıyorsunuz ama sizin sisteme çektiğiniz adamdan imega sizi sisteme alırken ki aldığı ücretten daha az para alıyor bu bu sekilde gidiyor önce siz verdiğiniz 700 doları cıkaracaksınız bi seklide sonra kar etmeye başlayacaksınız ki bunun için sizin altınıza yazdıklarınızında çalışması lazım sizinde bi yere kadar sürekli çalışıp sisteme eleman toplamanız lazım bi yerden sonra ki bu biraz uzun bi süreç artık üst kademelere çıkıp böyle sisteme eleamn bulmak için çalışmıyorsununz onun yerine sizin alt kademenizde bulunan sisteme eleman çekmek isteyen verdiği parasnı cıkarmak için sisteme eleman çekmeye çalışan elemanları yüreklendirme seminerleri flaan vermeye başlıyorsununz ağzınız iyi laf yapıyorsa karşınızdakini ikna edebiliyorsanız işi belki yapabilirsiniz ama gerçekten vakit ve efor sarfetmek lazım bana arkadaşım anlatmıştı bu işin içine girmiş ne kadar kazandığından ya da kazandı mı kazanmadı mı haberim yok ama öyle sunumlarında anlattıkları gibi şu insan şu kadar zaman da bu kadar zengin oldu falan diye anlattıkları zengin adamların hic biri kadar zengin olmadı bunu sebide en yüksek parayı sistemin en başında olan insanlar kazanıyor sizinn sisteme girmeniz onların işine geliyor çünkü siz sisteme girip onların ürününü alınca paranızı çıkarmak için altınıza adam yazıyorsunuz sizin altınıza yazdığınız adam sizin gibi parayı çıkartmak için adam arıyor anlayacağınız sistem kara delik gibi iş yapar milleti sisteme çekerseniz para kazanabilirsiniz ama ben öyle zora glemem milletin peşinden koşamam falan diyorsanız bulaşmayın

son olarak benim neden girmediğimi soracak olursanız biraz ilerisini düşündüm ve sisteme üye olan son insanın altına yazacağı sistem dışında kalmış insan bulamayack olması ve sistemin eninde sonunda kitlenecek olması ve o insanların mağdur olacağını düşünüp bununda kul hakkı yemek olduğunu bildiğim için vazgeçtim zaten o kdadr param olsada bu işle uğraşmazdım

neyse hala ben denemek istiyorum azimliyim kararalıyım falan diyorsanız yaz aylarında daha çok insan çekebilmek için normaldekinin yarı fiyatına ürün satıp insan çekebiliyorlar geçen sene böyle olmuştu illa gireceğim bu işe diyorsanız google network marketting yazıp araştırın ön bilginiz olsun sunum yapılacağı zma n presenter( onlar sunum yapan insanları boyle adlandırıyorlar) ı sıkıştırırsınız hem de işin içine bodoslama dalmamış olursunuz

yazı uzun oldu fazlada vaktim yok o yüzden tekrara okuyamadım hata kusur varsa affola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

Bilgi sahibi kişilerden cevap bekleniyor.Ayrıca internet para kazandırabilir ancak çok düşük seviyede.

İnternet ve Düşük seviye? Böyle düşünmek için sadece "Konu Dışı, Facebook, Msn" arası gezen birisisin sanırım. Dünya' dan haberin yok. 3 ayını araştırmayla geçirecek ilk önce, kimler nasıl, ne şekilde para kazanılıyor? En etkili reklam verme şekilleri. Önünde yüzlerce seçenek var internette para kazanmak için. Sermayen vardır Şahıs firması kurarsın, E-Ticaret sitesi kurarsın. Reklam modelini aktif edersin, para kazanırsın. Mevcut Trend ürünler nelerdir? Kadın'lar ne alır internetten?

Bu soruların cevabını bul kendince. Yatırımsız internetten ancak makale yazarak para kazanırsın yada yolda düşürdüğün 10 kuruş için zahmet edip almayacağın kadar küçük paralar kazanabilirsin PTC sistemi ile günde.

Lise öğrencisi demiş arkadaş bu sebeple düşük seviyede kazanır.Bir siteye reklam almak ve o reklamdan para kazanmak kolay iş değil,zaman gerektiriyor bu da liseye giden birisinde zor bulunan bir şey.

Bilen kişi her türlü kazanır.DH'de görmemeniz normal.R10 gibi webmaster forumlarında benim yaşıtım olup web programcılığı,masaüstü programcılığı,grafikerlik veya ingilizce,almanca makale yazarlığı gibi işlerle cidid anlamda para kazananlar mevcut.(Ciddiden kastım öğretmenlerden fazla kazananlar var)

• Türkiye'de uzun süreden beri faaliyet gösteren bir şirket için (Ödeme geldi/gelmedi sıkıntısı olmaz yani) "unique ziyaretçi başına" ödeme yapacak bir platform çalıştıracağız.

Ilk 25 (veya talebe gore 50'ye cekebiliriz)

Linklerin sosyal paylasim sitelerinden paylasilmasi onceligimiz.

Yönlendirdiği unique ziyaretçi başına çalışacak, Facebook ve Twitter sayfalarına güvenen ben içeriği binlerce kişiye ulaştırabilirim diyenler tercihimiz.

alperdumann skype adresim alfadumsa@gmail.com mail adresim arkadaşlar ulaşın
  • BİLDİĞİNİZ ÜZERE YILLARIN DEVLERİ

CLIXSENSE :http://www.clixsense.com/?6679789

NEOBUX :http://www.neobux.com/?r=mustiakdmr

NEATCLIX :http://neatclix.com/?ref=mustiakdmr

TRBUX :http://www.trbux.net/?ref=mustiakdmr

CLEARBUX :http://www.clearbux.com/?ref=mustiakdmr

SÜREKLİ TAKİPDEYİM BUNUN DIŞINDAKİ SİTELER SCAM A DÜŞMÜŞDÜR ..

• bana da lazım 5te evdeyim 5-9 arası gibi çok da değil 300-400 kazansam yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.