Şimdi Ara

Lise Öğrencisi Nasıl Para kazanabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
15.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise2 öğrencisiyim para kazanmak için internet üzerinde veyahutta part,time çalışma alanı hakkında bilgiye ihtiyacım var veya önerisi olan?

• İNTERNETTEN PARA LAMA KONUSUNU GEC KARDESM

TEKNOLOJI ALANINDA YETERLI BILGI SAHIBIYSEN TV V.S GİT Bİ TEKNOSAYA ALIRLARMI BILMIYORUM GECEN SENE KARDESIM ÇALIŞMISTI.
    GARSONLUGA FELAN GİR ALTERNATİF ÇOK AKLIMA GELMIYOR.

İNTERNETTTEN KAZANACGIN PARA KAZANAMICAKSIN YORLDUGUNU KOY Bİ TARAFA INTERNET PARASI BATIRIR.
  • Mesajım bulunsun.
  • Up aynen banada lazim
  • Bilgi sahibi kişilerden cevap bekleniyor.Ayrıca internet para kazandırabilir ancak çok düşük seviyede.
  • Yukarı
  • Web sitesi yapıp reklam alabilirsin 18 yaşındayım düzenli bi kazancım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FYL -- 26 Nisan 2012; 19:42:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise mezunu ne işler yapabilir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Site kurup reklam almak uzun vadeli bi iş , part time calisarak harcayacagin zaman yerine iddaa oynamani oneririm akilli isler yapmak sartiyla...
  • kazanamazsın
  • İddia oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

Bilgi sahibi kişilerden cevap bekleniyor.Ayrıca internet para kazandırabilir ancak çok düşük seviyede.

İnternet ve Düşük seviye? Böyle düşünmek için sadece "Konu Dışı, Facebook, Msn" arası gezen birisisin sanırım. Dünya' dan haberin yok. 3 ayını araştırmayla geçirecek ilk önce, kimler nasıl, ne şekilde para kazanılıyor? En etkili reklam verme şekilleri. Önünde yüzlerce seçenek var internette para kazanmak için. Sermayen vardır Şahıs firması kurarsın, E-Ticaret sitesi kurarsın. Reklam modelini aktif edersin, para kazanırsın. Mevcut Trend ürünler nelerdir? Kadın'lar ne alır internetten?

Bu soruların cevabını bul kendince. Yatırımsız internetten ancak makale yazarak para kazanırsın yada yolda düşürdüğün 10 kuruş için zahmet edip almayacağın kadar küçük paralar kazanabilirsin PTC sistemi ile günde.

• nisan
    mart
    şubat
    ocak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqwwwq -- 26 Nisan 2012; 19:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

nisan
    mart
    şubat
    ocak

Dostum güzel bir örnek ama sende bu konu gibi her tür konuya yapıştırıyosun PP görüntülerini, ne yaptığını söylemiyorsun sonra 100 tane özel mesaj yiyosun. Alemsin he

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

quote:

nisan
    mart
    şubat
    ocak

Dostum güzel bir örnek ama sende bu konu gibi her tür konuya yapıştırıyosun PP görüntülerini, ne yaptığını söylemiyorsun sonra 100 tane özel mesaj yiyosun. Alemsin he

Team Fortress 2 oynuyor.Oyunda Trade sistemi var.Bazı eşyalar çok para ediyor.1000 dolara kadar çıkıyor.Adam kimseye cevap vermez ama bana söylemişti bir ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylėr Durden

quote:

quote:

nisan
    mart
    şubat
    ocak

Team Fortress 2 oynuyor.Oyunda Trade sistemi var.Bazı eşyalar çok para ediyor.1000 dolara kadar çıkıyor.Adam kimseye cevap vermez ama bana söylemişti bir ara.

Oyun oynadığını fark ettim çünkü biraz araştırma yaptım koyduğu görüntüden, çoğu ismi google'da aratınca steam sitesine yönlendiriyor. Allah daha çok versin sadece koyup kaçması hoş değil diğer arkadaşlar için.

• Jigololuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakartal57

İddia oyna

tek çare
  • kız isen bellide erkeksen bilemeyeceğim yukarıda birisi team fortress 2 den köşeyi dönmüş ama çok vaktini yer diye düşünüyorum o itemleri toplamak hiçbir işin olmayacak başka.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

Bilgi sahibi kişilerden cevap bekleniyor.Ayrıca internet para kazandırabilir ancak çok düşük seviyede.

İnternet ve Düşük seviye? Böyle düşünmek için sadece "Konu Dışı, Facebook, Msn" arası gezen birisisin sanırım. Dünya' dan haberin yok. 3 ayını araştırmayla geçirecek ilk önce, kimler nasıl, ne şekilde para kazanılıyor? En etkili reklam verme şekilleri. Önünde yüzlerce seçenek var internette para kazanmak için. Sermayen vardır Şahıs firması kurarsın, E-Ticaret sitesi kurarsın. Reklam modelini aktif edersin, para kazanırsın. Mevcut Trend ürünler nelerdir? Kadın'lar ne alır internetten?

Bu soruların cevabını bul kendince. Yatırımsız internetten ancak makale yazarak para kazanırsın yada yolda düşürdüğün 10 kuruş için zahmet edip almayacağın kadar küçük paralar kazanabilirsin PTC sistemi ile günde.

Lise öğrencisi demiş arkadaş bu sebeple düşük seviyede kazanır.Bir siteye reklam almak ve o reklamdan para kazanmak kolay iş değil,zaman gerektiriyor bu da liseye giden birisinde zor bulunan bir şey.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.