bu arada biz de seneye alıcaz rapor. doktorlardan cevre yapmak lazım
hukukta nerden çıktı.. neyse ilgi alanım değil de umarım istediğin bölüme girersin.. ... ama elini kolunu sallayan işletme iktisata girer dememelisin .. büyük konuşma.. şu da bir gerçek ki bizim ülkenin iyi ekonomistlere ihtiyacı var...yani bana ...
okulda son güne kadar kalıp neden öss'yi kazanan hatta iyi bir yerlere giden olmasın?
şahsen kendi okulumdan çıktı ilk 50'den iki kişi. son güne kadar okuldalardı, bütün hocalar ellerinin altında istedikleri gibi sorularını da çözdüler, derece de yaptılar.
rapor bir çözüm yolu değil öss için. rapor alanların ne kadarı öss'de derece yapıyor bir de bu açıdan bakalım
rapora karşı falan değilim, ama okulda kalanların ne kadarı tr derecesi yapıyor sözüne karşıyım.
ister rapor al ister alma. önemli olan tempoyu korumaktır. yukarıda örneğini verdiğim gibi rapor aldıktan sonra belli bir düzen içinde taviz vermeden çalışıyorsanız sorun yoktur. ama bunu başaramıyorsanız okul sizin için en iyi yerdir.
ne okulu ne derecesi
benim okulum okul değil
ahırrrr
b*k gibi ortam var
elimde olsa hiç gitmem
okulda genıs bı cevrem var ama sewmıorm gurultulu tantanalı ortamları
bızımkılerın volumeSİ sonuna kadar acık
quote:
Orjinalden alıntı: hat_seven
Sahtekarlık mı?????
Okulda son güne kadar kalıpta öss'yi kazanan war mı? Bakın öss derken şunu diyorum iyi bir bölüm veya tr derecesi.??? İşletme iktisat elini kolunu sallayan giriyor onları geçelim. Full okula gidipte Tıpa Hukuğa girebilen war mı ???
45 Gün benim yasal hakkım var okula gitmemek için. Bunu ne amaçla veya nasıl kullandığım kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum.
45 gün hastalanınca rapor hakkın var. Hasta olmadan sahte rapor almak hakkın yok.Bu sahte raporu veren doktor da alan öğrenci de suçludur.Dikkat ediyorum bu birkaç senedir adet haline geldi. Eskiden böyle en azından benim zamanında değildi. Şimdi öğretmenler yol gösteriyor öğrencilere.Gidin rapor alın diyorlar.Sahtekarlık için yol gösteriyorlar.Ben yeğenime bile vermedim rapor.
Bugün okulda 5 kişi wardı sadece. Hocalar geldi oturdu dolayısıyla ders yapmadılar. İdare izin vermedi bizde gidecektik mecbur kaldık akşama kadar ders çalıştık. Raporu alıpta keyifle evde yatmayacaz heralde sürekli dersanede olacaz.
Sabah 8.30 okula gider gibi dersanede akşama kadar duracaz. Hocalar elinin altında denmiş ama dersanede değil mi?
keske butun okullarimizda iyi bir egitim verilsede raporlara gerek kalmasa..oyle deil mi? 1 sinif 60 kişi ama elden birsey gelmior napacaksin..
Allah Allaaaah ben de lise sonum öss ye gireceğim fakat biz 2. sınavları oluyoruz daha.Hepsi de ders yapıyor kafamız çatlıyor valla , devamsızlıkta 4 gün mayısa kadar gideceğim artık.
arkadaşlar peki şimdi rapor alsak bu saatten sonra sınav olunca ne yapacağız. yani ertesi gün felsefe sınavı var ama benim okul bitti raporlarla birlikte. ne olacak zorunlu geçirmelimi o dersten öğretmen.
hayır o sınawına gırmen lazm
okul bıtmeden
ama ızınlı oldugun ıcın yanı raporlu olduun ıcın senin sınawa gırme hakkın oluyo
daha sonra gırersın
ama tek basına olursun sınawı
tek basınayken kopya cekemezsın
felsefe düşündürücü bı derstir kazıktır.. bana göre tek basına zor yaparsın kopyasız yanı 80 ve üzeri not alamazsın
ama öss de ki felsefe soruları kolaydır %5 i bilgidir gerısı yorum sorusudur turkcemizdeki kı paragraf soruları gıbıdır :)
bu arada benim özürsüz18 gün dewamsızlıgım var
özürlü yani raporlu 2gün
kalmış 25 gün raporlu dewamsızlık hakkım
onuda mayısın 5 inden sonra kullanmaya baslıcam
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
quote:
Orjinalden alıntı: hat_seven
Sahtekarlık mı?????
Okulda son güne kadar kalıpta öss'yi kazanan war mı? Bakın öss derken şunu diyorum iyi bir bölüm veya tr derecesi.??? İşletme iktisat elini kolunu sallayan giriyor onları geçelim. Full okula gidipte Tıpa Hukuğa girebilen war mı ???
45 Gün benim yasal hakkım var okula gitmemek için. Bunu ne amaçla veya nasıl kullandığım kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum.
45 gün hastalanınca rapor hakkın var. Hasta olmadan sahte rapor almak hakkın yok.Bu sahte raporu veren doktor da alan öğrenci de suçludur.Dikkat ediyorum bu birkaç senedir adet haline geldi. Eskiden böyle en azından benim zamanında değildi. Şimdi öğretmenler yol gösteriyor öğrencilere.Gidin rapor alın diyorlar.Sahtekarlık için yol gösteriyorlar.Ben yeğenime bile vermedim rapor.
yiğenine vermeyerek ii Bq yemişssin
cocugun hayatını hafifte oolsa sekteye ugratmıssındır
okulun son haftlarında okula gıtmek çiledir çiLE
Raporluyken sınavlara geliyor bizim kızlar. Benim 2 haftam daha var okula gideceğim dewamsızlığım çok olduğu için okulda kalan 6-7 kişiden biriyim maalesef.
peki hocaların tepkisi ne raporluyken sınawa gelenlere
; hocalar bişi demiolar demi
madem raporlusun sonra gel fılan gıbısınden
Sonrası yok ki dostum sene sonuna kadar raporlu adam. Ki bende 2 hafta sonra aynı şekilde olacam. Sınav olan günler sınava gelip çıkıyorsun sadece bu kadar.
Rapor konusunda bilgi verecek yardımcı olacak varmı arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme