Hımm ben hayata körlemesine bakıyorum GERÇEKLER umrumda değil diyorsun yani. Şaşırtmıyorsun açıkçası. Senin derdin körlemesine muhaliflik zaten belli. Kendi fikrin iraden yok başkasına göre tavır alacak seviyedesin demek ki. Kadın polisin olduğu ortadam onunda olaya müdahale edip kendisininde mahkemeye çıkıp şahit olması kadar ne küfür ettiyse artık o kişi gerisini sen hesap et. Kadınalada bir külfet tutanak tut mahkemeye çık orada şahit ol ifade ver flan. BİR KEREDE AĞZINIZDAN KEŞKE KÜFÜR ETMESE İYİMİŞ LAFI ÇIKMAZ DİMİ ! Sürekli savunmak zorundasınız hakaret edeni küfür edeni. Yarın öbürgün bu çocuğuda Özgür Özer şeref konuğu yaparsa şaşırmam seversiniz siz böyle insanları. |
Lise öğrencisi RTE'nin konvoyundaki koruma aracına küfür etti, CB'ye hakaretten gözaltına alındı (2. sayfa)
-
-
tamam kardeşim keşke küfür etmeseymiş, DE
ülkede bu kadar ırsız soysuz katil sokakata gezerken bir cocuğun küfür etmesi sonucunda olması gereken bu muydu. bide gerçekler umrumda değilmiş diyor. ulan asıl gerçek o kadar katilin sokakta gezmesi, yurtdışına kaçması vs vs vs
çocuk lan bu. asker arabasına taş atan cocuğa neden bişe yapılmıyor peki ozkan bey? yoksa işin içine etnik durumlar mı giriyor.
bir sonraki ölümlü olayda çıkar dersin keşke tetiğe basmasaydı fiyüüüüü
-
Suriye olmuşuz. Eskiden Suriye'den bahsederken, böyle derdik, en ufak eleştiri de hapis. Şimdi aynısı bizde...
-
Trumpa sövseniz hiçbir şey olmuyor amerikada diye örnek vericem de amerika git gide türkiyeye benziyor yakında alcatraz soğuktur esprilerine başlayabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yaşında bir bebe var bayağı galiz küfürler ediyordu napcaz dava açalım mı?
-
Her zaman ki gibi işi sulandırarak veya KÜFÜRÜ -HAKARETİ sadece eleştirdi içeri atıldı ALGI sı yaparak sıyırmaya çalışıyorsunuz.
Cezai ehliyet veya cezai sorumluluk diye bir şey duydunuz mu acaba ?
13-15-18 gibi yaşlara göre değişir çoğu şey.
16 yaşında evlenebiliyorsunuz bile bu ülkede. 16 yaşında çocuk sahibi bile olabiliyorsun. Liseye giden 16-17 yaşında bir çocuk bunu anlayamıyacak yaşta değil. Ve kadın polisin yanında oluyor olay hatta başka koruma polisleride şahitlik ediyor onlarda küfürü hakareti duyduk diye tutanak tutup şahitlik ediyor. Olay bu. Artık nasıl bir küfür edildiyse onu haberlerde yazmıyorlar. Cumhurbaşkanının avukatıda davaya katılmak sonraki duruşmaya katılmak istemiş ...
Not: Yarın kazara CHP iktidar olursa küfür hakaret serbest bana yüzüme karşı bile sövebilirsiniz dini manevi değer tarihi isim inanç ana bacı ne varsa değer hiç önemli değil sövün hakaret edebilirsiniz yaptırımı cezası yok derse TCK dan bu suçu kaldırırsa o zaman böyle boş yapmamış olursunuz. Bende size böyle bir suç yok ki çocuk istediği gibi küfür hakaret edebilir der geçerim. Ama böyle bir madde orada durarken Cumhurbaşkanına hakaret suçken neden bu suçu işleyenlere işlem yapılıyor ceza veriliyor diyemezsin diyorum.
Not2: Bu olaydanda büyük bir ceza çıkmayacaktır. Ama sosyal medyada bunu gören duyan ağzından küfür eksilmeyen birilerine heee demek ki böyle bir şey yaparsam cezası var dedirtecek bu uygulama sadece benim gördüğüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Kasım 2024; 4:31:31 >
-
Çocuk isterse 2 yaşında olsun isterse 17 yaşında olsun kanunen 18 doldurmadığı için reşit değil hala çocuktur kanunen evlenmesi de yasaktır ehliyeti de yasak
Alaska olmasın
-
Dava sayıları aksini söylüyor özkan. İster dönem dönem araştır, istersen başka ülkelerle kıyasla. 30 sene önce olsa böyle bir dava olmayacağını ikimiz de biliyoruz. Artık siyasi mizah da yapılamıyor. Eskiden nejat uygur, zeki alasya metin akpınar, levent kırca bol bol siyasi mizah yapardı, şimdi korkudan kimse yapamıyor.
Yine söylüyorum, hakaret savunulacak birşey değil ama bazı şeyler de görmezden gelinebilir. Dava sayısının artması iyi bir imaj olmuyor.
Çok iyi olmuş.
Küfür etmeden kendisini ifade etmesi için zorunlu eğitim verilmeli. Maalesef bu eğitim eksikliği muhaliflerin genelinde var.
-
Cahil diyip geçebilirlerdi.Devletin gücünü kullanarak bir çocuğun hayatını mahfedecek kadar çok devasa nitelikte bir olay değil.İşinize geldiği gibi yasaları uygularsınız işinize gelmedimi örtbas edersiniz.Herkes sütten çıkmış ak kaşığı çünkü bu hassiyeti keşke sıradan yerel halk die tabir ettiğiniz içinde uygulasınız kalkıpta dışarda millet birbirini kesiyor birbiri vuruyor iş zengine ve devlet yetkierine gelince adaletten bahsediyorsunuz bunu çok iyi biliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muz cumhuriyetine döndük ne yazık ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erdogan'a küfür eden birisi kesinlikle müebbet yemeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X